Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Σε έστησαν σε μιά γωνιά ...

Σε έστησαν σε μιά γωνιά, με τον Κοτάρσκυ να πασάρει σε επιθετικούς μέχρι να φάει γκολ...

Σε έστησαν σε μιά γωνιά με το χέρι - πέναλτυ του Χατζησαφί, που κατάπιε ο Νταμπάνοβιτς...

Σε έστησαν σε μιά γωνιά με το πέναλτυ - αέρας του Βίντα και το πέναλτυ που «κατάπιαν» στον Σπόραρ στο ίδιο γήπεδο.

Σε έστησαν σε μιά γωνιά, με τον αρούλη να δίνει φιλικό και τον Κουέστα να κάνει τον τροχονόμο.

Σε έστησαν σε μιά γωνιά, με τους προέδρους να πίνουν ακόμα τσίπουρα στον Βόλο.

Σε έστησαν σε μιά γωνιά οι «αντικειμενικοί», που έγραφαν για το διαστημικό ποδόσφαιρο της χάρτινης, όταν ο γαύρος έβαζε περισσότερα γκολ και εσύ είχες την καλύτερη άμυνα. 

Σε έστησαν σε μιά γωνιά γιατί όταν φώναζες που σε αδικούσαν, σου απαντούσαν με επιχειρήματα πράκτορα «που πας με το 4ο μπάτζετ», «θέλεις και πρωτάθλημα με την 5η επίθεση» και αν φώναζες για τα δώρα της κούλας σου έλεγαν, «η καλύτερη ομάδα γιατί να χρειάζεται την εύνοια». 

Σε έστησαν σε μιά γωνιά γιατί έγραφαν για «δώρα», όταν αυτοί έπαιρναν τα δώρα και έβαζαν και τον άγιο Βασίλη να τους τα μοιράζει. 

Σε έστησαν σε μιά γωνιά, γιατί το καλοκαίρι άργησες να κάνεις μεταγραφές και άδειασε η περσυνή μεσαία γραμή, χωρίς να βρεις ποτέ ισάξιους αντικαταστάτες έγκαιρα.

Σε έστησαν σε μιά γωνιά χάνοντας ευρώπη και κύπελλο γιατί δεν είχες γεμάτο ρόστερ αφού πέρναγε συνεχώς ο χρόνος και δεν «βρίσκαμε» κατάλληλους παίχτες. 

Σε έστησαν σε μιά γωνιά γιατί στην κρίσιμη συνεδρίαση της Λίγκας αντί να χτυπήσεις το χέρι, έφυγες γιατί είχες ... δουλειές!

Σε έστησαν σε μιά γωνιά γιατί ο χοντρός συμφώνησε με τον λαθρέμπορα για να δώσουν αναβολή 24 και όχι 72 ωρών, που ζήτησες εσύ για θέμα υγείας μάλιστα.

Σε έστησαν σε μιά γωνιά γιατί η διοίκηση επιμένει να πολεμάει με σφεντόνες, ενώ γύρω της πέφτουν πύραυλοι...

Σε έστησαν σε μιά γωνιά με τον προπονητή να απολογείται, αντί της διοίκησης. 

Σε έστησαν σε μιά γωνιά, την χρονιά που κατάφερες επιτέλους να γεμίσεις την Λεωφόρο σε κάθε αγώνα και να ενωθούν έστω και για μία χρονιά οι «βοτανολάγνοι», οι «μονολεοφόροι», οι «νοσταλγοί», οι «πεκατζήδες», οι «αλαφουζικοί», οι «γιαννακοπουλικοί» και τα «τρακόπαιδα». 

Σε έστησαν σε μιά γωνιά, γιατί ήσουν η μόνη ομάδα που έπαιξαν ΟΛΟΙ στα ίσια. 

Σε έστησαν σε μιά γωνιά ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΤΙΤΛΟ. ΕΣΕΝΑ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΣΕΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΓΑΥΡΟΣ-ΚΟΥΛΑ-ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΡΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ. ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟ 93 ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...

Σχόλια

  1. Γαυροι αδέρφια 2023 edition τουρκακια πάρτε το πρωτάθλημα τις μεζούρας των φιλικών τσίπουραδικα και ανοιγμένα πόδια δικεφάλων και φωνάξτε και τον Βαγγέλη στη φιέστα στο προπατζιδικο δουρου αρένα ντροπή της προσφυγιας μια ζωή ουρά του γαυρου κίτρινοι γαυροι floriginal

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου