Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Να στείλουμε και ένα κρασί «Παράγκα» στον υιό Γκαγκάτση

Κανείς δεν κέρδισε «πόλεμο» με ανακοινώσεις. Παλιότερα μαζί με τις ανακοινώσεις, στέλναμε και ένα κρασί «Παράγκα» για το δει ο πράκτορας και να ... φοβηθεί. Έτσι του υπενθυμίζαμε οτι έχει κάνει «κακό» στο ποδόσφαιρο και εμείς το ξέρουμε. Τρομοκρατήθηκε...

Μετά μας βρήκε η ίδια η παράγκα όπως είπε ο Τζίγκερ για το πρωτάθλημα του 2004-05, αλλά εμείς είπαμε «ΟΧΙ». Αλλά να τους πιάσουμε αφού μας βρήκαν αυτοί και να τους συνθλίψουμε για όσα είχαμε περάσει, δεν μας πέρασε καν από το μυαλό. Απλά αρνηθήκαμε την βοήθειά τους 😂. 

Δηλαδή να έρχεται ο κλέφτης και να σου λέει «εγώ έχω κλέψει όλα τα σπίτια εδώ, θες φέτος να κλέψω και του γείτονα αντί για το δικό σου;» Και αντί να τον πλακώνουμε στο ξύλο και να φωνάζουμε την αστυνομία, να του λέμε «Είστε πολύ ευγενικός, δεν θα συνεργαστούμε όμως. Μπορείτε να ληστέψετε πάλι εμάς».

Φέτος θέσαμε υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League, αλλά χάσαμε στις εκλογές. Που σημαίνει οτι ... άνθρακας ο θησαυρός. Στις εκλογές της ΕΠΟ, ο υιός Γκαγκάτσης έλαβε τις 61 από τις 70 ψήφους! Εμείς δεν είχαμε καν υποψήφιο! Δηλώσαμε «Απών». Ο μοναδικός υποψήφιος ήταν ο Γκαγκάτσης και τον επέλεξαν σχεδόν όλοι. Οι αποτυχίες στις συμμαχίες που επιλέγουμε αλλά και η ανυπαρξία μας ως το αντίπαλον δέος των άλλων συμμαχιών,  είναι σύνηθες φαινόμενο. 

Σχόλια