Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

ΣΑ-ΡΑ-ΝΤΑ-Ε-ΝΑ (41)

Στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, με Έλληνες διαιτητές, με ξένους διαιτητές, εντός έδρας, εκτός έδρας, με πλεονέκτημα έδρας, με μειονέκτημα έδρας, με 3-0, με  3-1, με 3-2, με 0-3, με 0-2 στους 2 πρώτους αγώνες, με 'Ελληνες προπονητές, με ξένους προπονητές, με Πρίφτη 1ο προπονητή, με Πρίφτη 2ο προπονητή, με Αλβέρτη παίχτη,με Αλβέρτη προπονητή, με Αλβέρτη αρχηγό αποστολής, με Θανάση πρόεδρο, με Δημήτρη πρόεδρο, χωρίς Δημήτρη πρόεδρο, με Παπαδόπουλο πρόεδρο, με πράκτορα πρόεδρο, με τους αλλοίθωρους για πρόεδρους, με λιγότερες βολές, με περισσότερες βολές, με λιγότερα φάουλ, με περισσότερα φάουλ, με τρίποντα, με δίποντα, με καρφώματα, με 3 παίχτες έξω με 5 φάουλ, με τραυματίες, πλήρεις, με ριγέ φανέλες, με λευκές φανέλες, με πράσινες φανέλες, με Σπανούλη στα πράσινα, με Σπανούλη στα κόκκινα, με Σλούκα στα κόκκινα, με Σλούκα στα πράσινα, με 1 αστέρι, με 2 αστέρια, με 3 αστέρια, με 4 αστέρια, με 5 αστέρια, με 6 αστέρια, με 7 αστέρια, με κρύο, με ζέστη, με καύσωνα στο κοτέτσι σας, με air-condition, χωρίς air-condition, με βεντάλιες, καθημερινές, Σαββατοκύριακα, με κυβερνηση ΠΑΣΟΚ, με κυβέρνηση ΝΔ, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με δραχμή, με ευρώ, με μνημόνιο, χωρίς μνημόνιο, με Διαμαντάκο, με Αλβέρτη και ΔΔ παράγοντες, με τσιρλίντερς, με μυθικό μπάτζετ, με έσοδα - έξοδα, με κορονοϊό, χωρίς κορονοϊό, με ΕΡΤ-1, με ΕΡΤ-3, με Βασιλακόπουλο πρόεδρο ΕΟΚ, χωρίς Βασιλακόπουλο, με Λιόλιο, με Τσαρούχα, με Καρπάνο, με Θεωνά και Μαγκλογιάννη..

Σχόλια

  1. Με ότι ποθεί η μεγαλύτερη τανα του παγκόσμιου αθλητισμου...δεν χαλάμε χατίρια σε ερυθροσβερκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με δόντια. Και με χωρίς δόντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γαυροαρουραιε , ξέρεις εσύ. Μετά από 7 μήνες πάλι. Άντε καλή χειμερία νάρκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με Μποντιρόγκα - Φεμερλιγκ και χωρίς Μποντιρόγκα - Φεμερλιγκ , Με Ράτζα και χωρίς Ράτζα , με τον καραφλοαφανα τους να ουρλιάζει και χωρίς τον καραφλοαφανα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με Πάτρικ Μπεργκ (παρεπιπτόντως παικτουρα) και χωρίς Πάτρικ Μπεργκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΗΣ ΔΕΡΜΑΝΗΣ : ΠΑΡΩΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαράντα πρωταλθήματα, όχι σαρανταένα. Μετρήστε σωστά. Τα επίσημα μετράνε, τα ανεπίσημα στον κάδο απορριμάτων. Τα ανεπίσημα λογίζονται ως τουρνουά. Ο Ολυμπιακός δεν αναγνωρίζει τουρνουά. What is tournament? What is unofficial? Μόνο τα επίσημα, μόνο τα επίσημα! Έτσι γέμισε το βιβλίο με τους 1750 τίτλους του ΠΑΟ. Έτσι ξέρω κι εγώ. Θα ακολουθήσω Παναθηναϊκή τακτική, αλλά σε πιο προχωρημένη και ακραία μορφή. Θα φτιάξω αθλητικό σύλλογο και κάθε μέρα θα διοργανώνω τουρνουά με τους χαζούς της περιοχής μου, θα τους κερδίζω και μ' αυτόν τον τρόπο θα φτάσω τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα σε τίτλους στο πιτς φιτίλι. Φλορεντίνο Πέρεθ, Τζοάν Λαπόρτα, πάρτε μαθήματα απ' τον Παναθηναϊκό, τι εφεύρεση είναι αυτή. Τύφλα να 'χει ο Νίκολας Τέσλα με τις εφευρέσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου