Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Πάει και αυτό το επιχείρημα!!!

Ο γαύρος του βορρά κέρδισε τον συμπολίτη άρη με 1-0, αλλά το ενδιαφέρον στοιχείο του αγώνα ήταν το 6ο πέναλτυ που κέρδισε η ομάδα του μπαογκ. Ο γαύρος ο γνήσιος κέρδισε με 0-4 τον γαύρο του Βόλου, αλλά το 0-1 το έκανε με πέναλτυ. Η αεκ κέρδισε τον άρη (1-0) με το 6ο της πέναλτυ.

Ξέρετε αυτές οι 3 ομάδες, που οι οπαδοί τους μας τα είχαν κάνει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ, για τα πέναλτυ του Παναθηναϊκού φέτος. Ε, πλέον έχουν σχεδόν όσα και εμείς. Δηλαδή 6 ο μπαογκ και η αεκ και 5 ο γαύρος. Παράγκα Αλαφούζου, ξεκάθαρα.

Τα «αδερφάκια» των γαύρων, ασχολούνται μόνο με μας. Θα φωνάξουν λίγο, για τα μάτια του κόσμου, όταν υποδέχονται τον γαύρο του νότου. Αλλά την υπόλοιπη σεζόν, ο πόνος τους είναι τι κάνει ο Παναθηναϊκός. Τρία χρόνια με ΒΑΡ είναι πρώτοι στα πέναλτυ, αλλά ο Παναθηναϊκός τους καίει.  



Λογικό να φοβούνται τον Παναθηναϊκό, γιατί επί δεύτερης κυριαρχίας οσφπ από το 1997 και έπειτα είναι 2οι στην Ελλάδα στα κερδισμένα πέναλτυ με 168, έναντι 164 του Παναθηναϊκού. Το αδεφάκι τους, ο γαύρος του νότου δεν πιάνεται έτσι κ αλλιώς (209). Χωρίς την φετινή σεζόν φυσικά, που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. 

                                 

Σχόλια