Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Φέρτε μας τον ψυχίατρο...

Το αποτέλεσμα με τον γαύρο (όπως και όλη η κατρακυλα στον Β γύρο των πλει - οφ) είναι φυσιολογικά. Μία ομάδα που έχασε μέσα στην χρονιά τον δρόμο της και στο τέλος και την φυσική κατάσταση που τόσο «διαφημιζόταν» με τις καινοτομίες του Γενάρη και τους 15 μυϊκούς τραυματισμούς. Πέντε (5) γκολ μετά το 70 από μπαοκ και γαύρο στο τέλος του πρωταθλήματος και αδύναμοι να τους «τρέξουμε» στο γήπεδο. Αν δεν τα τρώμε στο τέλος, τα τρώμε στην αρχή (άρης, κουλα εκτός, κουλα εντός, μπαοκ εντός). Τέταρτη χειρότερη άμυνα με 37 γκολ παθητικό, όταν πέρυσι είχαμε με 16 την καλύτερη. Επί Μπόλονι φάγαμε 34!!!

Ασορτί με την απόδοση τς ομάδας και οι «ειδικοί» του πληκτρολογίου...

Αποκλεισμός απο Μακάμπι, ήττα από ατρόμητο. «Οι παίχτες είναι σαπάκια και ο Ιβαν έπιασε ταβάνι, ξεκουμπίδια όλοι».

Αποχώριση Ιβάν. Έλευση Τερίμ. «Επιτέλους ανασάναμε, ήρθε ο αυτοκράτορας αυτός δεν χάνει το πρωτάθλημα»

Νίκες με Πας και Αστέρα και πρόκριση με γαύρο. «Οι παίχτες είναι μια χαρά τελικά, πόσο γρήγορη ομάδα, τι στρωτή μπάλα που παίζουν, τους μεταμόρφωσε ο Τερίμ».

Αποκλεισμός παοκ στο κύπελλο «Τι μέταλλο έχει η ομάδα, δεν το βάζουν κάτω, που ήταν αυτό τόσο καιρό, να μείνουν οι παιχταράδες, έπαιζαν σε λάθος θέσεις με τον Ιβάν, παμε για νταμπλ ολοταχώς»

3 γκέλες με λαμία κηφισιά οφη σε 4 αγωνιστικές. «Ρε τα παρτάλια, πάλι κάνουν δώρο το πρωτάθλημα, σηκωθείτε να φύγετε»

Νίκη με γαύρο και κούλα με ανατροπή και 5αρα στη Λαμία «Τι κάνει ο σουλτάνος, τι μαγικά είναι αυτά, άλογα τους έχει κάνει, ευτυχώς θα μείνει και του χρόνου»

Ήττα από κούλα με γκέλα Ακαιντιν και απο άρη με γκελα Ούγκο. «Οι παίχτες είναι στημένοι από την διοίκηση, για να χαθεί το πρωτάθλημα».

Τρώμε 4αρα από τον μπαοκ. «Οι παίχτες «έστησαν» το πρωτάθλημα, για να διώξουν τον Τερίμ, μάτι βγάζει»

Κερδίζουμε 2-0 μέχρι το 60 τον γαύρο, «Ξεκάθαρα στήθηκαν με παοκ για να φάνε 3 γκολ μετά το 70 και να φύγει ο Τεριμ, κοιτα πως παίζουν τωρα, απελευθερωθηκαν. Γιατί δεν έπαιζαν έτσι με τον άρη και τον παοκ? Μονότερμα τους παίζουμε»

Ισοφαρίζει ο γαύρος μετά το 70 φυσικά, σε 2-2. «Ρε τα σαπάκια του Ιβαν, κοτάτε πως παίζουν, δεν μπορούν να τρέξουν».

Πέρυσι από πρωτοι, καταλήξαμε δεύτεροι (με επικές σφαγές σε προποτζίδικο και φάληρο και τα γνωστά ανοίγματα ποδιών της μπουγάτσας και του άρη με την κούλα) και κουνήσαμε «σεντόνι». Φέτος από πρώτοι πάλι στις 7/1 και 2 βαθμούς από παοκ και αεκ και +8 από γαύρο, τέταρτοι (4οι) στο -8 από μπαογκ και -2 από γαύρο...

Ευτυχώς όμως αλλάξαμε προπονητή. Προλαβαίνουμε να αλλάξουμε για τον τελικό πάντως. Ο γαύρος 4 άλλαξε πέρυσι.

Σχόλια

  1. Αυτός δεν φαίνεται ούτε να συγκινείται ούτε να ντρέπεται για να σηκωθεί να φύγει. Η δουλειά του είναι να υπάρχει σαν μπροστινός αυτών που όλοι ξέρουμε ποιοι είναι. Αυτών που το μόνο που τους νοιάζει είναι να εκδικουνται αιώνια τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον έχουν καταντήσει τον Παναθηναϊκό "Καζαντζίδη". Όπως οι Εβραίοι φυλάκισαν τη φωνή του Στέλιου και τον είχαν σε "ομηρία" , έτσι γίνεται και με τον Παναθηναϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψυχίατρο για τα σκουπίδια που χειροκρότησαν το γκόλ του ζουμπά , ψυχίατρο για το γκρίζο λύκο που ανήμερα της γενοκτονίας των Ελλήνων Ποντίων πόσταρε τον Κεμάλ , ψυχίατρο για τον βοηθό που έκανε αλλαγή και έβαλε τον Ζέκα που δεν θυμάμαι από πότε έχει να παίξει και τον Βιλένα να φυλάει τον ζουμπά , ψυχίατρο για τους λοβοτομημένους χειροκροτητές της τέταρτης θέσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου