Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Μιά απλή ημέρα στο πράσινο ψυχιατρείο...

Παναθηναϊκό σύμπαν, σε πιθανή μεταγραφή του Βαγιανίδη.

- Μήτσο, δεν έκανε πολύ καλή χρονιά ο Βαγια πέρυσι.

- Ναι ρε, ενα γκολ έβαλε στο τηγάνι και την είδε Καφού. Ευτυχώς έχουμε το πολυεργαλείο τον Κότσιρα. 

- Ε κάτι έπαιξε πέρυσι, ειδικά στην αρχή ήταν καλός. Στο τέλος κάπου χάθηκε. Αξίζει ευκαιρίες φέτος.

- Ελα μωρέ. Αιώνιο ταλέντο. 23 έχει φτάσει. Του φούσκωσαν και τα μυαλά οι μάνατζερ με την Ίντερ. Γιο-γιο τον έκανε ο 37χρονος της μπουγάτσας, το ξέχασες? Μην θυμηθώ το «δώρο»με την μπουγάτσα στο κυπελλο πρόπερσυ.

- Μας έδωσε το κύπελλο φέτος ρε Μήτσο, ώπα λίγο...

- Ηταν τυχερούλης που έβαλε το γκολ στον τελικό. Αλλαγή μπήκε, φαντάσου! Θα χει να το λέει στα εγγόνια του. Άντε να πάρουμε κάνα δεξί μπακ της προκοπής γιατί και τα 2 που έχουμε, ούτε ένα δεν κάνουν. Θα το σκεφτώ αν θα πάω γήπεδο φέτος, να τον ξαναφάω στη μάπα. Έφυγε και ο Παλάσιος που «μάζευε» τις γκέλες του.

- Φέτος πιστεύω θα πάρει φανέλα βασικού.

- Ρε φέτος θα φάει πάγκο με τον Αλόνσο λεμε. Μπάλντοκ από Premiere League και Κότσιρας θα είναι οι βασικοί. Δεν έχει τσαλιμάκια με τον Αλόνσο, είναι Ουρουγουανός αυτός δαγκώνει λαρύγγια σε παίχτες και προέδρους.

- Ρε Μήτσο, φεύγει ο Βαγιανίδης

- Άσε ρε...

- Ρε Μήτσο, μάλλον κλείνει Μποταφόγκο λέμε.

- Μα τι κάνουν στην ΠΑΕ, κοιμούνται? Τον Βαγιανίδη πούλησαν? Αυτόν που μας χάρισε το Κύπελλο?

- Αφού είναι υπερεκτιμημένος ρε Μήτσο...

- Τι λες μωρέ. Ποιός τα λέει αυτά? Ούτε ένα ταλέντο δεν μπορούν να κρατήσουν στην ΠΑΕ. Ρε τους άχρηστους. Στην καλύτερη ηλικία τον διώχνουν.

- Ρε Μήτσο, 6-7εκ θα πάρουμε λένε..

- Άντε ρε λογιστή. Τον καλύτερο Έλληνα δεξί μπακ ρε... Πες μου έναν άλλον Έλληνα πλάγιο καλύτερο. Έναν... Που πάει είπες?

- Βραζιλία. Mάλλον Μποταφόγκο.

- Αν είναι δυνατόν, τι δουλειά έχει Έλληνας στην Βραζιλία, λες και δεν έχουν δεξιά μπακ εκεί, θα χαντακωθεί, πάει η καριέρα του. Άμα φύγει και αυτός να μην πατήσει κανένας γήπεδο...

- Ε, οκ θα δούμε Μπαλντοκ βασικό φέτος. Πιο ισορροπημένο μπακ είναι.

- Ποιός Μπάλντοκ, όλο τραυματισμούς είναι. Μα θα χάσει ο Αλόνσο το βασικό του δεξί μπακ? Αυτόν έβαζε στα φιλικά. Και έβαλε και γκολάρα με την Λάρνακα. Ο Αλόνσο θα απαιτήσει να μείνει, αυτός δεν σηκώνει τέτοια. Είναι από την Ουρουγουάη.

- Μήτσο, έμεινε τελικά ο Βάγια.

- Και θέλουμε πρωτάθλημα με Κοτσιροβαγιανίδηδες... Ρε τι τραβάμε με τους ανίκανους, ούτε έναν παίχτη δεν είναι ικανοί να πουλήσουν.

Σχόλια