Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Το Σιωνικό λόμπυ που κυριαρχεί στην Ευρωλίγκα και στην Γιουροβίζιον

Το εβραϊκό λόμπυ θα δώσει τη νίκη στο Ισραήλ στην Γιουροβίζιον. Είναι ειλημμένη απόφαση, είναι σιγουράκι. Και λόγω του πολέμου θα «σπρώξουν» την Μακάμπι στο Φ4. Το τελευταίο το διαβάσαμε μετά τις 2 μέτριες εμφανίσεις (1ο και 3ο αγώνα της σειράς), με  τον αποκλεισμό να είναι ορατός. 

Τότε αρχίσαμε να διαβάζουμε οτι το σιονικό λόμπυ λόγω του πολέμου, θέλει να στείλει την εβραϊκή ομάδα στο Φ4 του θεσμού. Μάλιστα ήταν αποφασισμένο και το παιχνίδι πλέον ήταν καθαρά πολιτικό και όχι μόνο αθλητικό. Φυσικά ο Παναθηναϊκός κατέβηκε σαν Παναθηναϊκός στο 4ο αγώνα, αν και πάλι ακολούθησε τον ρυθμό της Μακάμπι, και η πρόκριση στην ουσία στο Φ4 κρίθηκε στο Βελιγράδι. Στο δε πέμπτο παιχνίδι η νίκη ήρθε πιο άνετα με τον Κάτας να κλαίγεται για την διαιτησία. Μάλλον τον «κρέμασε» το λόμπυ. Που ηττήθηκε από τον παλαιστινιακό και χριστιανικό Παναθηναϊκό. 

Στην δε Γιουροβίζιον οι σιωνιστές ηττήθηκαν από τις δυνάμεις του φωτός και τελικά το Ισραήλ από πρώτο κάποια στιγμή (όπως βρέθκε με το πλεονέκτημα η Μακάμπι δηλαδή), βρέθηκε ... πέμπτο και εκτός Φ4 της Γιουροβίζιον!!!

Ας δούμε όμως και στα άλλα αθλήματα πως το εβραϊκό λόμπυ έσπρωξε τις ομάδες λόγω πολέμου να σαρώσουν τους ευρωπαίκούς τίτλους.  

Στο Europa Conference league η Maccabi Tel Aviv αποκλείστηκε από τον γαύρο (1-6) στην φάση των 16, αφού πρώτα τον είχε νικήσει εντός με 1-4. 

Στο Europa Conference  league η Maccabi Haifa αποκλείστηκε από την Fiorentina (4-3) στην φάση των 16, αφου έμεινε με 10 παίχτες (80ο λεπτό) και αποκλείστηκε στο 95ο και τελευταίο λεπτό του αγώνα. Nωρίτερα είχε αποκλειστεί από την Young Boys στα πλει οφ του Champions League, αλλά αυτό ήταν πριν τον πόλεμο δεν μετράει...😂

Στην ίδια διοργάνωση (Europa Conference league) η Beitar Jerusalem έχασε με 4-1 από την μπουγάτσα και αποκλείστηκε, η Hapoel Beer Sheva έχασε με 1-2 από την Λέφσκι Σόφιας και αποκλείστηκε, αλλά αυτά ήταν πριν τον πόλεμο δεν μετράνε...😂

Στο Basket Champions League η Hapoel Holon έχασε εντός έδρας από τον Προμηθέα (65-74) στην φάση των 16 βγήκε 3η (σε τριπλή ισοβαθμία με Προμηθέα και Μούρθια) και αποκλείστηκε. 

Στην ίδια διοργάνωση η Hapoel Bank Yav έχασε εντός έδρας από το Περιστέρι (61-76) στην φάση των 16 βγήκε 3η (σε ισοβαθμία με το Περιστέρι) και αποκλείστηκε.

Στο Eurocup η Hapoel Shlomo αποκλείστηκε από την τουρκικη Μπεσίκτας (89-94) στα προημιτελικά και αποκλείστηκε από την συνέχεια. 

Στο Europe Cup η Bnei Herzliya πέρασε στα προκριματικά αλλά αποσύρθηκε από την συνέχεια του θεσμού όπως έκανε η Ironi Ness Ziona και η Hapoel Galil Elyon λόγω του πολέμου από την Fiba. 

Σχόλια

  1. Για να καταλάβουμε τι σανό διακινείται. Στο μεταξύ, όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται και δικαίως για τις σφαγές στην Γάζα, θα έπρεπε , αν ήθελαν να είναι δίκαιοι , να διαμαρτύρονται ταυτοχρόνως και για την επιστροφή των απαχθέντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όλο αυτό το χάλι εκεί κάτω τόσα χρόνια ο υπεύθυνος έχει όνομα και λέγεται Πρώην Βρετανική αυτοκρατορία με την διακήρυξη Μπάλφουρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου