Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Πως να κλέψετε ένα πρωτάθλημα ...

Τα φετινά πλει-οφ θα μπορούσαν να γραφτούν σε βιβλίο και να κυκλοφορήσουν με τον τίτλο «Πως να κλέψετε ένα πρωτάθλημα, κίτρινη edition». Το τι έχει συμβεί, δεν θα το σκεφτόταν ούτε ο Σπίλμπεργκ και ο Νόλαν μαζί, καθώς οι χάρτινοι κτρινόγαυροι ξεπέρασαν τα αδερφάκια τους. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 

1) Την 1η αγωνιστική πάμε στην Φιλαδέλφεια, με την γνωστή σφαγή Νταμπάνοβιτς. Χαρισμένη κόκκινη στον Άμραμπατ, πέναλτυ «γαργάρα» σε χέρι του Χατζησαφί και αλλοίωση αποτελέσματος με το «καλημέρα» των πλει - οφ. Κερασάκι στην τούρτα η κλωτσιά - επιθετικό φάουλ του Αραούχο στον Παλάσιος, που αντί για επιθετικό φάουλ δίνεται χωρίς δίσταγμο ως πέναλτυ. Ευτυχώς τον στημένο διαιτητή (που έσωσε την κούλα με το να μην δίνει τις κίτρινες, άρα όχι χρήση ΒΑΡ), διορθώνει το ΒΑΡ.

2) Την 2η αγωνιστική ο Βόλος στην Λεωφόρο αρχίζει τις καθυστερήσεις από το 1ο λεπτό (και πολύ καλά κάνει, αυτό ξέρει), δεν παίζεται ποδόσφαιρο και ο Σπόραρ χάνει το πέναλτυ στις καθυστερήσεις. Την ίδια ωρα η αεχ, φιλοξενείται στην τ(ρ)ούμπα, όπου κερδίζει 0-1 με γκολ του Αραούχο στο 80. Ο παοκ δέχεται γκολ μετά από εμφανές φάουλ υπέρ του έξω από την περιοχή της αεχ που δεν του δίνεται και μετά από λάθος απόκρουση του κοτάρσκι, ενώ μετά το γκολ ο Κουρμπάνοφ δεν δίνει ούτε φάουλ, ούτε καν κόρνερ για τον παοκ (με γυμνό μάτι φάινονταν). Στο μοναδικό επικίνδυνο φάουλ που δίνει στον παοκ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κοτάρσκυ μένει στο τέρμα του και το ματς λήγει 0-1. 

3) Την 3η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός μετά κόπων και βασάνων περνάει από του Χαριλάου με γκολ του Σπόραρ στο 69, ενώ οάρης γλυτώνει την αποβολή του Ουντουμπάτζο που πήγε να κόψει την μπάλα στον Κλεινχείσλερ. Η αεκ τρώει στα τσιπουράδικα παρέα με τον μπεο, κερδίζει με περίπατο 0-1 στον Βόλο, αλλά στο 85 γίνεται «γαργάρα» χερούκλα μέσα στην περιοχή της και το πέναλτυ ... εξαφανίζεται. 

4) Την 4η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός κερδίζει τον γαύρο 2-0 που έχει αλλάξει προπονητή και έχει πάρει έναν .... εν πάσει περιπτώσει, κάποιον να κάθεται στον πάγκο.  Η αεχ σφάζει τον οάρη και κερδίζει 3-1 (με πέναλτυ στο 1-0 που κάνει ο Ετέμπο που βγήκε αλλαγή, ο οποίος είναι και ο παίχτης που στο ματς πρωταθλήματος αποβάλλεται στον μεταξύ τους αγώνα). Οι διαιτητές αρχικά είναι Πολωνοί, αλλά μας βγαίνουν Ορέστης Μακρής της Πολωνίας και αντι αυτών ένας  Διαμαντόπουλος δίνει την νίκη στην αεχ. 

5) Την 5η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός φτύνει αίμα για να κερδίσει τον μπαοκ στην Θεσσαλονίκη. Ο μπαοκ τα δίνει όλα (και καλά κάνει), τρώει γκολ στο 90 με πέναλτυ στον Ιωαννίδη και ο διαιτητής κρατάει 17 λεπτά καθυστερήσεων με τον παοκ να κερδίζει αρχικά πέναλτυ αλλά να το διορθώνει ως οφσάιτ το Βαρ και να βάζει μέχρι και τον τερματοφύλακά του Κοτάρσκυ να παίζει σέντερ φορ στα αλλεπάλληλα κόρνερ και φάουλ που κέρδιζε ο μπαοκ, αφού αρνήθηκε πεισματικά να χάσει. Η αεχ, πάει στο χαρισμένο λυώμενο, όπου σφάζει τον γαύρο (ναι το ζήσαμε και αυτό) καθώς δεν αποβάλεται ο Σιμάσνκι που κλωτσάει από πίσω το Βαλμπουενά, δεν δίνει πέναλτυ σε σπρώξιμο του Βίντα στον Μπακαμπού, ενώ ο Βίντα κερδίζει πέναλτυ «αλά Αλεξανδρή - Δημητριάδη» και η αεχ κάνει με αυτό το 1-2.

6) Την 6η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός κερδίζει εκτός τον Βόλο, ο οποίος μέχρι να φάει το γκολ κάνει καθυστερήσεις και οι παίχτες κάνουν τους τραυματίες από το 1ο λεπτό. Μόλις τρώνε το γκολ μεταμορφώνονται σε άτρωτους, πίνουν το αθάνατο νερό  και θυμούνται να παίξουν ποδόσφαιρο μήπως ισοφαρίσουν. Δυστυχώς για αυτούς τρώνε και δεύτερο και τους κόβεται ο βήχας. Η αεχ φιλοξενεί τον μπαοκ ... ο οποίος ξεκινάει με 10 τον αγώνα καθώς ο Κάργας κάνει φάουλ όπως του Σιμάνσκι στον Βαλμπουενά, σε παίχτη της αεχ στη σέντρα που γύρναγε στην άμυνά του (!). Ο Κοτάρσκυ δίνει 2 φορές την μπάλα κάνοντας λάθος στους επιθετικούς της αεχ στην περιοχή του και τελικά στην 3η ανοίγουν το σκορ. Ο παοκ παρατάει τον αγώνα, μαζεύει 4 και ένα δοκάρι. Στο φιλικό των 2 δικέφαλων βγαίνουν 2 κίτρινες, ενώ στην τούμπα με τον Παναθηναϊκό ... μόλις 11 (!).

7) Την 7η αγωνιστική η κούλα έρχεται στην Λεωφόρο, έχει δοκάρι, γλυτώνει 2 πεντακάθαρες αποβολές αφού ο Μουκουντί κάνει οτι μπορεί για να αποβληθεί, αλλά έχει ασυλία. Στο τέλος την σκυτάλη παραλαμβάνει ο Βίντα που γλυτώνει την αποβολή, αφού έχει κουτουλήσει τον Τσοκάι. Το τελικό 0-0 αφήνεις τους 2 μονομάχους μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας. Αφήνει και κάτι άλλο. Τον Παναθηναϊκό «άρρωστο» χωρίς να το ξέρει καθώς η χάρτινη έρχεται με κόβιντ, ΔΕΝ ενημερώνει κανέναν, φοράνε όλοι μάσκες και κολλάνε τους πράσινους.

8) Τρεις ημέρες μετά την 8η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον μπαοκ. Προηγείται με 1-0, με μία φάση που δεν δίνεται πεντακάθαρο πέναλτυ και αποβολή εις βάρος του μπαοκ, αλλά πλεονέκτημα (!!!) και τελικά μπαίνει γκολ. Ο μπαοκ πιέζει, παίζει μπάλα (και καλά κάνει, δεν θέλουμε αντιπάλους που ανοίγουν τα πόδια όπως έκαναν εναντίον άλλων ομάδων) ισοφαρίζει, ο Παναθηναϊκός ανακτά τον έλεγχο έχει δοκάρι και ο Κοτάρσκυ γίνεται ... Κουρτουά και πίανει τα άπιαστα, με αποκορύφωμα ένα φάουλ του Μπερνάρντ που η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα μετά από κόντρα και την βγάζει ενστικτωδώς. Ο Σένκεφελντ αποβάλεται, ενώ πρώτα έχει βρει την μπάλα και μετά χωρίς πρόθεση χτυπάει τον Τόμας στο κεφάλι. Ίδιες φάσεις (κλωτσιά Αουγκούστο στο κεφάλι του Βίγια στον τελικό, Scorpion kick του Τζανδάρη στο κεφάλι του Τσέριν με την Λαμία είτε δίνονται ως κίτρινη κάρτα, είτε απλές παρατηρήσεις). Η αεχ φιλοξενεί το γαύρο, δεν μπορεί να σκοράρει απέναντι σε έναν μέτριο γαύρο ο οποίος κάνει φοβερές αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές πετυχαίνει και γκολ το οποίο ακυρώνεται ως οφσαιτ (?)               

9) Την 9η αγωνιστική οάρης φιλοξενεί την κούλα, αλλά ξένοι διαιτητές δεν ... βρίσκονται, η Ευρώπη έχει κλεισει τα σύνορα και τους κρατάει έγκλειστους σε υπόγεια να βλέπουν εσαεί το Λεβαδειακός - Λαμία και αντί αυτών επιλέγεται ένας Φωτιάς από το άρμα του λαθρέμπορα. Ο οποίος Φωτιάς είχε αφήσει την Λαμία να παίζει καράτε με τους ποδοσφαιστές του Παναθηναϊκού, δείχνοντας μόλις 2 κίτρινες. Ο Τσέριν είναι τυχερός που έχει ακόμα το κεφάλι του, στην θέση του. Οαρης αφού κέρδισε τον Βόλο στην μάχη της 5ης θέσης, βλέπει παίχτες του να έχουν «γαστρεντερίτιδια» η οποία δεν περνάει όσες μέρες και να αναβληθεί η αγωνιστική και θεωρεί λογικό στο ματς-τίτλου της αεχ να κατέβει με 18χρονα και αλλαγές για να αποκτήσουν ... εμπειρία. Θα μπορούσε να τους πάει και για «τσάρκα» στα Λαδάδικα, αν ήθελε να έχουν εμπειρίες. Το φιλικό λήγει από το Α ημίχρονο με το σκορ 1-2.

Ο Παναθηναϊκός πάει στο Φάληρο να παίξει με τον γαύρο που στα τελευταία 7 παιχνίδια (συνολικά) δεν έχει καταφέρει να τον νικήσει και στα 13 τελευταία (μόνο του πρωταθλήματος) έχει 2 νίκες (και φυσικά 1 στα χαρτιά) σε 13 αγώνες και ο Παναθηναϊκός 3. Πέραν αυτού 5 ημέρες μετά την αλητεία της χάρτινης να έρθει με κόβιντ και να αγωνιστεί στην Λεωφόρο, η ομάδα σαν τμήμα έχει 29 κρούσματα θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους, των οικογενειών τους, αλλά φυσικά και των 2 γαύρων βορρά κ νότου που έπαιξαν στο μεταξύ ως αντίπαλοι με τους 2 διεκδικητές. Η αγωνιστική αναβάλεται για 1 ημέρα και όχι για 3 κατόπιν απόφασης του προέδρου της Λίγκας, κάνοντας το χατήρι της χάρτινης και όχι του Παναθηναϊκού που ήθελε 2 μέρες ακόμα για να προστατευτούν όλοι, το περισσότερο δυνατόν. Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει χωρίς αντοχές (9-1 οι τελικές στο Α ημίχρονο) και εύκολα χάνει με 1-0. Ακόμα και έτσι, ξυπνάει στην επανάληψη, έχει δοκάρι και δεν του δίνεται πεντακάθαρο πέναλτυ με το σκορ στο 0-0.


Ο γαύρος φυσικά και δεν θα άνοιγε τα πόδια, όπως έκανε με την κούλα το 1993 και όπως έκαναν ο παοκ και ο άρης με την κούλα στα πλει-οφ. Κάπως έτσι το πρωτάθλημα του τσιπουράδικου, των φιλικών και των μεθυσμένων διαιτητών, έφτασε στο τέλος του. Αυτό το πρωτάθλημα το «ταγμένο» από τον κούλη και τον χοντρό. Έτσι σας έλεγαν οι «αντικειμενικοί».

Σχόλια

  1. Nai οκ, kane και ένα άρθρο για το πως μπορείς να χάσεις το πρωτάθλημα με τρια ;astoxa buzzer beater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο φίλε, για αυτό το χάσατε φέτος.
    Αυτό φταίει, η παράγκα της ΑΕΚ.
    Μια χαρά ομαδάρα έχετε, μην τυχόν και την αλλάξετε.
    Δεν υπάρχει λόγος, του χρόνου δεν θα έχει παράγκα και με αυτή την ομάδα θα το πάρετε σίγουρα του χρόνου.
    Και ο γαύρος δεν χρειάζεται προπονητη και προσθήκες, και αυτός λόγω σφαγής το έχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φλας μπακ: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού διώξανε την οικογένεια βαρδινογιάννη και συγκεκριμένα τον διάδοχο στην προεδρία μετά την αποχώρηση του καπετάνιου. Κάποιοι θερμόαιμοι δεν περιορίστηκαν στο υβρεολόγιο κατά του Τζίγκερ (που δικαίως τον έβριζαν) αλλά στράφηκαν εν συνόλω κατά της οικογένειας, μιας οικογένειας που έδωσε και εγχώρια τρόπαια και μεγάλες πορείες στην Ευρώπη...
    Αν λοιπόν τους αρέσει αυτό το κατάντημα έτσι όπως εξελίχθηκε, η ομάδα τους να διεκδικεί ένα πρωτάθλημα κάθε 15 χρόνια και τελικά...να μην το παίρνει ούτε αυτό, ας βολευτούν με τον κ. Αλαφούζο. Διότι όπως αποδείχθηκε και σήμερα δεν φτάνει μόνο να χτίσεις μια καλή ομάδα (ίσως την καλύτερη φετινή) αλλά πρέπει και να την προστατεύσεις. Δυστυχώς δεν βλέπω φως στο τούνελ στον παο. Εκτός αν γίνει κάνα θαύμα κι αναλάβει κάποιος στυλ dpg.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλας μπακ (με αληθινά στοιχεία) : Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ΔΕΝ διώξανε την οικογένεια βαρδινογιάννη, ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ 54,7% και ειχε λογο σε ολα. Μαλιστα ασκησε βετο στο θεμα προεδριας (Πατερας), θεμα παιχτων (μη ελευση Κυριακου) και τεχνικου διευθυντη (παραμονη Αντωνιου). Ο δε τζιγκερ στα 10 χρονια διοικησης με ομαδαρες, καταφερε να παρει οσους τιτλους πηρε και ο φουζος παιζοντας με μετριους παιχτες και μνημονια. ΔΗΛΑΔΗ 2 ΤΙΤΛΟΥΣ. Αφησαν τον πρακτορα να στησει τα παντα, με την δικαιολογια ''δεν ασχολουμαι". Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να μας σφαζουν απο το 1996 μεχρι κ σημερα, καθε χρονο κ χειροτερα γιατι η παραγκα θεριεψε. Για να την νικησεις πρεπει να στησεις μια παραγκα τυπου τιγρη, κατι ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ πρασινος οπαδος δεν επιθυμουσε. Προστασια ομαδα δεν υπηρξε ΠΟΤΕ επι οικογενειας. Τρανο παραδειγμα η παραγκα Νταιφα με 5-2 πρωταθληματα υπερ του γαυρου ΟΛΗ την δεκαετια του 80. Η 3αδα Ζαετς Σαραβακος Ροτσα (η καλυτερη στην Ελλαδα κ μια απο τις καλυτερες στην ευρωπη) επαιξε 4 χρονια μαζι κ πηρε ενα (1) πρωταθλημα. Τα αλλα τα εχανε απο τον ψευτη, τα ουρα του τσιγκοφ και τον παπριτσα χωρις να καταλαβει το πως. Μετα ανελαβε ο πρακτορας. Με τον πρακτορα κ τον φαταουλ ως αντιπαλο κ μεχρι να φυγουν (?) οριστικα δλδ 1996-2012, σε 16 χρονια πηραμε 1 πρωταθλημα.

      Διαγραφή
  4. Ωραίο το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο.
    Για να τα δούμε ένα ένα...
    1) Το να ζητάς πέναλτυ σε χέρι μπαλιάς που πήγαινε κόρνερ και τελικά κατέληξε κόρνερ είναι εξαρχής αστείο αλλά άντε, ας το αναλύσουμε περαιτέρω. Δεν υπάρχει χέρι γιατί προηγείται πεντακάθαρο σπρώξιμο στον Χατζησαφί.
    Το χέρι του αμραμπατ ΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ δεν είναι κίτρινη, και ούτως ή άλλως η φάση είναι ως μη γενόμενη καθώς ο αμραμπατ βρίσκεται εντός περιοχής σε εκτέλεση ελεύθερου (Δεν παίρνει ποινή κάρτας αλλά προειδοποίηση και δίνεται κάρτα σε περίπτωση επανάληψης).
    Η πρώτη κίτρινη που τρώει είναι αστεία, αλλά άντε, να σου πω ότι το να έπαιρνε δεύτερη κίτρινη δεν θα ήταν παράλογο. Ο αραούχο πάει να κλωτσήσει και βρίσκει ΣΤΙΣ ΤΑΠΕΣ του Παλάσιος (καθαρή περίπτωση επικίνδυνου παιξίματος) ορθώς (μάλλον) πήρε πίσω αυτή η φοβερή παράγκα το πέναλτυ στο 90 για φάουλ του σιμάνσκι.
    Το μόνο για το οποίο λοιπόν μπορείς να γκρινιάζεις είναι κόκκινη στον αμραμπατ που και πάλι δεν σου εξασφαλίζει ότι θα κέρδιζες, δεν είναι πέναλτυ που είναι σχεδόν σίγουρο γκολ ή ακυρωμένο αδίκως γκολ.
    2) Το να μιλάς για διαιτησία σε αυτό το παιχνίδι που ακυρώθηκε ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ πεντακάθαρο γκολ (αυτό είναι το πιο σκανδαλώδες σφύριγμα φέτος) είναι επίσης αστείο. Για τον Κοτάρσκι, ασχολίαστο, δεν βγαίνει πάντα το τέρμα για κορνερ. Παέι και αυτό.
    3) Δεν είναι κάθε χέρι φάουλ όπως δεν είναι κάθε επαφή φάουλ. Επειδή συνηθίσατε να πέφτετε όλη την χρονιά νομίζετε ότι αν βουτάς μετά από επαφή είναι πέναλτυ. Το χέρι είναι από πίσω του, η μπάλα πάει από κόντρα και δεν το έχει καν απλωμένο. Πραγματικά θες αυτό για πέναλτυ?
    Στον Βόλο όλοι φέτος τσίπουρα ήπιαμε (και εσείς μέσα ή νομίζεις ότι το μόνο ματς στο οποίο έβαλες πολλά γκολ ήταν επειδή παίζεις μπαλάρα), όπως και εσύ δεν ζορίστηκες ιδιαίτερα με τον Άρη τώρα που αρχίσατε τα νταλαβέρια παιχτών.
    γαύρο στα μεταξύ σας. Για τον κοβιντ ας το αφήσουμε, και μόνο που αναβλήθηκε είναι ερμηνεία κατά το δοκούν του κανονισμού, ούτως ή άλλως δεν υπάρχει πρωτόκολο. Η αγωνιστική έγινε δευτέρα όχι επείδή πίεζε η ΑΕΚ, αλλά επειδή το θέλαν όλες οι ομάδες, ακόμα και ο βόλος. Το να ζητάς 3 μέρες συγκεκριμένα χωρίς να αναφέρεται κάπου είναι κάτι εντελώς άστοχο. Αν πιστεύεις ότι φέτος θα το χάσεις λόγω κοβιντ, τότε μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν θα το πάρετε και του χρόνου. 4 ευκαιρίες είχες να αποκτήσεις απόσταση ασφαλείας και τις έκαψες και τις 3 (Με βόλο, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, όλοι εντός). Ακόμα και το παιχνίδι με τον γαύρο αν κέρδιζες θα το έπαιρνες. Αλλά όπως σε όλα φάνηκε πόσο λίγη ήταν η ομάδα σου.
    Γιατί αυτό ήσασταν, ένα σφιχτό σύνολο που έτρωγε πολυ δύσκολα γκολ, έβαζε γκολ με το στανιό, δεν έπαιξε όυτε μια φορά λίγο ωραίο ποδόσφαιρο, και κέρδιζε αγκομαχώντας από την αρχή της χρονιάς μισό μηδεν και με πέναλτυ. Ή πιστεύεις ότι η 5η επίθεση του πρωταθλήματος ήταν τόσο ομαδάρα που "κέρδιζε και την διαιτησία"?
    Το να λες για παράγκες την χρονιά που πήρες τόσα πέναλτυ είναι απλά απόδειξη αυτού που σας χρεώνουμε (εσείς βασικά): Κάνετε (να είναι καλά ο μπροστινός, εσείς τον λέτε, όχι εμείς) την προπαγάνδα του γαύρου που θέλει επιστροφή του προηγούμενου συστήματος, εκεί που ήμασταν όλοι εκτός στόχου από τον Νοέμβριο. Ανταυτού, με την περίφημη παράγκα της ΑΕΚ, μέχρι τις 3 πρώτες αγωνιστικές των πλει οφ διεκδικούσανε 4(!) ομάδες πρωτάθλημα.
    Από την αρχή της χρονιάς με εμάς ασχολείται ο γαύρος, ενώ είχατε φτάσει στο +12! Και φτάσαμε στα μισά να πηγαίνετε χέρι χέρι σε δικαστήριο για να ξελασπώσει το παράρτημα του (που κλέβανε ΄η θα κλέβανε εν γνώση τους) και να συμπληρώνετε τις ανακοινώσεις του γαύρου. Από τον Σεπτέμβριο βγάζει ανακοινώσεις ο γαύρος και ξεφτιλίζει σε κάθε ευκαιρία το άθλημα αλλά εσείς τσιμουδιά. Εδώ αποκάλεσε το πρωτάθλημα στο οποίο εσείς (!) προηγούσασταν το πιο ξεφτιλισμένο αλλά μπα...δεν θα εννοούσε εσάς, είναι καλά παιδιά..
    Περί δοσμένων, ένα πράγμα μόνο 3-4 στον πειραιά και επιστημονικά συνέδρια.
    Είναι μεγάλο κείμενο, αλλά κάπου πρέπει να τελειώσετε με τις δικαιολογίες. Κάνατε μια ιστορική υπερβαση με τα δεδομένα του ροστερ σας και αξίζουν μπράβο στον Ιβαν, αλλά αν πιστέψετε ότι μια χαρά είστε και το χάσατε λόγο διαιτησίας, του χρόνου θα είστε 4οι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4) Λες για σφαγή του Άρη ενώ δεν μας λες που ακριβώς σφάχτηκε. Δεν ήταν πέναλτυ του ετέμπο? Αν μη τι άλλο ήταν και δεύτερη κίτρινη αλλά αυτό επιμελώς το ξέχασες.
    Για να καταλάβεις πόσο το έχετε χάσει, σε αυτό το ματς και ενώ το σκορ είναι 1-1 παίρνουν πίσω πέναλτυ της ΑΕΚ για ένα αστείο φάουλ στο κέντρο στην αρχή της φάσης (τόσο παράγκα η ΑΕΚ).
    Για τους διαιτητές έχει αναλάβει η ουέφα, θα ρίξουμε γέλιο. Το ότι σφύριξαν Έλληνες δεν λέει τίποτα καθώς δεν είχαμε φαλτσοσφυρίγματα. Πάει και αυτό.
    5) Τα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν υπερβολικά αλλά χάθηκε και πολύς χρόνος με το πέναλτυ, άντε αυτό να στο δώσω.
    Στο Καραισκάκη το μόνο φαλτσοσφύριγμα είναι η κίτρινη που δεν πήρε (κακώς) ο Σιμάνσκι. Είναι τελείως διαφορετική φάση από του Γίονσον (εκεί είχε φύγει η μπάλα και τον τσακίζει). Το ισορόπησε με το να μην βγάλει δεύτερη κίτρινη στην τσεκουριά του Φορτούνη.
    Το πέναλτυ είναι καθαρό (τον βρίσκει με το γόνατο) - σκέψου ότι οι μόνοι πάιχτες του ΟΣΦΠ που δεν διαμαρτυρύθηκαν ήταν αυτοί που ήταν μπροστά, ο ρεαμπτσιουκ και ο Πασχαλάκης.
    Θα μου πεις ότι έκανε και φαουλ ο αμραμπατ στο τρίτο γκόλ? Σε προκαλώ, δείξε την φάση σε κάποιον από αγγλία και ρώτα τον αν είναι φάουλ. Θα σε ρωτήσει γιατί έπεσε ο άλλος (ο οποίος κάνει και φάουλ στην αρχή της φάσης αλλά χαλάλι) σαν κοριτσάκι. Το ότι θα αναπαράγετε τις μούφες του γαύρου, πραγματικά δεν το περίμενα.
    Η βούτα του Μπακαμπού είναι απλά κωμωδία, αν πέφτετε τόσο εύκολα, πραγματικά τι να πω.
    6) Ο παοκ και στα 4 μεταξύ μας παιχνίδια ήταν κατώτερος από την ΑΕΚ με αισθητή διαφορά, ακόμα και σε αυτό που μας κέρδισε (μην κοιτάς που εσύ έφαγες 3). Το να φάει 4 με δέκα επειδή εν αντιθέσει με σας θέλει να παίξει και λίγο μπάλα δεν είναι καθόλου περίεργο σκορ, αν μη τι άλλο είναι κλασσική εμφάνιση παοκ στην φιλαδέλφεια. Πάει και αυτό.
    7) Από που να το πρωτοπιάσω αυτό. Ζήτας κάρτες επειδή οι βουτηχτές σου όλη την χρονιά έχουν εντολές να πέφτουν με το που τους ακουμπάνε (πάλι καλά που έχουμε και διαιτητές από το εξωτερικό που δεν ψαρώνουν από τέτοια). Στην περίφημη μία κίτρινη του μουκουντί, ο Ιωαννίδης τραβάει πρώτος αλλά αυτό μάλλον δεν το θεωρείτε φάουλ γιατί δεν βολεύει το παραμύθι. Του Βίντα ποιο ακριβώς θες κίτρινη?
    Τολμάς να μιλάς για κάρτες σε ματς που ο αλήτης μπερναρ παταέι και ρίχνει ύπουλη αγκωνιά στην μούρη μπροστά στον 4ο στον ρότα και τον στέλνει νοσοκομείο! Αυτή η φάση δεν δόθηκε καν φαουλ αντί για καραμπινάτη κόκκινη και δεν σταμάτησε ο διαιτητής καν το παιχνίδι ένω παίχτης έχει χτυπήσει στο κεφάλι.
    Πάμε και στον κόβιντ. Αν έχεις κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, πες το μας.
    Και το αστείο ξέρεις ποιο είναι ? ότι αν είχανε κόβιντ, σε πατήσανε μέσα στην γεμάτη έδρα σου, άρα πάει το αφήγημα για δυσκολία σας να παίξετε στο καραισκάκη. Αν δεν μπορείτε να παίξετε με τις ίδιες συνθήκες είστε απλά χειρότερη ομάδα. Βέβαια το ρεπορταζ έλεγε για γαστρεντερίτιδα, αλλά οι πράσινοι ντετεκτιβ δεν τα τρώτε αυτά. Το ότι όμως ο ΠΑΟ είχε το ένα 1/6 των πανελληνίων κρουσμάτων είναι απολύτως λογικό (μάλλον γλωσσόφυλα ρίχνεται στα αποδυτήρια.
    Πάει και αυτό...
    8) Εδώ δεν αναφέρεις καν κάτι ουσιαστικό μόνο κάτι εαν και αν. Το ότι ο γαύρος πήρε χ με 70-30 κατοχή και ταμπούρι και καθυστερήσεις είναι για σένα μέτριος. Απλά δεν μπορεί να παίξει αλλιώς με εμάς φέτος και να μην χάσει αν δεν είναι τυχερός. Όποτε φορτσάραμε λίγο στα μεταξύ μας, κάνανε τον σταυρό τους (εσάς βέβαια σας πατήσανε στο χώμα σε όλα εκτός από το "ζόρικο" ντέρμπι της ασσιστ παπασταθόπουλου και του αυτογκολ. Τότε που ο ανιγκό ξεκίναγε την ομάδα του χωρίς τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλημάτος.
    9) ο Άρης πιο πολλές ευκαιρίες μου έκανε στο πρώτο ημίχρονο από ότι εσύ όλη την χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις ακριβως τα επιχειρηματα των γαυρων. Νεοι κανονισμοι που ισχυουν μονο για εσας.

      1)Οταν εφαγε κιτρινη ο Γκατσινοβιτς στο τηγανι για χερι κοβωντας την μπαλα, δεν μιλησατε.

      2) Το πεναλτυ με το χερι του χατζησαφι στο προποτζιδικο ειναι πεντακαθαρο, δεν υπαρχει καν λογος συζητησης. Μονο γαυρος θα το αμφισβητουσε.

      3) Τολμας κ μιλας για τον Μπερναρντ που πρωτα βρισκει καθαρα την μπαλα κ προφανως μετα ειναι αδυνατον να αλλαξει το βημα (στον αερα) κ παταει αθελα του τον ροτα. Κατοπιν αλλαζει κατευθυνση, δεν βλεπει καν που ειναι ο ροτα, γιατι τον εχει στην πλατη του. Ο μουκουντι επρεπε να ειχε αποβληθει καθαρα (για την ιδια φαση εφαγε κιτρινη ο Μαγκνουσον στο 43 ακριβςω στο ιδιο σημειο). Ο δε βιντα χτυπαει με κεφαλια (χωρις να εχει κατοχη κ με την μπαλα εντος αγωνιστικου χωρου) τον Τσοκαι. Για να μην την βγαλει φυσικα, δεν δινει καν φαουλ. Πολυ εξυπνο οντως. Πως θα παιζατε χωρις τον καλυτερο αμυντικο με τον γαυρο εντός, μετα?

      4) Εχω παρει 11 πεναλτυ, εσυ 10 ολα με βαρ κ μου το κοπανας, αλλα ΔΕΝ εκανες το ιδιο το 19-20 (15-9 τα πεναλτυ μας), το 20-21 (8-6 τα πεναλτυ μας) και το 21-22 (10-7 τα πεναλτυ μας) οταν ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. Γιατι δεν σε ενοιαζε φυσικα, οπς δεν σε νοαιζει κ τωρα. Απλα αν τερματιζα 1ος, θα το ειχες ως καραμελα. Στην σεζον εχεις 13 (3 στο κυπελλο), ενω εγω 0 εκει. Αλλα μουγκα εκει. 13 πεναλτυ. 13 πεναλτυ εχεις στη σεζον, τα 11 δικα μου σε ενοχλουν. Και μονο φετος. Τυχαιο, θα ειναι.

      5) Ο παοκ ηταν κατωτερος, αλλα αλλη φορα 4 απο εσενα δεν εχει φαει. Εδινε 3 φορες την μπαλα ο Κοταρσκυ στους επιθετικους σας, μηπως και βαλατε το γκολ. Τελικα το καταφερατε με την 3η προσπαθεια. Ουτε τα ορκ του βορρα, δεν ειπαν κατι για το ρεζιλικι αυτο. Μουγκα στη στρουγκα. Στο δε εκτος, ειχε διπλασιες τελικες (13-6) κ εντος (6-3) κ εκτος εστιας απο την μπαρτσελονα της δεκελειας. Αλλα μετα το γκολ ουτε που σκεφτηκε να βαλει τον τερματοφυλακα του, σεντερ φορ. Με μας ομως, εχει την φαεινη ιδεα να το κανει. Θα ετυχε φαινεται.

      6) Ο αρης εφαγε τα 2 γκολ ορθιος, ο δε Παλμα ακομα «γαστρεντεριτιδα» εχει, ενω ο Νταμπο υπεπεσε σε «πειθαρχικο». Μαλλον θα ηθελε να αγωνιστει. Το δε διπλο στο στοιχημα κοντευε να φτασει το 1,01 πριν τον αγωνα. Θα ετυχε κ αυτο φαινεται.

      6+1) Το πεναλτυ - χερι στο Βολο που κανετε ειναι 5 καθαρο, ομοια φαση με το Μπαγερν - Σιτυ για την ακριβεια με μεγαλυτερη αποσταση η δικη σας. Λογικο οταν εχεις βολλευμπολιστες στην ομαδα σαν τον αμραμπατ και τον χατζησαφι. Θα μπορουσαν να αξιοποιηθουν και στο τμημα πετοσφαιρισης, αν δεν εχετε μπαν σαν το μπασκετ εκει για να κανετε μεταγραφες.

      Διαγραφή
    2. 8) Ειναι ντροπη να ειρωνευεσαι για τα κρουσματα που κρυψατε και κολλησε ολη η ομαδα. Το οτι δεν ειχατε αρκετα ωστε να τα δηλωσετε αριθμητικα για να παρετε αναβολη, ειναι δικο σας θεμα. Η αλητεια που κανατε, ειναι τρομακτικη, χειροτερη απο αυτη του γαυρου με τα νερα της Τσσκα. Καμια εκπληξη βεβαια, γιατι ως σκεψη γαυροι ειστε και εσεις. Για ενα πρωταθλημα, μπορειτε να κανετε κυριολεκτικα το οτιδηποτε. 10 μερες μετα ακομα με μασκες κυκλοφορουσατε στην θεσσαλονικη. Θεριζει η «γαστρεντεριτιδα», απορω αν θα εχετε κουραγιο να παιξετε στον τελικο.

      9) Στο τηγανι στο 0-0, δεν μου δινει καθαρο πεναλτυ (ο Σποραρ εχει την μπαλα και τον γκρεμιζει με το γονατο και με το ποδι απο πισω ο ρεμπρατσουκ). Στο τηγανι, αν επαιζες με 10 απο την αποβολη του Σιμανσκι απο το 40, θα βλεπαμε αλλον αγωνα. Ποσες αποβολες ειχες φετος? Α καμια.Οκ.

      10) Με τον γαυρο στο προποτζιδικο, ειχατε απλα κατοχη κ τιποτα παραπανω, καμια κλασικη ευκαιρια εν αντιθεσει με εκεινον που και γκολ ευκολα εβαλε (οφσαιτ για 5 ποντους κ σωστα) και αλλες 2 κλασικες ευκαιριες μεσα απο την περιοχη ειχε. Αλλα τοτε δεν παιζατε «μπαλαρα», ενας μετριος γαυρος παραλιγο να σας στερησει τον τιτλο. Το ιδιο μετριος ηταν κ με μας, απλα εμεις ειχαμε καλυτερη ομαδα απο εσας κ τον κερδισαμε δεν φαγαμε 3. Εφαγε 3 βεβαια στο αλλο «ζορικο» ντερμπυ με σας, ετσι δεν είναι? Οπως 3 ειχε φαει και το 1993, στην Φιλαδελφεια, παλι με πεναλτυ, καλα τα θυμαμαι? Η οχι?

      11) Πειτε ενα ευχαριστω στον γαυρο που δεν ανοιξε τα ποδια του οπως το 93, βγαλτε κ καμια μεζουρα να μετρησετε και σε ευρωπαικους αγωνες τα δοκαρια που θα παιξετε τον ιουλιο. 32 αγωνιστικες 2οι και μιλατε για τον 1ο. Ντροπη, απλα.

      ΥΓ. Ο αρης σου εκανε 6 τελικες, 7 σου εκανα μονο στο προποτζιδικο την 1η αγωνιστικη των πλει οφ, τοτε που επρεπε να παιζεις με 10 και να εχεις χασει. 10 τελικες σου εκανα στην Λεωφορο την 4η αγωνιστικη στο πρωταθλημα που ειχα 2 δοκαρια (κανονικα οχι οφσαιτ, οπως εσυ) και επρεπε να ειχες φαει 4. Παντου γαυροι τελικα ειστε, τσακωμενοι με την αληθεια.

      Διαγραφή
  6. Θα σου απαντήσω, γιατί αν μη τι άλλο αφήνεις τα σχόλια άρα και την συζήτηση και μπράβο σου.
    1) Αν είναι κίτρινη του αμραμπαατ είναι του Κουρμπέλη στην Τούμπα? Και στην τελική, στο ξαναλέω, στο χαρίζω, έπρεπε να πάρει κόκκινη ο αμραμπαατ.
    2) Θα στο ξαναπώ, ζητάς πέναλτυ σε χέρι που δεν αλλάζει τίποτα στην φάση, ούτε σώζει κάτι, ούτε αλλάζει την πορεία της μπάλας. Αντιλαμβάνεσαι πόσο "με το γράμμα του κανονισμού" πηγαίνεις? (κράτα το για μετά). Κατά δεύτερον, δεν βλέπεις ότι τον σπρώχνει από πίσω?
    3) Του μπερναρ ενημερωτικά δεν δόθηκε καν φάουλ. Αν ισχυρίζεσαι ότι η κίνηση με το χέρι σε ύψος κεφαλιού δεν είναι επίτηδες, κοροϊδευόμαστε. Αν είναι φάουλ είναι τουλάχιστον κίτρινη.
    Και για πες μου, στο 50' τι ακριβώς κάνει ο μπερναρ στον πινέδα? τον κλωτσάει δύο(!) φορές και του τραβάει και στο τέλος την φανέλα, μήπως και καταφέρει να τον σταματήσει.
    Η κάρτα που ζητάτε στο 45 δεν έιναι καν φάουλ. Τι να κάνουμε που ο σποραρ είναι σαν καχεκτικός μπροστά στον μουκουντί? Στην αγγλία θα γελάγανε με τον σπόραρ. και αν είναι αυτό φάουλ και κάρτα, τότε του λιβάι με τον ιγκνασον στην τούμπα τι είναι? Και για την δεύτερη κάρτα με τον Ιωαννίδη, ο Ιωαννίδης τραβάει πρώτος, μην το ξεχνάς.
    4) Δεν με ενοχλούν τα πεναλτυ σου, και ας είναι τα μισά κωμωδία και βούτες (όχι επιπέδου γαύρου που βουτάνε χωρίς επαφή, εσείς πέφτετε με το που σας ακουμπήσουν). Στο αναφέρω γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα σας, η ΑΕΚ έχει στήσει παράγκα και σας περνάνε όλη την χρονιά πριονοκορδέλα
    5) Ο ΠΑΟΚ έχει φάει 4, το 11, το 2002, το 96, το 94, το 84 και έχει και άλλα, ας μην πάμε πολύ πίσω. Και έχει φάει και 4αρα στην τούμπα. Και δεν κατάλαβα, τι ακριβώς υποστηρίζεις? ότι ο παοκ μου έδωσε το παιχνίδι? μήπως είναι και παράρτημα μας? Και ας σφαζόμαστε και μας σφάζει βασικά μια 6ετία τώρα? Καφενειακού επιπέδου σενάρια συνομωσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6) Πραγματικά ήλπιζες να χάσει η ΑΕΚ από έναν βαθμολογικά αδιάφορο Άρη? Η ΑΕΚ παίζει να έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις της με τον Άρη στο βικελίδης φέτος. Στην κανονική διάρκεια ήταν για 5 γκολ και την γλίτωσε με τρία. Στο ενδιάμεσο, αν πιστεύεις ότι στα γκολ της ΑΕΚ μπορούσε να κάνει κάτι ο κουέστα, πραγματικά σπαταλάω τον χρόνο μου. Και στα δύο προσπάθησε πάντως.
    7) Όταν η μπάλα βρίσκει στο χέρι μετά από προσπάθεια του ίδιου του αμυνόμενου, δεν είναι χέρι.
    Αν δεν ξέρεις τους κανονισμούς, καλύτερα να μην σχολιάζεις.
    8) Ντροπή είναι να κατηγορείς μια ομάδα χωρίς αποδείξεις ότι σας κόλλησε επίτηδες κόβιντ επειδή φοράγανε κάποιοι μάσκα και να το εξισώνεις κιόλας με δηλητιρίαση παιχτών. Ντροπή όταν μιλάμε κιόλας για τον Αλμέιδα, που έχασε και τον πατέρα του από κόβιντ. Και για να καταλάβεις ότι το αφήγημα σας πέρι κοβιντ και ΑΕΚ δεν στέκει, με τον γαύρο παίξαμε τρεις μέρες μετά από εσάς. Αυτοί πως και δεν κόλλησαν αφού η ΑΕΚ "έβραζε" από κορονοϊό? η ΑΕΚ φόρεσε μάσκες γιατί συνειδητοποίησε πόσο κρίσιμη στροφή είναι στο πρωτάθλημα και πόσο εύκολο είναι να αρρωστήσουν παίχτες στο χειρότερο σημείο.
    Κάτι που τώρα διαπιστώσατε εσείς.
    Τα περί αριθμού κρουσμάτων και αίτημα αναβολής είναι αστείο και μόνο που το αναφέρεις καθώς δεν ισχύει πλέον κάποιο πρωτόκολο. Δηλαδή αν είχες 7 κρούσματα δεν έχεις δικαίωμα για αναβολή αλλά αν γίνουν 8 δικαιούσαι? Και ομοίως δεν υπάρχει πρωτόκολλο για μέρες off, άρα τι μία τι τρεις τι χίλιες δεκατρείς? Δεν λέω, δύσκολο και ίσως σκληρό, αλλά αν μη τι άλλο είστε απλά άτυχοι που σας έκατσε (αν όντως είναι έτσι, δεν έγιναν επίσημα ανεξάρτητα τεστ). Το ότι είναι κόβιντ δεν λέει τίποτα πέρα από προσπάθεια σας να το τραγικοποιήσετε, δηλαδή αν είχαν 20 άτομα γαστρεντερίτιδα? Θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση η ομάδα σας?
    9) Γελάει ο κόσμος που θέλετε αυτό για πέναλτυ. Στο είπα και πριν, η διαφορά σας από τα πέναλτυ του γαύρου είναι ότι αυτοί βουτάνε χωρίς επαφή, ενώ εσείς με την ελάχιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10) 17 -4 οι τελικές, 4-2 στον στόχο. 1,3- 0.4 τα xgoals. Αν δεις γράφημα θα καταλάβεις ότι αλωνίζαμε στην περιοχή τους αλλά δεν το καταφέραμε, έπαιζε και ταμπούρι και πανηγύριζαν την ισοπαλία. Σε ΟΛΑ τα φετινά μου παιχνίδια με τον γαύρο ήμουν ανώτερος, ακόμα και στην ήττα με 1-3 (15-6 τελικές, 7-3 στον στόχο). Ήταν τυχερός, δεν ήμουν, έχασα. Στο ενδιάμεσο δεν πήρα και ένα πέναλτυ στο τελείωμα, στον τσούμπερ που έφαγε κλωτσιές από δύο παίχτες του γαύρου, αλλά δεν ασχοληθήκαμε, χάσαμε δίκαια.
    Στον πρώτο γύρο στο καραισκάκη που τον πάτησα, δεν πήρα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτυ στον μάνταλο επείδή και καλά ήταν offside, αλλά την μπάλα την γύρισε αμυντικός του γαύρου. Και στο 1-3 των play off δεν πάιρνω πέναλτυ σε αγκωνιά (δεν δόθηκε καν φάουλ) στον χατζησαφί και στην εξέλιξη της φάσης έβαλε και γκολ ο γαύρος.
    Εσύ ακόμα και στην νίκη σου με 2-0, πάλι δεν ήσουν καλύτερος από τον χειρότερο γαύρο σε φετινό ντέρμπι (10-12 τελικές, 5-4 στον στόχο). Σε ποιο άλλο παιχνίδι ήσουν καλύτερος από τον Γαύρο φέτος? τον σταυρό σας κάνατε που πήρατε το πέναλτυ κωμωδία στις καθυστερήσεις (εκεί που τον ακουμπάει στο στήθος και πέφτει κρατώντας το προσωπό του) όπως και τον σταυρό σας που δεν σας διέλυσε στο καραισκάκη στην κανονική διάρκεια.

    11) Το 93 και εσύ 3-1 έχασες φιλαδέλφεια, ενώ μάλιστα δεν ήσουν και βαθμολογικά αδιάφορος. Μήπως άνοιξες και εσύ πόδια? Κάτι άλλο πέρα από γαύρικη προπαγάνδα έχεις? Στην αγγλία να φανταστώ πρωταθλήτρια για σένα πρέπει να βγει η άρσεναλ ε? Για αυτό λέγεται πρωτάθλημα, γιατί σημασία έχει ποιος τερματίζει πρώτος.

    Υ.Γ. 1: Ο αδιάφορος Άρης μου έκανε 6 τελικές στην μισογεμάτη έδρα του. Εσύ στο ματς της 13ετίας σου μου έκανες 5, ενώ είχα πάιχτες με πρόβλημα υγείας (εκεί δεν σχολιάσατε αν είναι απάνθρωπο, η ανθρωπιά σας έλειπε εκείνη την μέρα) και έχασα και παίχτη που τον έστειλε νοσοκομείο ο μπερναρ. Την 4η αγωνιστική, όλες τις σοβαρές φάσεις σου τις έκανες στην κόντρα, όταν η ΑΕΚ μετά το 70 αναγκάστηκε να τα παίξει όλα για όλα και έπαιζε χωρίς αμυντικό χαφ μετά τα αστεία πέναλτυ καμπάκοφ. Και τότε η ΑΕΚ ήταν ολοκαίνουργια ομάδα, ενώ εσύ στην καλύτερη κατάσταση που είχες βρεθεί φέτος και έβαλες γκολ μόνο με πέναλτυ. 2 πέναλτυ σε 5 λέπτα σε ντέρμπι ούτε ο γαύρος.
    Υ.Γ. 2: Λες ότι έχουμε γίνει σαν τους γαύρους, αλλά τα σχόλια σου στις φάσεις είναι ολόιδια με του Σπάθα και του Βαρούχα. Και κλασσικά αναπαράγετε προπαγάνδα του γαύρου, ότι μας το έδωσε το 93. Τα κολλητιλίκια σας φέτος με τον γαύρο σου λένε τίποτα? Τότε που τρέχατε στα δικαστήρια να υπερασπιστείτε το παράρτημα του σπανού ενώ ξεκάθαρα έπρεπε να τιμωρηθεί βάσει κανονισμών (εδώ δεν σας ένοιαξε το γράμμα του νόμου, αλλά "το ηθικό"). Γιατί αν δεν κάνω λάθος, τον πρόεδρο σας εσείς τον λέτε μπροστινό, μαριονέτα, και δεν ξέρω τι άλλο του έχετε καταλογίσει.
    Υ.Γ 3. Ειλικρινά μπράβο που δεν σβήνεις σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου