Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Επιθανάτιος ρόγχος...

Μία ποινή άνευ λόγου και αιτίας, μία ποινή που η τιμωρία της θα εκτιστεί το καλοκαίρι που δεν θα υπάρχει ούτε ένας συλλογικός αγώνας του αθλήματος. ΑΝ υπάρξει θα είναι ο 5ος τελικός του πρωταθλήματος, που δεν θα έχει κανείς αγωνία για τον νικητή. 


Μία ποινή, απλά για «επίδειξη δύναμης». Το αν θα παρευρεθεί ή όχι, δεν παίζει ρόλο. Και άλλες φορές έχει παρευρεθεί και άλλες φορές έχει απουσιάσει. Η πρόθεση εξετάζεται εδώ και η πρόθεση είναι ξεκάθαρη. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Φάνηκε ξεκάθαρα με τις διαιτησίες στους 3 πρώτους αγώνες και με αποφάσεις όπως αυτή. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και αυτό ενοχλεί.

Δυστυχώς για αυτούς, το να χάσουμε ένα πρωτάθλημα δεν αποτελεί στιγμή στεναχώριας, αλλά κίνητρο για νέα δυναστεία. Αποδείχθηκε στην Ευρώπη, σιγά σιγά θα το συνηθίσετε πάλι και στην Ελλάδα. Και το 1996 παρόμοια ήταν τα πράγματα. Το τι έγινε τα επόμενα 30 χρόνια, το θυμόνται ΟΛΟΙ.

ΥΓ. Δυστυχώς αυτά είναι τα «απόνερα» της ... τελευταίας 3ετίας. Η μη ενασχόληση με τα «κοινά» του αθλήματος για τους Χ,Ψ λόγους (δεν μας ενδιαφέρουν οι λόγοι ως λόγοι αυτοί καθεαυτοί), άφησαν τους γαύρους να αλωνίζουν στο παρασκήνιο. Μία ομάδα παλαιστών, που κλωτσάνε σαν να παίζουν ποδόσφαιρο, που κακοποιούν το άθλημα, ένας προπονητής που κατεβάζει καντήλια περισσότερο από το να δίνει οδηγίες και τσακώνεται με τους παίχτες του, παίχτες που έχουν ήδη φύγει για χειρότερες ομάδες αλλά έχουν ως κύριο μέλημα την ειρωνεία και όχι το άθλημα, ελληνοποιήσεις  «αστραπή» για να βγει το ρόστερ, προσπαθούν να μας πείσουν οτι είναι άξιοι πρωταθλητές εδώ και 3-4 χρόνια. 

Όμως η αλαζονεία τους, έφερε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός όταν αποφάσισε να επιστρέψει, το έκανε εκκωφαντικά. Σήκωσε το 7ο, γέμισε σε κάθε αγώνα το Οακα και θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος αν σφυρίξουν σαν διαιτητές σήμερα και όχι σαν μαριονέτες. Αλλά ακόμα και έτσι, είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Γιατί από του χρόνου ούτε με τους διαιτητές θα τον σταματάτε... 

Σχόλια