Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

May the force be with you, Milou

Aρκετοί γέλασαν με την προηγούμενη ανάρτηση και τον διαλογισμό, όμως η πραγματικότητα είναι εδω να τους διαψεύσει. Με σωστή συγκεντρωση, με την ενσυναίσθηση του Master Yoda, τις διδαχές του Δαλαι Λάμα, είδαμε χτες τους «ψηλούς» μίας ομάδας στα 40 λεπτά που αγωνίστηκαν συνολικά, να κάνουν και οι 2 μαζί ένα, uno, one (1) φάουλ. Σαφώς χειρότερη επίδοση από το κανένα (0) φάουλ στον προηγούμενο αγώνα και στον προ-προηγούμενο αγώνα, αλλά εδώ ξεκάθαρα χάλασε η συγκέντρωση λόγω της έδρας και του αρνητικού φενγκ σουι. Ο τίτλος του «Μάστερ Ζεν» απονέμεται στον Μιλουτίνοφ, ο οποίος σε 97 λεπτά και 5 σερί αγώνες, δεν έκανε ούτε ένα φάουλ.


Ένα μοναδικό φαινόμενο αυτοκυριαρχίας, αυτοελέγχου και αυθυποβολής στους αντιπάλους οι οποίοι χάνουν τις επιθέσεις μόνοι τους. Αγαπητοί, είμαστε μάρτυρες συγκλονιστικών γεγονότων. Βιβλία ψυχολογίας και διαλογισμού, θα γραφτούν για το θέμα αυτό!!! 

ΥΓ... Τελευταία φορά που έκανε φάουλ ο Μιλουτινοφ στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός είχε ακόμα προπονητή τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς 🤭

Σχόλια