Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Πως χάσαμε 2 σερί πρωταθλήματα...

Ο βοηθός του «Αυτοκράτορα» μίλησε για το πέρασμα τους από την Ελλάδα και δήλωσε οτι έφυγαν επειδή ήταν Τούρκοι και δεν ήταν αγαπητοί εδώ. Περίεργο φυσικά, καθώς υπήρχε μεγάλη μερίδα οπαδών που πίστεψε τις δηλώσεις του Τερίμ και τον έκαναν μέχρι και εικόνισμα. 

Ο Ατές είπε ακόμα οτι αν έμεναν έναν ακόμα χρόνο θα ήταν πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός (το ΠΩΣ από την 1η θέση και το +8 από τον γαύρο, μας έφτασε 4ους και -2 από τον γαύρο δεν το ανέλυσε, αλλα μπορείτε να πιστέψετε οτι αν έμενε θα ήμασταν πρωταθλητές, εξάλλου πιστέψατε οτι ήμασταν ήδη πρωταθλητές αφού ήρθε) και οτι «απειλήθηκε ο πρόεδρος». 

Ξέχασε όμως να πει, οτι έφυγαν επειδή ο Τερίμ ζήτησε να αλλάξουν 15 παίχτες, οτι τον «έστησαν» οι παίχτες, και οτι θα βγει εγκυκλοπαίδεια με τα απομνημονεύματα του Τερίμ στους 5 μήνες που πέρασε στην Ελλάδα. Ακολουθεί όλοκληρο το κείμενο της συνέντευξης...

«Υπάρχει πολύ δύσκολο ποδοσφαιρικό κλίμα στον Παναθηναϊκό. Είσαι Τούρκος, είναι Έλληνες. Το ποδόσφαιρο γίνεται πολύ σκληρό. Πρώτα απ' όλα δεν σε συμπαθούν επειδή είσαι Τούρκος. Πρέπει να πηγαίνεις υπέροχα, αλλά στο τέλος ο πρόεδρος είπε ότι φοβόταν. Είπε ότι φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου και εάν είχαμε μείνει θα ήμασταν 100% πρωταθλητές την επόμενη χρονιά, που θα είχαμε μάθει και το Πρωτάθλημα. Ο προπονητής όμως μας είπε ότι θα υπήρχαν προβλήματα αν μέναμε, οπότε φύγαμε» προσέθεσε στην συνέχεια.»

Σχόλια