Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Πέρυσι «έγκλημα», φέτος ... «βουνό»!!!

Πέρυσι στις 8 Ιουνίου 2023 (Ιουνίου, με ενάμιση μήνα μπροστά για προετοιμασία, μεταγραφές και προκριματικά), υπήρχε ανησυχία για το ΑΝ θα αργήσει πάλι ο προπονητής να κάνει μεταγραφές. Γιατί το ίδιο λάθος, όχι λάθος γράψτε «έγκλημα», έκανε ο προπονητής και την προηγούμενη χρονιά και αποκλειστήκαμε από την Σλάβια. 


Φέτος στις 22 Ιουλίου με την προετοιμασία να έχει τελειώσει και να θέλουμε ... 4 μέρες για τον πρώτο προκριματικό αγώνα, ο Παναθηναϊκός (γενικά και αόριστα) δεν έχει ικανό χρόνο για να βρει, να πείσει, να φέρει τους παίχτες στη χώρα, να υπογράψουν, να περάσουν ιατρικά, είναι κομματάκι «βουνό» όλο αυτό. Αλλά δεν πειράζει, θα πάμε με την περσυνή ομάδα, δεν έγινε δα και κάνα ... «έγκλημα». 

Για όλο αυτό το ... μπάχαλο, δεν υπάρχει καμία αναφορά στον προπονητή, στον τεχνικό διεθυντή ή στην διοίκηση, δεν ξέρουμε ΠΟΙΟΣ έχει βρει τους στόχους, ΠΟΙΟΣ διαπραγματεύεται μαζί τους, τι όρους έχει θέσει. Γενικά και αόριστα αναφέρεται «ο Παναθηναϊκός» και οι «στόχοι» που για να κλείσουν απαιτείται μια  ε χμμμ «χρονοβόρα» διαδικασία!!! Η οποία ανακαλύφθηκε το 2024!

Κάπως έτσι, τσιμπάνε και τα ερίφια και αναπαράγουν αυτά τα επιχειρήματα τα οποία είναι λευκά στην μία περιπτωση και μαύρα στην ΙΔΙΑ πάλι περίπτωση. Στην καλύτερη αμνησία, στην χειρότερη ... κάποιος κακοπροαίρετος θα το χαρακτήριζε ... Και καλά ένας ρεπόρτερ, ενίοτε γράφει ότι του πουν. Γνωστά αυτά. Ο οπαδός όμως; 

Σχόλια