Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Που να ΄ταν και καλός...

O μέτριος Ευρωπαίος Παναθηναϊκός στο Europa, έχει την καλύτερη επίθεση μεταξύ των 3 ελληνικών ομάδων της διοργάνωσης με 6 γκολ (όσα και το τρύλο, ενώ 5 έχει πετύχει η κούλα) και την καλύτερη άμυνα με 8 γκολ (12 έχει δεχτεί ο γνωστός θίασος και 9 η χάρτινη).


Έχει τους ίδιους βαθμούς (4) με τις άλλες 2 ελληνικές ομάδες, έχοντας μικρότερο μπάτζετ από αυτές ενώ αν είχε πάρει αυτά τα 2 πεντακάθαρα πέναλτυ θα ήταν δεύτερος (2ος) και εκτός απροόπτου στην επόμενη φάση του Εuropa. Όλα αυτά, έχοντας στον όμιλο την κάτοχο του Europa 2021 Villareal (17η στο rank της Uefa και κάτοχο του τίττλου το 2021), την γαλλική Rennes (45η στο rank της Uefa) και την 15 φορές πρωταθλήτρια Ισραήλ Maccabi (99η στο rank της Uefa) που πέρυσι έριξε 4 στο λυώμενο στον γαύρο και ευρισκόμενος στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας και ευρισκόμενος στην 262η στο rank της Uefa.

Ο δε γαύρος (που είναι 51ος στο rank της Uefa) και 2ος στο γκρουπ δυναμικότητας, έχει στον όμιλο την West Ham (25η στο rank της Uefa), την Freiburg (69η στο rank της Uefa με μόλις 5 φορές να έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη σε όλη την ιστορία της και μόλις 2η φορά μετά το 2017) και την Τόμπολα, Κόπολα, Τόπολα κάπως έτσι τέλος πάντων (244η στο rank της Uefa, η οποία παίζει για 2η φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη).

H χάρτινη (που είναι 142η στο rank της Uefa) έχει στον όμιλο τον Άγιαξ (23ος στο rank της Uefa), την Marseille (μόλις μία θέση κάτω από την Rennes στην 46η στο rank της Uefa έχοντας αποκλειστεί από τον Παναθηναϊκόκαι την Brighton (82η στο rank της Uefa και η οποία μέχρι το 2017 έπαιζε σε Championship και League One, ενώ πέρυσι τερμάτισε 6η και παίζει φέτος για 1η φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη!)

Σχόλια

  1. Κοίτα στο πρώτο θα διαφωνήσω γιατί δεν φαίνεται κάτι μεμπτό να κάνει ο αμυντικός, απλώς το αγγούρι έπεσε σε φάση τζατζαρισματος όπως πάντα.Στο δεύτερο είναι καθαρό γιατί βάζει χέρι ο αμυντικός στον ώμο του Βαγιαννίδη για να τον κρατήσει κάτω. Αν έπεφτε πριν ακουμπήσει την μπάλα ο αμυντικός θα το έδινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου