Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Ακόμα και αν κερδίζαμε, η εμφάνιση θα παρέμενε μέτρια. Δεν ήμασταν καλοί και η σεζόν παρά τις νίκες που έχουμε κάνει, δείχνει οτι έχει ... δουλειά για την ομάδα ακόμα. Τα πολλά λάθη (15) φανερώνουν οτι επιθετικά δεν είχαμε καθαρό μυαλό, ενώ παρά τα 42 ριμπάουντ που μαζέψαμε, χάσαμε 17 αμυντικά. Δυστυχώς η διαιτησία έβαλε το χεράκι της, καθώς φάσεις σαν και αυτές που βλέπετε «έβγαλαν μάτια», αλλά ακόμα και αν κερδίζαμε δεν θα αναιρούσε την συνολικά μέτρια εμφάνισή μας. 

Βέβαια η παραβίαση των κανονισμών (τεχνική ποινή, συνέχεια στον αγώνα και αμέσως αναβάθμιση απλού φάουλ σε αντιαθλητικό για να δικαιολογηθεί το «παράνομο» σφύριγμα), δεν είναι καν θέμα διαμάχης, αλλά κακής διαιτησίας. Καλύτεροι όλων οι Λεσόρ (19π - 11ριμπ - 3ασσ), Μπράουν (14π) και ο Ναν (16π) όταν «ξύπνησε». Η σεζόν στις ευρωπαϊκές και στις εγχώριες διοργανώσεις, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Παρόλα αυτά χάσαμε από μία ομάδα που συγκέντρωσε μικρότερο PIR (86) από εμάς (93). Που σημαίνει οτι η νίκη κρίθηκε σε λεπτομέρειες. 

ΥΓ. Ευχάριστο το γεγονός οτι πολλοί στέκονται στις φάσεις που δόθηκαν εναντίον μας, παρά την μέτρια εμφάνιση και τα λάθη πάγκου και παιχτών. Δεν θα νομιμοποιήσουμε και την διαιτησία, επειδή δεν παίξαμε καλά. Ας σφύραγε 50-50 και θα δούμε αν θα χάναμε. Ευτυχώς στο μπάσκετ διαβάζουμε την ιεραρχία των ευθυνών, όπως αρμόζει. Διατησία, πάγκος, παίχτες. Εν αντιθέσει με άλλα αθλήματα, όπου αλλάζει η ιεραρχία απόδοσης ευθυνών για μία ήττα ή για έναν τίτλο κατά το δοκούν.

Σχόλια