Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Δεν φύγατε στο 40-25...

Με 50-50 διαιτησία, ίδια ριμπάουντ (30-30), ίδια λάθη (13-14) και κλεψίματα (8-7), ο Παναθηναϊκός δεν χάνει. Αφού δεν έγιναν τα ιωαννιδικά όργια και αφού επιτέλους παίξαμε άμυνα και ορθολογικά στην επίθεση, η νίκη ήταν εύκολη. Ο Ναν πήρε το όπλο του, ο Κώστας και ο Πάπι ήταν οι άσσοι από το μανίκι.... Έπρεπε να φύγετε όταν το σκορ ήταν 40-25, μείνατε και χάσατε.



Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρό ψυχοκοινωνικό πρόβλημα . Ο ασθενής χρίζει περαιτέρω διερεύνηση των συμπτωμάτων:
      αντικοινωνικής και αυθάδους επανάληψης ύβρεων . Συστήνετε φάρμακο No.10 - No.25 και No.26 της εταιρίας σεξκαιβιανεξ. Η αγωγή πρέπει να δωθεί στον ασθενή Τετάρτη βράδυ και Παρασκευή βράδυ αυστηρά . Την επόμενη με τα το πέρας της αγωγής συνιστάται ελεύθερες κατακλίσεις και υπόθετα για την ανακούφιση του ασθενούς. Από Δευτέρα ο ασθενής μπορεί να ασκεί τα υπαλληλικα του καθήκοντα πίστα και αφοσιωμένα.

      Διαγραφή
  2. Πουτσα μουνοπουστογαυριελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας πονάει οτι σήκωσε ευρωπαϊκό την 1 χρονιά με νέα ομάδα, ενώ με σας κανένα και οτι είναι «παιδί» του Ομπράντοβιτς. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΑΚΟΣ Prasinotomaros. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ. ΟΡΙΣΤΕ ΣΑΝΟ ΦΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΤΡΕΞΕ ΤΩΡΑ ΛΑΓΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΠ` ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ `ΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ.



    Prasinotomaros ΓΙΑ ΤΟ 2012-13 ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. Σας πονάει οτι σήκωσε ευρωπαϊκό την 1 χρονιά με νέα ομάδα, ενώ με σας κανένα και οτι είναι «παιδί» του Ομπράντοβιτς.

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΑΚΟΣ Prasinotomaros. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΕ Ο ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ. ΟΡΙΣΤΕ ΣΑΝΟ ΦΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΤΡΕΞΕ ΤΩΡΑ ΛΑΓΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΠ` ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ `ΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ένα γρήγορο ανεκδοτάκι για τον (πρωταθλητη σ` όλα τα σπορ παντοτινέ) : Το καυλί μου είναι πράσινο Γιατρέ τι να κάνω? Γιατρός: Θα κάνεις αυτές τις ενέσεις τρεις φορές την μερα, για εξήντα μέρες και θα ξανάρθεις να σε δω. Μα Γιατρέ του προηγούμενου με το κόκκινο καυλί του δώσατε μόνο μια αλοιφούλα. Γιατρός: Μια αλοιφούλα για να υποχωρήσει η φλόγωση απ` την πολλή χρήση, ενώ στην περίπτωσή σου πρέπει να καταπολεμήσουμε τη μούχλα. χιχιχι.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου