Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Ευχαριστούμε που ξύπνησες το θηρίο!

Κατάλαβες τίποτα από τους 24 πόντους στον τελικό της Ευρωλίγκας? Η μήπως ήταν λίγοι? Στον 5ο τελικό, έφτασαν οι 29 πόντοι? Τους χώνεψες? Πήγαινε τώρα στα σέρβικα αδερφάκια, να κλαίτε παρέα. 


Σχόλια

  1. Κι απο τοτε σε εχω κανει σουρωτηρι, εχεις χασει με καθε τροπο, αλλα εσυ πανηγυριζεις γι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ??? ΤΟ 2023 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ???

      Διαγραφή
    3. Και ήταν υπερήφανοι οι Παναθηναϊκοί που έσπασαν το γήπεδο. Ήταν υπερήφανοι οι Παναθηναϊκοί που με αθέμιτο τρόπο εμπόδισαν τον Ολυμπιακό να κάνει ρεκόρ διαφοράς πόντων έναντι του Παναθηναϊκού. Ήταν το highlight τους γι' αυτή τη χρονιά και καμάρωναν και έδειχναν την υπερηφάνειά τους προκλητικά στο X (πρώην Twitter).

      Διαγραφή
  2. Γράφει ο Πρασινοτόμαρος σ' αυτό το άρθρο: "Πήγαινε τώρα στα σέρβικα αδερφάκια, να κλαίτε παρέα".

    Ο Ερυθρός Αστέρας κατατρόπωσε την Πάρτιζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
    Το 2023-24, σε 10 παιχνίδια, ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε 8 φορές την Πάρτιζαν, ενώ η Πάρτιζαν 2.

    Αναλυτικότερα, ως προς τις νίκες:
    Ευρωλίγκα 2023-24: 1-1
    Αδριατική Λίγκα: 4-1
    Σερβικό Πρωτάθλημα: 2-0
    Σερβικό Κύπελλο: 1-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ!

      Διαγραφή
    2. Σφαιρόπουλος ο Ομπραντοβιτσφάγος!

      Διαγραφή
    3. Ποιος μιλησε για την Παρτιζαν? 2 ηττες απο τον Παναθηναικο φετος οι γαυροι της σερβιας. Μην φτιαχνεις δικα σου σεναρια. Ουτε να εικαζεις.

      Διαγραφή
    4. Να το κοιτάξεις αυτό, ΤΟ οθωμανικό δίκαιο έχει και παρενέργειες. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΤΕΡΙΜ, ΤΟΥ ΑΚΑΪΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΑΜΑΝ. ΜΠΟΛΙΚΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΧΑΡΑΔΡΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....................................
      PRASINOTOMAROS ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ 35 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΑΠ`ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. 73-38 ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟ???????????????
      ΤΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ??? ΤΟ 2023 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ???

      ΤΑ PLAYOFFS

      Γ’ Φάση – Τελικοί (στις τρεις νίκες)

      Ολυμπιακός (1) – Παναθηναϊκός (2) 3-1

      Game 1 (4/6, 21:15, ΕΡΤ3): Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 73-70

      Game 2 (8/6, 21:15, ΕΡΤ3): Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 67-65

      Game 3 (11/6, 21:15, ΕΡΤ3): Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 75-52

      Game 4 (15/6, 21:15, ΕΡΤ3): Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 35-63 και διακοπή

      Διαγραφή
  3. Ας πάρει πρώτα τα ευρωπαϊκά του Ομπράντοβιτς ο Σφαιρόπουλος , και μετά τους συγκρίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν σ' έναν προπονητή του δίνεις ποιοτικούς παίκτες, λογικό είναι να παίρνει και περισσότερους τίτλους. Ο Ομπράντοβιτς είναι ο Γκουαρδιόλα του μπάσκετ. Το θέμα είναι όταν του δίνεις μέτριο ρόστερ τι κάνει.

      Ο Ομπράντοβιτς πήγαινε όπου του έδιναν πλούσιο υλικό, σαν τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο ποδόσφαιρο και σαν τον Μπάγεβιτς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

      Απ' την άλλη, ο Σφαιρόπουλος δεν έχει προπονήσει ποτέ ομάδα που να 'ναι φαβορί για την Ευρωλίγκα. Μόνη εξαίρεση το 2012 ως βοηθός προπονητή στη ΤΣΣΚΑ που τότε η ΤΣΣΚΑ ήταν το φαβορί, αλλά το πήρε ο Ολυμπιακός.

      Διαγραφή
  4. Στο 110 - 68 του ΟΣΦΠ επί του ΠΑΟ (1977) , οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν πλακωθεί με τη διοίκηση και ουσιαστικά σε αυτόν τον αγώνα έκαναν λευκή απεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον, το σκορ δεν ήταν 110-68, αλλά 68-110, δηλαδή εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην έδρα του Παναθηναϊκού.

      Δεύτερον, αυτό που λες περί "λευκής απεργίας" δεν ισχύει καθόλου. Το επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο άρθρο:
      https://biancorossi1925.blogspot.com/2019/12/110-68.html

      Τρίτον, ακόμα και αν ίσχυε η τάχα "λευκή απεργία", η ιστορία έγραψε. ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 68-110. Άλλωστε, αν ίσχυε, θα 'ταν ντροπή για τους παίκτες του Παναθηναϊκού να κάτσουν να χάσουν απ' τον αιώνιο αντίπαλό τους προκειμένου να πάνε κόντρα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Θα 'ταν εντελώς αντιεπαγγελματικό.

      Διαγραφή
    2. Τυπικά ήταν εκτός έδρας. Η έδρα του Παναθηναϊκού ήταν ο Τάφος του Ινδού, όχι το Παναθηναϊκό Στάδιο.
      Καμιά σχέση. Φυσικά και ισχύει η λευκή απεργία. Οι παίκτες του ΠΑΟ είχαν πρόβλημα με την διοίκηση για τα δεδουλευμένα τους. Στο πρωτάθλημα είχαν νικήσει τον ΟΣΦΠ εντός και εκτός.
      Αυτό συζητάμε. Τι έγραψε η ιστορία. Η ιστορία έγραψε πως ο ΟΣΦΠ νίκησε με τόσο μεγάλη διαφορά γιατί ο ΠΑΟ είχε εσωτερικά προβλήματα. Μεγαλύτερη ντροπή είναι η ήττα του ΟΣΦΠ από την ΑΕΚ με κάτω τα χέρια το 1993.
      Λάθος τα λες εσύ. Ο Ομπράντοβιτς δεν ήξερε τίποτα για το +35. Ο Αλβέρτης το έριξε όταν πίεσαν απ' την εξέδρα. Μετά κατάλαβε ο Ομπράντοβιτς τι ήθελαν και είπε χωρίς να τον πολυενδιαφέρει αν έρθει η διαφορά ήρθε. Δεν έκατσε να σκάσει.

      Διαγραφή
    3. «Ας επιστρέψουμε όμως στο 1977. Ο Παναθηναϊκός, που είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού και στα δύο ματς του πρωταθλήματος και μάλιστα στην παράταση (σ.σ. 91-83 στο Παπαστράτειο, 86-82 στη Λεωφόρο) είχε ήδη στεφθεί πρωταθλητής. Η «Αθλητική Ηχώ» ανέφερε: «Η έκταση της ήττας και ο τρόπος με τον οποίο έχασε ο Παναθηναϊκός παραξένεψαν» και πως «το 110-68 δεν ήταν φυσιολογικό».

      Τι είχε συμβεί και οι παίκτες του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν αγνώριστοι προς το χειρότερο και μόνο ένας πιτσιρικάς, ο 18χρονος -τότε- Μέμος Ιωάννου, ξεχώρισε γιατί απλά… ίδρωσε περισσότερο τη φανέλα; Λέγεται ότι οι «πράσινοι» αποφάσισαν με προτροπή του Χρήστου Κέφαλου να «τιμωρήσουν» τη διοίκηση που τους χρωστούσε τα «οιδιπορικά» κατεβαίνοντας στο γήπεδο τελείως απαθείς κι ως εκ τούτου να δεχθούν το σφυροκόπημα των αντιπάλων τους!»

      Διαγραφή
    4. Συνήθως, όταν σ' ένα ντέρμπι η μία ομάδα νικάει με πολλά γκολ διαφορά ή καλάθια (ανάλογα με το άθλημα), συνηθώς ευθύνονται και οι δύο ομάδες. Ο νικητής του ντέρμπι έπαιξε εξαιρετικό παιχνίδι και ο ηττημένος του ντέρμπι έπαιξε κάκιστο παιχνίδι.

      Πάρε παράδειγμα το Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα 8-2. Χάλια άμυνα η Μπαρτσελόνα, αλλά και οργανωμένη επίθεση η Μπάγερν Μονάχου.

      Όλα τα παραπάνω που λέω αφορούν τα ντέρμπι.

      Διαγραφή
    5. Prasinotomaros ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ 68-110 ΣΦΥΡΙΖΕ Η ΤΣΑΡΟΥΧΑ

      Διαγραφή
    6. ΣΣΣΣΣ! Μην τους δίνεις ιδέες περί Τσαρούχας!

      Διαγραφή
  5. Και κάτι ακόμα για τον Ομπράντοβιτς. Ο Ομπράντοβιτς ήταν που σάς σεβάστηκε σε αγώνα στο ΟΑΚΑ (όταν παίζατε με τους Καλαμποκηδες) και φρεναρε την ομάδα ολόκληρο το τελευταίο δεκάλεπτο (και ο κοσμος διαμαρτυρόταν ) και φύγατε μόνο με 31 πόντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εδώ λάθος τα λες. Σ' εκείνο το ματς είχατε βάλει σκοπό να σπάσετε την 35αρα του 1996, αλλά δεν τα καταφέρατε. Άλλωστε, στο τέταρτο δεκάλεπτο εκτοξεύσατε τη διαφορά απ' τους 22 πόντους στους 30. Τι σεβάστηκε ο Ομπράντοβιτς λοιπόν; Τα αποτελέσματα άλλα λένε.

      Διαγραφή
    2. Την σπασαμε. Στους 38 εφτασε το κοντερ, αλλα μετα αρχισαμε τα φρου φρου με τις βολες και ριξαμε και μεις ταχυτητα. Κρατα την 35αρα εσυ για το 96 και ασε σε μενα το Ευρωπαικο.

      Διαγραφή
    3. ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΛΑΘΟΣ Ο Prasinotomaros. ΑΝ ΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.

      Διαγραφή
    4. ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. Και ήταν υπερήφανοι οι Παναθηναϊκοί που έσπασαν το γήπεδο. Ήταν υπερήφανοι οι Παναθηναϊκοί που με αθέμιτο τρόπο εμπόδισαν τον Ολυμπιακό να κάνει ρεκόρ διαφοράς πόντων έναντι του Παναθηναϊκού. Ήταν το highlight τους γι' αυτή τη χρονιά και καμάρωναν και έδειχναν την υπερηφάνειά τους προκλητικά στο X (πρώην Twitter).

      Διαγραφή
  6. ΣΒΗΝΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ Prasinotomaros, ΣΒΗΝΕ ΛΑΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΒΗΝΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ Prasinotomaros, ΣΒΗΝΕ ΛΑΓΕ. ΣΒΗΝΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

      Μετά την άρνηση του δημάρχου της Αθήνας Γιώργου Τσόχα να παραχωρηθεί ο χώρος της Περιβόλας στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Καλαφάτης στράφηκε στον Γιώργο Χατζόπουλο ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου του Παναθηναϊκού απευθύνθηκε στον πρίγκηπα Νικόλαο, επίτιμο πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και εκείνος έπεισε το δημοτικό συμβούλιο να παραχωρήσει την έκταση με την απόφαση 3294 του 1922.

      Διαγραφή
    2. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΕΕΕΣ!

      Διαγραφή
  7. Τι να μην μας τα λέει ρε σεις ; Στείλτε πάλι τον ΧουντοΜπαρμπη με το μυστρί και την πλακέτα στον Ασλανίδη (όπως το 1972) να ξαναεγκαινιάσει τον Ρέντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον αγώνα ΠΑΟ-Έβερτον 0-0: Ο Κ. ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ!

      Ασλανίδης προς Δομάζο: ΕΙΣΑΙ ο γυιός μου είσαι το παιδί μου

      Ασλανίδης προς τους παίκτες του ΠΑΟ: Θα είμαι κοντά σας μέχρι τον τελικόν

      Ασλανίδης προς Αντωνιάδη: ΔΥΟ ΓΚΟΛ θέλω από σένα

      Διαγραφή
  8. Ρε φίλε εσύ για το 68 - 110 μην προσπαθείς να πείσεις ότι οι μεν έπαιξαν άριστα και οι δε έπαιξαν κάκιστα και για αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Είπαμε. Είναι ξεκάθαρο. Τα άρθρα και τα ντοκουμέντα της εποχής γράφουν ότι οι δε (ΠΑΟ) έπαιξαν με εντελώς κατεβασμένα τα χέρια για λόγους που είχαν να κάνουν με τη διοίκηση τους (οδοιπορικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΤΟΥΣ, ΑΡΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΨΥΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΡΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
    2. Και ένα γρήγορο ανεκδοτάκι για τον (πρωταθλητη σ` όλα τα σπορ παντοτινέ) : Το καυλί μου είναι πράσινο Γιατρέ τι να κάνω? Γιατρός: Θα κάνεις αυτές τις ενέσεις τρεις φορές την μερα, για εξήντα μέρες και θα ξανάρθεις να σε δω. Μα Γιατρέ του προηγούμενου με το κόκκινο καυλί του δώσατε μόνο μια αλοιφούλα. Γιατρός: Μια αλοιφούλα για να υποχωρήσει η φλόγωση απ` την πολλή χρήση, ενώ στην περίπτωσή σου πρέπει να καταπολεμήσουμε τη μούχλα. χιχιχι.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου