Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Τότε και τώρα

Οτι ντρέπεστε να προβάλετε ως Δημοτική αρχή το οτιδήποτε Παναθηναικο, το ξέρουμε. Μας «γράψατε» κανονικά στα 100 χρόνια και φέτος κ όποτε χρειάστηκε. Φωτίζετε μιά χαρά το Παναθηναϊκό Στάδιο για την Ιρλανδία, αλλά για μας μόνο το συντριβάνι της Ομόνοιας. Για τα 50 χρόνια του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού άθλου ελληνικού Συλλόγου, αυτό ήταν το ... περισσότερο που μπορούσατε?

Καλά τα λόγια και τα γλυψίματα απο τους «έμμισθους» για την παναθηναικοφροσύνη σας, αλλα δεν σας εχει περασει απο το μυαλό οτι έχουμε μνημη κ κριση. Εχετε ακόμα μια ευκαιρία στα 100 χρόνια του γαύρου (πλησιάζουν) να δείξετε οτι μπορείτε να κάνετε κάτι αξιόλογο. Θα τα καταφέρετε καλύτερα, είμαστε βέβαιοι.

Να εκφραστείτε ελεύθερα, μην ζορίζεστε και αναλώνεστε σε συντριβάνια. Η φώτο έχει 3 μέρη. Το 3ο ειναι το Παναθηναικο Σταδιο στην γιορτη του Αγ. Πατρικιου. Το 2ο είναι το μεγάλο σημερινό «έξοδο» που σας βάλαμε να φωτίσετε πράσινο το νερό (ουτε καν ενα τριφυλλι σε ολογραμμα, γυφτοι - ε γύφτοι). Το πρώτο είναι τα πανηγύρια του Δημου για την κούπα του 61, με Φιλαρμονική στους δρόμους κ παναθηναϊκά λάβαρα στις κολώνες μαζί με ελληνικές σημαίες. 

Τελος, ένα ΜΠΡΑΒΟ στην διοίκηση για το ντοκιμαντέρ της επετείου και το «σουλούπωμα» της Λεωφόρου. Τα σωστά και τα δέοντα πρέπει να επισημαίνονται.

Σχόλια