Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Φτάσαμε λοιπόν (ξανά) στην πηγή...

To μπάσκετ εδώ και τέσσερις (4) δεκαετίες, κλήθηκε να γίνει η ναυαρχίδα του Συλλόγου, λόγω ανυπαρξίας του ποδοσφαίρου (κυρίως). Η τεράστια αυτή αποστολή, δημιούργησε ένα υπέρογκο φορτίο που δεν φαίνεται, όσο το διαχειρίζεται ένας σωστά δομημένος οργανισμός. Το τμήμα αυτό στην ουσία, απαγορεύεται να κάνει ... λάθη. Γιατί κάνουν όλα τα υπόλοιπα τμήματα, μαζεμένα.

Αν ο οργανισμός για κάποιο λόγο είχε ... ρήγματα, τότε υπήρχε πιθανότητα το μεγάλο βάρος να συνθλίψει λίγα, πολλά ή τα πάντα. Είναι θέμα ... σχεδιασμού, υλικών, αρχιτέκτονα κ πολιτικών μηχανικών. Το οτι δεν βλέπαμε τέτοια «ρήγματα» παλιότερα, είναι το αποτέλεσμα της ομαλής λειτουργίας όλων των παραπάνω, όλου του οικοδομήματος. Ενός οργανισμού με το τρίπτυχο «διοίκηση, ομάδα, κόσμος, μία γροθιά». 

Φαίνεται οτι τα «ρήγματα» των 3 τελευταίων ετών έκλεισαν, με τις σωστές ενέργειες και τις κατάλληλες προσθήκες ανθρώπων και «υλικών». Ακόμα και αν δεν έρθει φέτος το 7ο, τα βήματα που έπρεπε να γίνουν (δημιουργία ομάδας, κορμού, συμμετοχή σε πλει οφ Euroleague, συμμετοχή σε Φ4 Euroleague) έγιναν και μάλιστα σε διάστημα συντομότερο από το αναμενόμενο. 

Ευχή όλων να συνεχιστούν με τέτοιο ρυθμό, ώστε η φανέλα με το 6ο, τα 40 πρωταθλήματα και τα 20 κύπελλα να θέλει αλλαγή και ράψιμο στα αμέσως επόμενα χρόνια. Αν είναι και από το φετινό έτος, ακόμα καλύτερα.

Σχόλια