Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Ποιές είναι οι πρώτες κινήσεις του υποψήφιου προέδρου.

Ο τωρινός πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσσάνδρου, ετοιμάζεται να παραδώσει την προεδρία. Οι μονος υποψήφιος μέχρι σήμερα, ήταν ο μπέος. Από σήμερα όμως, υπάρχει ανταγωνιστής. Όχι ένας απλός ανταγωνιστής... Ας δούμε ποιές είναι οι 5 κινήσεις - ματ που θα κάνει ο υποψήφιος πρόεδρος μόλις εκλεγεί.    

1) Όσες ομάδες θελουν να δώσουν 10εκ για 3 παίχτες και τελικά καταλήγουν σε δανεικούς, θα μπορούν να ζητούν την οικονομική βοήθεια του υποψήφιου προέδρου για να έχουμε ισοδύναμο πρωτάθλημα.

2) Όσοι πρόεδροι ομάδων έχουν προπονητές οι οποίοι αρνούνται πεισματικά να πάρουν παίχτες και να ξοδέψουν τα λεφτά των προέδρων, θα μπορούν να δέχονται δωρέαν μαθήματα συνετισμού (απόλυσης) των προπονητών.  

3) Όσες ομάδες θέλουν να δώσουν 5εκ για προπονητή και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, ο υποψήφιος πρόεδρος θα μπορεί να συνδράμει οικονομικά.

4) Όσες ομάδες θέλουν να μην συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις για μια 4ετία χάνοντας πακτωλό εσόδων, θα μπορούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια από τον Γιενς Βέμερ. 

Σχόλια

  1. Μην τα βάζεις αποκλειστικά με αυτόν. Αυτός ξέρουμε από την πρώτη στιγμή ότι είναι δοτος. Ο ...... μεγάλος ήταν , είναι και θα συνεχίσει να είναι το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον «μεγαλο» δεν μπορω να αποδειξω το παραμικρο. Μπορω να εικασω. Γιαυτον, μπορω να αποδειξω ομως.

      Διαγραφή
  2. Άσχετο με το σημερινό άρθρο , αλλά σχετικό με την επικαιρότητα. Τι έκανε λέει ο Κάναν ; Δεύτερος Σλούκας κύριε Μπαρτζώκα ; Ζητούσε περισσότερο χρόνο ; Α ο αλήτης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να παίρνουν σειρά Πετρουσεφ , Μπραζντεικις , Μακισικ , Ράιτ. Απόγονοι του Καραϊσκάκη και του Νικηταρά. Ελληνόπουλα μέχρι το μεδούλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου