Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Εξυγίανση... από τα Lidl

Νέοι κανονισμοί (ειδικά για τα σκριν και τα επιθετικά φάουλ) είδαμε στον χτεσινό τελικό. Η περίφημη «εξυγίανση» έπιασε τόπο, αφού ναι μεν ο Παναθηναϊκός έβγαλε τα ματάκια του με τα χεράκια του, αλλά μέχρι να τα βγάλει ο ίδιος, η τριάδα των γκρι έκανε οτι μπορούσε να κρατήσει τον γαύρο κοντά στο σκορ.  Γνωστές τακτικές δεκαετιών.


Ο αγώνας ξεκινάει με τεχνική ποινή στον  Πρίφτη, δίχως να τον έχει προειδοποιήσει νωρίτερα, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό, ο Φούφης. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως ο Πρίφτης διαμαρτύρεται στην Τσαρούχα (για φλόπινγκ του Σλούκα), με τον Φούφη να τρέχει για να τον τιμωρήσει!

Πάμε να δούμε αγωνιστικές ... αβλεψίες. Στην 1η περίοδο, ο ψηλός του οσφπ περνάει αντικανονικά το χέρι του γύρω από την μέση του Παπαγιάννη, κάνοντας έτσι πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ.


Προς το τέλος της 1ης περιόδου, ξανά παίρνει... αγκαλιά τον Παπαγιάννη ο Φαλ, ξανά δεν υποδεικνύει την παράβαση ο Φούφης!


Ο Φαλ συνεχίζει να πρωταγωνιστεί με νέο επιθετικό φάουλ του Φαλ, αυτή την φορά με κινητό σκρι πάνω στον Μποχωρίδη. Όχι μόνο δεν δίνεται το επιθετικό φάουλ, αλλά τελικά χρεώνεται και με αμυντικό ο γκαρντ του Παναθηναϊκού!


Το ρεσιτάλ του Φαλ στην 1η περίοδο συνεχίζεται με άλλο ένα σκριν για... σεμινάριο πάνω στον Μέικον, με ανοιχτά πόδια και τους διαιτητές να μην βλέπουν ούτε αυτή την παράβαση


ΣΤην 3η περίοδο ο Φαλ βάζει νέα στοιχεία στο ρεπερτόριό του. Για άλλη μια φορά βάζει αντικανονικά το χέρι του πάνω στον Παπαγιάννη. Ταυτόχρονα κάνει και βήματα, μετακινώντας το σταθερό του πόδι, με τον Φούφη να μην βλέπει τίποτα και τον Παπαγιάννη να ταπώνει τον Φαλ.! Τελικά ο Big Papa χρεώνεται με φάουλ!!!


Στο πιο καθοριστικό καλάθι του αγώνα στην 4η περίοδο με το σκορ στο 67-70, ο Ντόρσεϊ κάνει... περίπατο μπροστά στον Φούφη θυμίζοντας τον Βασίλη Σπανούλη, με τον ρέφερι να μην βλέπει τίποτα και τον ομογενή γκαρντ να σκοράρει για 3.


Οι κακές διαιτητικές αποφάσεις, ΔΕΝ αναιρούν το γεγονός οτι δεν προετοιμαστήκαμε όπως έπρεπε για τον αγώνα αυτόν. Την ημερομηνία την γνωρίζαμε από την πρώτη κλήρωση και το πρόγραμμα της διοργάνωσης. Το οτι αγωνιστήκαμε χωρίς Παπαπέτρου, με 0 λεπτά συμμετοχής σε Χουγκάζ και Μαντζούκα (που ήταν οι αντικαστάτες του) και με ανέτοιμο τον Γιόβιτς (αφού τον επιλέξαμε γνωρίζοντας την κατάστασή του), είναι τραγικό. Χωρίς να γίνει αναφορά σε άλλα αγωνιστικά λάθη που έβγαλαν μάτια. 

Δεν ήταν απλά ένας αγώνας, ήταν ένας τελικός. Ένας τίτλος. Μακάρι να μάθουμε από τα λάθη μας.

Σχόλια

  1. πρασινε τομαρε θα θελα ενα σχολιο για τις χθεσινες δηλωσεις του γεν γραμματεα του αο στο bnsports που ειπε οτι τα υπολοιπα μελη του δσ δεν εχουν γνωση για το περιοχομενο των συμβασεων και οτι υπαρχουν πολλες αντιθετες φωνες μεσα στη δοιηκηση για τη δα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εις αυριον τα σπουδαια. Θα παραθεσω τι μας εταξαν τον Νοεμβριο του 2020 και τι γραφτηκε στο μνημονιο και στον νομο 4809/21. Για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης με τις συμβασεις που θα «βγουν» την Πεμπτη. Κερδισαμε? Χασαμε? Διαπραγματευτηκαμε?

      Διαγραφή
    2. πρασινε τομαρε μην αποκλεισεις παντως να πρωχωρησουν στη αναπλαση του ελαιωνα χωρις γηπεδο αυτο που σου λεω δεν ειναι καθολου απιθανο σεναριο στο αιτημα που εγινε στο ταμειο ανακαμψης ζητησαν κεφαλαια μονο για τα περιφερειακα εργα του ελαιωνα αλλα οχι για εργα αναπλασης της λεωφορου με αυτη τη κινηση τους καταληγω στο εξης συμπερασμα ειτε γνωριζουν οτι οι συμβασεις ειναι τετοιες που θα απορριφθουν με συνοπτικες διαδικασιες ειτε οτι η χρηματοδοτηση του γηπεδου εχει σκαλωσει για τα καλα

      Διαγραφή
  2. πρασινε τομαρε ελπιζω να μην το ιδιο αχαρη και ξενερωτη η συνεντευξη του δημαρχου οσο ηταν περυσι στη εκκομπη του βεργη στο σδνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σημερα διευρεσαν απο αυτα που θα πληρωνει η παε απιστευτα π[ραγματα ακομη και το ενοικιο των εμπορικων χρησεων θα μεταβαλλεται καθε χρονο προς τα πανω αναλογα τα εσοδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου