Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Λιβαδειά 2023 όπως λέμε λιβαδειά 2012!

Eπεισόδια είδαμε σήμερα στην Λιβαδειά και μάλιστα χωρίς λόγο. Τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για δακρυγόνα σε μία ήρεμη κερκίδα. Φυσικά ο συνειρμός με την σεζόν 2011-12 όπου συνέβησαν ακριβώς τα ίδια, είναι αναπόφευκτος.

Την σεζόν εκείνη η αρμάδα του Φερέιρα (που αργότερα κάποιοι τον κρέμασαν κυριολεκτικά στα μανταλάκια χωρίς ίχνος ντροπής) πήγαινε «τρένο», μέχρι τον αγώνα με τον Λεβαδειακό έχοντας μόνο μία ήττα στις 19 πρώτες αγωνιστικές. 

Στην Λιβαδιά ο αγώνας θα διακοπεί στο 25ο λεπτό, όπου χωρίς λόγο και αιτία θα γίνει συμπλοκή στην εξέδρα των οπαδών του Παναθηναϊκού με τις δυνάμεις των ΜΑΤ μετά από αναίτια ρίψη δακρυγόνου. Ο αγώνας κυλούσε ήρεμα και μάλιστα ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η διακοπή του αγώνα  επηρρέασε την ομάδα και τελικά παρά την πληθώρα ευκαιριών, το τριφύλλι θα γνωρίσει τελικά την ήττα με 1-0. Μία ήττα που του κόστισε διπλά.

Όχι μόνο έχασε το τρίποντο, αλλά τα «επεισόδια» έφτασαν στην αίθουσα των δικαστηρίων, εκεί όπου η αδέκαστη δικαιοσύνη ΤΙΜΩΡΗΣΕ με μία αγωνιστική «κεκλεισμένων» τον Παναθηναϊκό (!) Η ποινή εφαρμόστηκε στον αγώνα με τον παοκ, όπου το τριφύλλι χωρίς την στήριξη των οπαδών του γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 0-2 και στην ουσία εγκατέλειψε τις όποιες ελπίδες του για τον τίτλο.

Η ήττα προήλθε από διαιτητικές κυρίως αποφάσεις καθώς ο διαιτητής Βοσκάκης αρνήθηκε 2 πεντακάθαρα πέναλτυ σε τραβήγματα που έγιναν στον Σαριέγκι (στο 0-0) και στον Μπίαρσμιρ (στο 0-1), ενώ έδωσε πέναλτυ υπέρ του παοκ (φάση που ξεκίνησε απο οφσάιτ), με το οποίο έγινε το 0-1.


Κάπως έτσι με συνοπτικές διαδικασίες το πρωτάθλημα από πράσινο, βάφτηκε ξαφνικά ... κόκκινο!!!   Ας ελπίσουμε φέτος το πρωτάθλημα να βαφτεί με το σωστό χρώμα. Το πράσινο!

Σχόλια