Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Όταν είσαι σε λάθος τρένο, σε όποια στάση και να κατέβεις δεν θα είναι ποτέ η σωστή

Το να διορθώνεις ένα «λάθος» με ένα άλλο, συνήθως δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα από το αρχικό.


Ο Ιβάν έπρεπε να στηριχτεί εκείνη την στιγμή. Και ο Τερίμ έπρεπε να στηριχτεί αυτή την στιγμή. Για την ομάδα, όχι για αυτούς. Ο Τερίμ δεν δημιούργησε την ομάδα που προπονούσε. Σαφώς βρήκε μία ομάδα με αρχές και την έκανε σκορποχώρι, αλλά δεν έχει κάποιο νόημα να τον διώχνεις την τελευταία αγωνιστική των πλει οφ όταν θέλεις νίκη με τον γαύρο, από τον οποίο ΔΕΝ έχεις χάσει ποτέ φέτος. Και έχεις και έναν τελικό κυπέλλου αμέσως μετά. Ποιός και με τι κουράγιο θα αναλάβει την ευθύνη? Ποιός και με τι κουράγιο θα πληρώσει το «μάρμαρο», από τα συντρίμια που άφησε ο Τερίμ? Θα διορθωθούν τα αποδυτήρια που οι παίχτες δεν ήθελαν να τον βλέπουν? Θα αλλάξει ξανά τακτική η ομάδα για 2 αγώνες? Αν χάσουμε ή φέρουμε ισοπαλία με τον γαύρο, με τι ψυχή θα πάνε στον τελικό?   

Στο κρισιμότερο χρονικά σημείο της σεζόν, αλλάζουμε ξανά προπονητή. Και φέρνουμε τον βοηθό αυτού που διώξαμε τον Δεκέμβριο! Βέβαια η λογική σε αυτή την ομάδα απουσιάζει εδώ και δεκαετίες. Τα έχουμε γράψει δεκάδες φορές. Από τους οικονομικούς παραλογισμούς με τα «μνημόνια» και τα παπαγαλάκια να σιγοντάρουν, τις ΑΜΚ, τον παράλογο χειρισμό στο γηπεδικό που ούτε εκεί έχουμε λόγο και φωνή, απλά περιμένουμε στωικά μπας και γίνει κάτι ξεπουλώντας τα πάντα, από τις παράλογες αποφάσεις σε πωλήσεις παιχτών, από τα τραβήγματα πρίζας, τα «δεν θυμάμαι», μία εποχή μέσα στην παράνοια.

Η σεζόν τελικά κλείνει με 2 λαθος επιλογές, οι οποίες τελικά άφησαν μεγαλύτερο χάος από αυτό που παρέλαβαν... Αυτό που μένει να μάθουμε είναι το «ποιόν» του λάθους. Κατά λάθος, ή εκ προθέσεως?

ΥΓ. Μην φύγεις όμως έτσι. Πρώτα θα πεις τι έγινε, γιατί δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Μην εξαφανιστείς στα βάθη της Ανατολίας, εσύ που δεν μασάς και βγάζεις στην σέντρα ακόμα και τον Γκόρι.

Σχόλια

  1. Τα είπε με περιτύλιγμα πιστεύω όλοι καταλάβαμε τη εννοούσαν οι δηλώσεις του αυτές τις μέρες. Δεν χρειάζεται να τα πει ωμά γιατί είναι και ο Ατζούν στη μέση. Άλλος είναι που πρέπει να μιλήσει και είναι εξαφανισμένος γιατί τότε ξεκινήσανε τα παρατράγουδα με τους παίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου