Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Μάλλον ο Αταμάν δεν είναι από την Τουρκία...

Ο λόγος που δεν σας «αγάπησε ο κόσμος είναι απλός. «Τάξατε» πρωταθλήματα, ήρθατε με έπαρση χωρίς να έχετε ιδέα που έρχεστε, διαλύσατε μία ομάδα με 15 μυϊκούς τραυματισμούς σε 2 μήνες, γκέλες με τους μικρούς στην Λεωφόρο (Λαμία, Κηφισιά), γκέλες εκτός (Οφη), εντεκάδες επιστημονικής φαντασίας στα ντέρμπυ (αεκ), 3 φορ με τον αρούλη και νέα γκέλα, 4αρα από τον μπαοκ, 38 γκολ παθητικό - επίδοση χειρότερη και από τα 34 γκολ επί Μπόλονι 😂  . 

Το χειρότερο δε, είναι οτι υπήρχαν και οπαδοί που έβλεπαν την ομάδα να «πετάει», τους παίχτες «αναγεννημένους, τον Τερίμ να «εμπνέει» τους παίχτες, οι παίχτες να τον εκτιμούν και μόλις άρχισαν οι γκέλες οι παίχτες έγιναν τα «παρτάλια του Ιβάν», οι «στημένοι»  - αλλά τις γκέλες τις έκαναν οι παίχτες που έφερε αυτός (Ντράγκο, Ακαιντίν, Ούγκο) - και στο τέλος χρέωσαν και στον Τερίμ οτι στήθηκε από τον φούζο 😂. 

Τον Τερίμ που τον εκθείαζαν όταν ήρθε, είχαμε το πρωτάθλημα σίγουρο και αν τυχόν τον «καπέλωνε» ο πρόεδρος, αυτός θα έκανε επανάσταση και θα τα έβγαζε όλα στη φόρα. Δεν πειράζει, έμειναν οι δηλώσεις όμως και η 4η θέση στο πρωτάθλημα. Ευτυχώς ο Κόντης μας έδωσε το κύπελλο και την έξοδο στην ευρώπη. 

Όπως ακριβώς είχε συμβεί όταν πήγε στη Φιορεντίνα και μετά στη Μίλαν. Έφυγε, έκανε γκέλες με τους μικρούς και ο αντικατατάστης του, έφερε το κύπελο στην Φλωρεντία. 


Σχόλια