Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Ο Ιανουάριος που θα κρίνει πολλά...

Από τις 26/9 και τον τραυματισμό του Μάγκνουσον, αρχίζουν οι ... ανησυχίες. Λίγες μέρες αργότερα (28/9 και 15/10) ο Πάλμερ - Μπράουν τίθεται και αυτός εκτός ομάδας λόγω τραυματισμού. Έτσι η ομάδα μένει με 2 κεντρικούς αμυντικούς, τον ευπαθή Σένκεφελντ και τον Γεβντάι. Ο δε Αράο καλείται να όταν υπάρχει ανάγκη, να βγάλει τα «κάστανα από την φωτιά». 

Η λογική έλεγε οτι αρχές Ιανουαρίου τουλάχιστον ένας έτοιμος κεντρικός αμυντικός θα φόραγε ήδη τα πράσινα και θα έκανε προπονήσεις. Αντι αυτού, ήρθε ο επίσης προερχόμενος από μεγάλο τραυματισμό Λημνιός, για την θέση του ακραίου επιθετικού η οποία είναι η μοναδική που αριθμητικά ΔΕΝ έχουμε πρόβλημα. Μέσα σε όλα τα άλλα, τραυματίστηκε και ο Σένκεφελντ (κάκωση) και θα χάσει τον αγώνα με τον Πας. Και όχι μόνο ο Μπαρτ, αλλά και ο Παλάσιος...

Έπαθε θλάση ο Παλάσιος? Θλάση δεν πρέπει να είχε πάθει στα 2 χρονια που είναι στην ομάδα. Φταίει οτι κάναμε χαλαρές προπονήσεις πριν, τώρα ο Τερίμ αύξησε την ένταση και έσκασαν οι παίχτες. Ναι, τα διαβάζουμε αυτά!!! Και όμως... Υπήρξαν αγώνες που κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο (Βιγιαρεάλ εντός, αεχ, γαύρος, Ρεν εντός), υπήρξαν αγώνες που κάναμε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο (μπαογκ, βόλος εκτός, Βιγιρεάλ εκτός, Μαρσέιγ εντός, Μακάμπι εντός). Οι ήττες, εξαιρουμένης της Ρεν στην Γαλλία όταν έμεινε με 10, οφείλονταν κυρίως σε ατομικά λάθη και όχι σε θέμα κούρασης. Παρόλο που από Αύγουστο μέχρι Δεκέμβριο παίξαμε άλλους 12 αγώνες στην ευρώπη. 

Δηλαδή η ομάδα θα έπρεπε να τρέχει σαν τρελή στα τέλη καλοκαιριού για να μην χαθεί ο στόχος των ομίλων, θα έπρεπε επίσης να τρέχει σαν τρελή μέχρι τις διακοπές των γιορτών για να μην χαθεί ούτε βαθμός, να μην χαλαρώσει τον Γενάρη γιατί έχουμε κύπελλο και να είναι και φρέσκια την άνοιξη στα πλέι οφ. Ουτε στο Football Manager δεν υπάρχουν τέτοιες ομάδες. Η ομάδα μέχρι την γκέλα με τον Ατρόμητο ήταν 1η στην Ελλάδα, με την καλύτερη άμυνα και επίθεση, αλλά σερνόταν για πολλούς! Και ας έχασε πέρυσι και φέτος τους 2 πιο φορμαρισμένους παίχτες της για όλη την σεζόν (Αϊτόρ πέρυσι - Μάγκνουσον φέτος)

Ο γαύρος αντίστοιχα στην θέση του επιθετικού που έχει πρόβλημα, έκλεισε ήδη 2 παίχτες. Αν θα «βγούνε» ή οχι, είναι άλλο θέμα. Το θέμα είναι οτι είναι ήδη εκεί. Εξάλλου τον Ιανουάριο μπαλώνεις, σπάνια χτίζεις για την διάρκεια της σεζόν ή για την επόμενη. Υποτίθεται οτι ψάχνουμε κεντρικό αμυντικό από αρχές Οκτώβρη! Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που κρίνεται το Κύπελλο και αναλόγως αποτελεσμάτων και το πρωτάθλημα. Ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι. 

Σχόλια