Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Καλύτερα μακρυά και αγαπημένοι ...

Είναι τέτοια η απελπισία και η μιζέρια που μας δέρνει που τα «βαζελάκια» που αποθεώνουν τον Μπασινά τώρα για το «ξεβράκωμα», είναι τα ίδια «βαζελάκια» που τον λοιδωρούσαν όσο έπαιζε σε μας και τον κρέμαγαν στα μανταλάκια όταν συμφώνησε με τον γαύρο και 2 φορές με την κούλα😂. 

Αν ήξερες τι χλεύη έτρωγες εκείνα τα χρόνια από αυτούς που τώρα χρησιμοποιούν την ανάρτησή σου, είμαι σίγουρος οτι δεν θα την έκανες. «Σιγά τον παίχτη», «όλο πίσω δίνει την μπάλα», «άντε να φύγει να πάρουμε ένα χαφ της προκοπής»,« Όχι τον Μπασινά, όχι τον Μπασινά...». Τα «άκουγες» για το αυτογκόλ, για τα χαμένα πέναλτυ, για τις 3αρες και τις 4αρες από τον γαύρο, για την σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή στον γαύρο το 2008 (που τελικά σε βρήκε στην κούλα) μην τα θυμηθούμε πάλι... Τον Φύσσα, μια χαρά τον «περιποιήθηκαν» στην πρώτη του θητεία πάντως. 

Καλύτερα μακρυά Άγγελε, δεν ξέρεις από που γλύτωσες.... Και επαγγελματικά και οπαδικά.΄Έχουμε πει επανειλημμένως οτι είναι πολυτέλεια να έχουμε πρόεδρο τον φούζο. Μας αξίζει μπέος, Β εθνική και οι Monty Pythons να μας κάνουν ταινία.

Σχόλια