Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Και αν το έδινε;

Αν αυτό το μαρκάρισμα στο 95ο λεπτό είχε δωθεί πέναλτυ, θα μιλάγαμε για επική ανατροπή. Όμως ο Νταμπάνοβιτς της Σλοβακίας (Κρούζλιακ) που ήταν ο άρχοντας του αγώνα όπως και οι διαιτητές στο VAR, θεώρησαν οτι δεν συνέβη κάτι. 

Να ξαναγράψουμε άλλη μία φορά οτι ο Παναθηναϊκός ήταν κακός χτες για 60 λεπτά και κυρίαρχος για 30. Στο τέλος οι Ισπανοί έκαναν καθυστερήσεις και πέταγαν μπάλες μέσα, σαν να είναι το Αιγάλεω. 

Ο Παναθηναϊκός «πληρώνει» την ευρωπαϊκή απουσία του για 4 έτη και τα «μνημόνια» μιας δεκαετίας. Ο Παναθηναϊκός πέρυσι ήταν ικανοποιημένος που στάθηκε πολύ καλά με την Σλάβια. Φέτος απέκλεισε την Ντνίπρο, την Μαρσέιγ, έχασε την πρόκριση στις λεπτομέρειες από την Μπράγκα, κέρδισε την Βιγιαρεάλ, έχασε 2 φορές από απειρία και κακή διαχείριση με την Ρεν. Με ισοπαλία η νίκη επί της Μακάμπι, συνεχίζει στην Ευρώπη. Όσοι περιμένατε τελικούς Γιουρόπα από την 1η χρονιά σε ομίλους, μάλλον ζείτε σε συννεφάκια. 

Η ομάδα κάθε χρόνο κάνει βήματα μπροστά. 2 γκολ στην Ισπανία έχουμε να βάλουμε από την 4αρα της Λα Κορούνια και χτες αν μας έδινε το πέναλτυ στις καθυστερήσεις θα φεύγαμε με την ισοπαλία από την έδρα της κατόχου του Europa το 2021. Μάλλον δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα. 

Ναι ο Ιβάν έχει «κολλήματα», ναι κάνει λάθη. Μα αν δεν τα είχε αυτά, θα πήγαινε από το ΑΠΟΕΛ στην Μίλαν, όχι στα εμιράτα. Ναι ο Σπόραρ δεν είναι Ραούλ, αλλά αν ήταν θα έπαιζε στην Πορτογαλία ακόμα. Η ομάδα 2 χρονια τώρα παίζει με τραυματίες τους 2 καλύτερους παίχτες της (Αιτόρ πέρυσι και Μάγκουσον φέτος). Και παρόλο που δεν έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ τα 2 αυτά χρόνια, παραμένει 1η στην Ελλάδα και και συνεχίζει στην Ευρώπη. Μακάρι να έρθει καλύτερος από τον Ιβάν, ο οποίος έχει «τρυπήσει» το ταβάνι του και μακάρι να έρθουν και καλύτεροι από τον Σπόραρ, τον Βέρμπιτς και τον Τσέριν. Όλοι αυτό θέλουμε. 

Μέχρι τότε όμως ... αυτούς έχουμε και δεν θα τους φάμε «ζωντανούς». Όλοι αυτοί μας είχαν πρώτους πέρυσι και φέτος, όλοι αυτοί (εκτός απροόπτου) θα μας οδηγήσουν στην Ευρώπη και την άνοιξη του 2024. Η κριτική μας πρέπει να αφορά ΟΛΑ τα επίπεδα της ομάδας και το αγωνιστικό ΔΕΝ είναι το πρωτεύον.

Σχόλια

  1. Μπράβο, έτσι είναι όποιος θέλει ας καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι κι αλλο ενα μαρκαρισμα στον Ιωαννιδη νωριτερα που απο το ριπλει ειναι ΚΡΑΧΤΟ πεναλτι με υπουλη τρικλοποδια του αντιπαλου.Ακομα και σε μια κακη βραδια,χρειαστηκαν τα κορακια για να μην παρουμε αποτελεσμα. Εγω στο ημιχρονο το υποψιαστηκα,θα βλεπαμε εναν διαφορετικο Παναθηναικο στο 2ο μερος και ετσι κι εγινε,κυριως λογω του Φωταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα δεν είναι να είσαι πρώτος στη βαθμολογία. Είναι να πάρεις πρωτάθλημα. Οι βαθμολογικές διαφορές δεν μου λένε τίποτα αν δεν είσαι ικανός να τις κρατήσεις. Έχεις Γερεμεγιεφ που το παιδί φαίνεται ότι έχει προσόντα και σε ξελασπωσε με τις μπουγάτσες στη λεωφόρο και σε έκθεσε που δεν του δίνεις ευκαιρίες να αγωνιστεί να τον δούμε έστω και με μικρές ομάδες .Αντ'αυτού τρώμε στη μάπα το όρθιο αγγούρι. Έχεις Φικάϊ ο πιτσιρικάς έδειξε στα φιλικά ότι ξέρει μπάλα και τριπλά έχει και μυαλό και ηρεμία στο παιχνίδι του, δώστου λίγες γαμημενες ευκαιρίες μπας και σου βγεί για μπακ που έχεις ανάγκη. Βάλε και Λοντίγκιν να παίζει πιο πολύ δεν παίζεις κάθε αγωνιστική
    με τη Ρεάλ. Πολλές εμμονές και κολήματα, και όχι δεν μπορείς να κερδίζεις ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και ποιοτικότερους παίκτες με τον τρόπο σου γιατί δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία για να το κάνεις,πρέπει να προσαρμοστείς αλλιώς ευχαριστούμε για ότι προσέφερες στον ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου