Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Ο λαβών δικαίαν αφορμήν και μη οργιζόμενος, ανήθικος εστί..

Όταν θες κάτι πολύ, κάνεις τα πάντα για αυτό. Φωνάζεις, διαμαρτύρεσαι, γυρίζεις τον κόσμο ανάποδα. Εμείς βγάλαμε μία ανακοίνωση 2 γραμμών. ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ γραμμών για μία κλεμμένη νίκη, που θα έκρινε πολλά. Βγάλαμε όμως 5 σελίδες ανακοίνωση για τον Μπρινιόλι, με κάθε λεπτομέρεια.


Θέμα προτεραιοτήτων. Εδώ έχουν μεγαλώσει 2 γενιές οπαδών με το μότο «καλή η 2-3η θέση, τι να κάνεις τώρα, δεν ασχολούμαστε, πάρτε ένα κρασί «Παράγκα», μπορεί να μην παίρνουμε τίτλους αλλά ...». Και βαδίζουμε ολοταχώς για την τρίτη γενιά. Τα ίδια έγιναν πέρυσι, τα ίδια έγιναν και φέτος. Όλη η διαμαρτυρία, όλη η υποστήριξη της θέσης μας, είναι μία ανακοίνωση 2 γραμμών. Οι άλλοι κάνουν μηνύσεις και δεν αφήνουν τους διαιτητές να φύγουν από το γήπεδο. Δηλώνουν οτι αδικούνται (άλλο αν έχουν αδικήσει όλη την Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια) και όταν αδικούνται κάνουν τα πάντα για να βρουν το δίκιο τους.

Εμείς όχι. 

ΥΓ. Και επειδή θα βρεθούν και κάποιοι «έξυπνοι». ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΑΥΡΟΙ, θέλουμε όμως να συμπεριφερόμαστε σαν κάποιοι που οργίζονται όταν τους κλέβουν, σαν κάποιοι που θα πουν «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΩΣ ΕΔΩ». 

ΥΓ1. «Ο μη οργιζόμενος εφ' οίς δει, ηλίθιον δοκούντες είναι». Αυτός που δεν οργίζεται όταν πρέπει, είναι ηλίθιος. Αριστοτέλης (Ηθικά Νικομαχεια 1126 a 14).

Σχόλια