Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Έχασαν τα μαλλιά τους, έχασαν και την κούπα.

Σαν σήμερα (12-5-1993) ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα στον τελικό Κυπέλλου, τον γαύρο με 1-0. Οι γαύροι θεώρησαν οτι αν κουρέψουν κοντά τα μαλλιά τους, θα είναι το γούρι για τον τελικό (περίπτωση μπαοκ στο μπάσκετ το 1984), αλλά τελικά έχασαν και τα μαλλιά τους και την κούπα.

Το γκολ σημειώθηκε στο 13ο λεπτό όταν ύστερα από φάουλ του παχατουρίδη στον Χριστοδούλου, ο Μαραγκός ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Βαζέχα με κεφαλιά - ψαράκι, έγραψε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στο τέλος του Α ημιχρόνου, ακυρώθηκε ορθά γκολ του Βαζέχα, καθώς σε σουτ του Αντωνίου και απόκρουση του ταληκριάδη, ήταν οφσάιτ ο Γεωργιάδης, ενώ ο σκόρερ καλυπτόταν κανονικά. Ίδια περίπτωση με την φάση 3 χρόνια πριν που βάζουν οι γαύροι στο κέντρο του γπέδου, μόνο που εκείνη δεν κατέληξε ποτέ σε γκολ. Αυτό έλεγε ο κανονισμός τότε.

Στο 55ο λεπτό ο Βαζέχα πήρε την διεκδίκηση από τον παχατουρίδη, ξέφυγε και ανατράπηκε. Ο αμυντικός του γαύρου, ως τελευταίος αμυντικός, αποβλήθηκε ορθώς. Κάπου εκεί έλαβε τέλος η σεμνή τελετή.

Σχόλια

  1. Πρώτο μου ντέρμπι με γαύρο 14 χρόνων τότε ακόμα θυμάμαι τα γίδια τα κουρεμένα ειδικά τον Μπατίστα. Πολύ γέλιο στην εξέδρα 3 μέρες είχε κλείσει η φωνή μου . Ωραία χρόνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου