Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Για να δούμε, τι θα δούμε...

Όπως φαίνεται, το όνομα του Τετε προκάλεσε ένα μειδίαμα σε χρήστες και σελίδες που τα βλέπουν όλα μαύρα. Το ίδιο συνέβη και για τον Ίνγκασον. Όταν λοιπόν θέλουμε, διαχωρίζουμε το καλό από το κακό. Το οτι αργήσαμε να κάνουμε μεταγραφές, είναι αρνητικό. Το οτι ακόμα δεν ξέρουμε αν θα φύγει ή αν θα μείνει ο Φώτης είναι αρνητικό. Το οτι δώσαμε το γήπεδο στην Καλλιθέα και θα ρθουν γαύροι και χανούμια στην Λεωφόρο, είναι αρνητικό. Το οτι δεν έχουμε καλή εικόνα στα φιλικά, είναι αρνητικό. Το οτι έχουμε αυτή την διοίκηση που έχουμε, είναι αρνητικό. Το οτι ήρθαν ο Τέτε (ελπίζουμε) και ο Ίνγκασον, είναι θετικά. Αλλάζει σε κάτι ΟΛΑ τα αρνητικά, που έχουν συμβεί; Φυσικά και όχι. Είναι ξεχωριστά γεγονότα.

Εξαρτάται από τον Τέτε και τον Ίνγκασον, το αν θα πάρουμε πρωτάθλημα; Φυσικά και όχι. Είτε βγουν ως μεταγραφές, είτε οχι, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ, τίτλο δεν θα δούμε. Και ένας τίτλος σε 13 χρόνια, αν δεν «αυγατίσει» και περάσουν άλλα 13 χρόνια για τον επόμενο, δεν έχει αξία. Είπαμε οτι ο Παο πρέπει να πάρει 10 νταμπλ στα επόμενα 15 χρόνια για να μιλήσουμε σοβαρά για ποδόσφαιρο. 

Ο Τετέ δεν είναι βόμβα. Είναι ένας καλός παίχτης απλά. Τι κρίμα που κάποιοι δεν θα δουν ποτέ ζωντανά στο γήπεδο τον Ίνγκασον, τον Μαξίμοβιτς και τον Τέτε, αφού έχουν έρθει στην ομάδα του φούζου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους δείξουμε την ποιότητα μας ως οπαδοί και την ατμόσφαιρα που δημιουργούμε. Το σωστό είναι να παίζουν σε άδειο Οακα, η να ακούνε βρισιές ώστε όταν πάνε στο τηγάνι και στο προποτζίδικο, να είναι εξοικειωμένοι ήδη. 

Oξύμωρο να σου εύχονται «καλή επιτυχία» αυτοί που δεν στηρίζουν τους παίχτες της ομάδας, αυτοί που έχουν προεξοφλήσει την αποτυχία, αφού στην πρώτη ευκαιρία που θα χάσεις θα αποκαλείσαι «βραζιλιάνικο ταγάρι», ενώ αν χάσεις κάνα πέναλτυ νίκης θα σε λένε και «στημένο». Καλό στομάχι ευχόμαστε, δεν ξέρεις που έχεις έρθει ακόμα. Θα σου χρειαστεί.

Σχόλια