Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Βρε κουμπάρε, εδώ γύρισες;

Ήρθες στη χώρα μας, με περγαμηνές από ένα ισοδύναμο πρωτάθλημα εκείνη την εποχή. Με τίτλους εκεί. Οδήγησες ομάδα από εκείνη την χώρα, μέχρι την 8αδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντα ήρεμος στον πάγκο. Όταν ήρθες εδώ ως προπονητής, πήρες μόνο το Κύπελλο. Και σου έκλεψαν πρωτάθλημα. Και έφτιαξες και πολύ καλή ομάδα. Mέχρι και προπονητής της χρονιάς βγήκες, την χρονιά που πήρες το Κύπελλο. Με αντίπαλο «βαριά» παράγκα. Σε παραδέχτηκαν εχθροί και φίλοι όμως. Καλά, για τους «φίλους» δεν είμαστε και τόσο βέβαιοι. Αλλά και συ βρε παιδί μου ... Να σε κλέβουν και να γυρνάς να αναλαμβάνεις την Εθνική της χώρας αυτής; Να δουλεύεις με τους «κλέφτες»; Γιατί; Καμία αξιοπρέπεια; Ευτυχώς δεν είχαμε facebook το 2002 και δεν το χρησιμοποιούσαμε και πολύ το 2010. H ανάρτηση αυτή μέχρι εδώ ΔΕΝ αφορά τον Ιβάν, αλλά τον Σάντος.

ΥΓ. Ευτυχώς δεν έχει μεταγραφές η Εθνική να αργείς να πάρεις παίχτες, όπως έκανες στην Κύπρο 😂. Και άμα θέλει η ΕΠΟ να κάνει Έλληνα τον Ντε Μπρόινε και τον Μπαπέ, να δεχτείς. Όχι όπως με τον φούζο που σου έδινε απεριόριστο μπάτζετ, σε εκλιπαρούσε για παίχτες και εσύ δεν ήθελες...😂 

YΓ2. Κατάφερες να κάνεις τα βαζελάκια να θεωρούν εσένα ως μοναδικό υπεύθυνο για το περσυνό χαμένο πρωτάθλημα, κατάφερες να τα κάνεις να θεωρούν τον φούζο μοναδικό υπεύθυνο για το φετινό (γιατί δεν μπορούσαν να χωνέψουν οτι την πάτησαν με τον Τερίμ και από 1οι βγήκαμε 4οι, οπότε για το ίδιο «αποτέλεσμα», άλλαξαν τον «ένοχο») και τώρα που γύρισες στην Εθνική να παραδεχτούν τελικά οτι στο έκλεψε η παράγα (και δεν έφταιγες εσύ) για να σε μειώσουν (που συνεργάζεσαι με αυτούς) ακόμα και τώρα. Και να γελάνε με  αυτά που γράφουν κιόλας. 

Μόνο και μόνο για αυτά, καλώς ήρθες πίσω. Αν και με τέτοιο περιβάλλον, αμφιβάλλω πολύ αν θα πετύχεις. Το μόνο βέβαιο οτι τα βαζελάκια που δεν βλέπουν Εθνική, θα παρακαλουθούν μετά μανίας πλέον για να «σχολιάζουν» στις ήττες. Στις νίκες θα είναι η «ομάδα του Πογιέτ», άλλωστε.

Σχόλια