Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Δεν θα μας τρελάνεις εσύ...

Δεν θα μας τρελάνεις εσύ... Αν έχεις κάτι να πεις, πες το ευθέως. Ούτε από λογαριασμούς συγγενών, ούτε με μισόλογα και κουραφέξαλα. Εσύ δεν μασάς, δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, σε καπέλωσε ο Αλαφούζος και μούγκα? 

Τον Δεκέμβρη που σε μία μέρα συμφώνησες να έρθεις και την επόμενη δήλωνες «θα πάρω το πρωτάθλημα» δεν μιλήσατε για τα πλάνα της επόμενης σεζόν? Δεν είδες τότε το ρόστερ της φετινής σεζόν? 

Τα βρήκατε και τα συμφωνήσατε τον Δεκέμβριο και όλα καλά και αναλύσατε όλα τα πλάνα για του χρόνου, αφού θα έμενες λόγω της κατάκτησης του τίτλου. Ταμάμ. Ετσι δεν έλεγες τότε? Οτι υπέγραψες για 1,5  χρόνο? Με τι πλάνα? Με αερο-πλάνα? Τι βρήκατε? Την Ατλαντίδα?

Τους πρώτους μήνες, μεταμόρφωσες όλα τα «σαπάκια» και παίζαμε μπαλαρα. Αυτα διαβάζαμε στην αρχή, για ανάπτυξη από τον άξονα και τρελή φυσική κατάσταση. Και πως «πετάει» ο ένας και πως «φυσάει» η ομάδα. 

Έφερες και τους παίχτες που ήθελες όλους από Τουρκία που ήξερες την αγορά, πλην Ντραγκο. Η ομάδα πέταγε, έτρεχε, αλλάξαμε και συστήματα και οτι άλλο μπορούσε να γράψει κάποιος, γραφόταν

Τώρα μάθαμε οτι ΔΕΝ τους έφερες εσύ. Ο Ακαιντίν και ο Ούγκο και ο Μπακασέτας που ήρθαν από την Τουρκία, ήρθαν μόνοι τους. 'Εβαλαν το αυτοκίνητο μπροστά και αυτό τους έβγαλε στο Κορωπί. Ρε τι γίνεται που έλεγε και μία ψυχή... Ο Ακαιντίν και ο Ούγκο (με όρους κιόλας συμμετοχών) που ηταν χειρότεροι απο τον Γεντβαι του Σεπτεμβρίου που τότε δεν έστριβε.

Τον Μάρτιο έγινες ο «100 κιλα αρχ$%ιδια» και «ο αγώνας τελειώνει όταν το πω εγώ». «Σφραγίδα Τερίμ» διαβάζαμε... Γιο-γιο μας είχε κάνει η μπουγάτσα στην Λεωφόρο στο Κύπελλο, ευτυχώς έμειναν με 10 και ισοφαρίσαμε στο130 και πέταξε το πέναλτυ στη ΓΑΔΑ ο Σαμάτα. Τότε έκανες «δώρα» στον πρόεδρο. Τώρα τι άλλαξε? Κόπηκαν τα δώρα? Παιχταράδες όλοι τότε, σωστά?

Όταν ήρθαν οι πρωτες γκέλες με λαμια οφη και κηφισια, δεν έστησες κανέναν στον τοίχο, ούτε διαβάζαμε από «βαζελάκια» για παίχτες στημένους. Σωστά? Σωστά. Ήταν τα πρώτα συννεφα, αλλά τις ίδιες γκέλες έκανε και ο «Καρβέλας», οπότε ο αυτοκράτορας κάτι θα έβρισκε να ρεφάρει τις γκέλες. Δεν έχανε την 1η θέση.

Ξεκινήσαμε πλει οφ που νικήσαμε γαύρο και αεκ και πάλι όλα καλά. Ακόμα και στην ήττα απο μπαοκ με 2-3 εντός, κανένας στημένος δεν βρέθηκε από τους «ειδικούς». Έστρωσε παλι η ομάδα, παιχταράδες όλοι.

Και έρχεται το σερί ηττών από κουλα αρη κ παοκ και ανακαλύψαμε «στημένους» παίχτες και «σαπάκια Ιβάν», ενω η ομάδα δεν μπορούσε να προλάβει τον 34χρονο Φετφατζιδη (έφαγε κίτρινη ο 23χρονος Βαγιανίδης που τον κυνήγαγε και του είχε βγει η γλώσσα) και τον 37χρονο Τάισον της μπουγάτσας που έκανε πάλι πάρτυ (γκολ στο 37, ενώ το δοκάρι στο 2 μας γλύτωσε από το γκολ που τρώμε στο πρώτο 5 λεπτο εδώ και αρκετούς αγώνες). Βγήκε η προετοιμασία με τους 15 μυικους σε 1 μιση μηνα τον Γεναρη!

Οι ίδιοι που ήταν ήρωες στο κύπελλο με «σφραγίδα Τερίμ» και είχαν φυσική κατάσταση με τα μαγικά του Τεριμ! Την μια τον έκαναν μάγκα, αλλά μετά άλλαζαν γνώμη και τον έστηναν... Και φυσικά από εκεί που «όταν χάνουμε φταίω εγώ» του Δεκεμβρίου, φτάσαμε στο «συνεχίζουμε τα ατομικά λάθη» του Μαίου. Κοίτα ενα μαγικό. Τα γκολ από λάθη μπαίνουν. Και μεις έτσι τα βάζουμε. Κάνουν λάθη οι αντίπαλοι. Φοβερό?


Με τον αρούλη παίξαμε με 3 φορ και κανένα χαφ να περάσει την μπάλα και κάναμε 42 γεμισματα, αλλά πριν παίζαμε από τον άξονα όλη την χρονιά. Με την μπουγάτσα παίζαμε με 3 στόπερ. Με την αεκ εντός, ηταν ήρωας ο Ακαιντιν που εσβησε τον Γκαρσία. Με τη κουλα εκτος ηταν στημενος ο Ακαιντιν που «εδωσε» τη μπαλα για το 2-0, με τον άρη μάλλον ο στημένος ήταν ο Ουγκο που «έχασε» τη σέντρα στο γκολ που φάγαμε. Βέβαια και σε όλα τα άλλα παιχνίδια αυτοί οι 2 την γκέλα την έκαναν, αλλά δε βαριέσαι... Ασε που τους εφερε αυτός, πότε πρόλαβαν να μάθουν να στήνουν. Κανονικά θα επρεπε να ειναι κάποιος απο τα «σαπακια». Με τον μπαοκ μαλλον ο στημενος ηταν ο Περεθ που εκανε «τσαφ». Και παιχτης του «Καρβελα». Σε τσακώσαμε... Πέρυσι δεν μαθαμε ποιοι μας εστησαν με βόλο και γαυρο ομως. Κρίμα...  Πέρυσι έφταιγε ο προπονητής.

Και αίφνης διαφωνία του «100 κιλα αρχ$%%ιδια» με τον φουζο, που είχαν συμφωνήσει τον Δεκεμβρη για 1,5 χρόνο (τότε ταυτιζόντουσαν τα πλάνα) και πανηγύριζαν αγκαλιά τις προκρίσεις στο Κύπελλο!😂

Φυσικά μετά την απόλυση, όλοι ξαναγίνανε «σαπάκια» και ήθελε να αλλάξει 15 παίχτες και διαφώνισαν, αλλά τον Απρίλιο ήταν «ευχαριστημένος από τους παίχτες». Τον Απρίλιο!!!!  Οι 15 είναι αυτοί που εμπιστευόταν τον Δεκέμβριο και έδωσε σε όλους ευκαιρίες και ήταν οι ήρωες σε 2 προκρισεις κυπελλου!!! 


Τελικά η 1η θέση του Γενάρη, έγινε 4η θέση τον Μάιο και το +2 απο μπαοκ και +8 απο γαύρο τον Γενάρη, έγιναν -6 απο μπουγάτσα και -2 από γαύρο. Οι «στημένοι» φταίνε. Γιατί δεν το έκαναν όμως νωρίτερα, κανείς δεν ξέρει.


Το καλύτερο όμως το κράτησες για το τέλος. Οι 15 «άχρηστοι» της Πέμπτης, είναι αυτοί που θα κερδίσουν τον γαύρο και θα φέρουν το Κύπελλο την Παρασκευή. Σοβαρά τώρα? Συνεννοηθείτε τουλάχιστον... 

 
Και δεν μάθαμε ποιοί στήθηκαν και με τον παοκ στο κυπελλο μέχρι το 129, γιατί στο 130 βάλαμε γκολ και τελικά περάσαμε. Οι «στημένοι», έγιναν ήρωες εκείνο το βράδυ... Τυχεροί... Η τους χάλασαν τα σχέδια ο Λημνιός και ο Σαμάτα. Ποιός ξέρει...

Αυτη ειναι η σεζον 2024 στον Παναθηναικο.

Σχόλια

  1. Τι δεν καταλαβαίνουμε ;; Ο άνθρωπος ήρθε για λίγους μήνες διακοπών στην Ελλάδα και για μια καλή προσαύξηση στη σύνταξή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου