Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Άρχισαν τα όργανα...

Ο Παναθηναϊκός που απέκλεισε την Μαρσέιγ και έβαλε 5εκ ευρώ τα οποία ΔΕΝ υπολόγιζε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα, θα έχει ανυπολόγιστη οικονομική ζημιά επειδή έχασε τις ... 300 χιλιάδες από την πρόκριση στα πλει οφ του Δεκεμβρίου του Κόνφερενς. Γελάνε και τα πληκτρολόγια αυτών που τα γράφουν.

Αλλά εχει και καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός που δεν βρήκε έναν βαθμό στους 4 τελευταίους αγώνες του Γιουρόπα και έγραφαν ΟΛΟΙ άρθρα για τα λάθη που κάνει, θα έφερνε και άλλες 600 χιλιάδες επειδή θα πέρναγε την φάση των πλέι οφ!!! Δηλαδή από την μία «ανίκανος», αλλά από την άλλη «βέβαιος» για πρόκριση. Παράνοια για να βγει το «αφήγημα».

Όσο για την ζημιά στο ranking. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΛΟΥΣ. Η ομάδα βρίσκεται στην 244η θέση ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 498 χιλιάδες στο Βέμερ. ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Και αυτό μας βύθισε από την 127 η θέση του 2017, στην 251η θέση το 2023 μετά τον αποκλεισμό από την Σλάβια. Και φέτος με 12 αγώνες, 2 προκρίσεις, 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, εκεί περίπου παραμείναμε. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ.

ΓΙΑΤΙ ήμαστε στην 244η θέση της κατάταξης, ενώ το 2012 στην αλλαγή προεδρίας ήμασταν στην 40η? ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? Μάλλον όχι. Ξαναδιαβάστε για την φετινή οικονομική ζημιά ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ (5 μαζί με την σεζόν 2013-14) εκτός ευρώπης!!! 


ΥΓ. Το πιάσαμε το υπονοούμενο για την «ζημιά». Μάθαμε 2 χρόνια τώρα, αλλά το πραγματικό σχολείο ήταν δεκαετίες πριν. Κρίμα που κάποιοι σας εμπιστεύονταν για άλλα σημαντικότερα θέματα του Συλλόγου. 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου