Κρίμα...

Τι Κυζας, τι Σέρερ

Τι και αν έλειπε ο Κύζας? Η απουσία του δεν επιρρέασε καθόλου την απόδοση του παοκ ο οποίος κέρδισε με 2-0 τον Παναθηναϊκό. Την θέση του πήρε ο Ελβετός Σάντρο Σέρερ που βοήθησε τα μέγιστα για την νίκη αυτή.


Στο ξεκίνημα του αγώνα μόλις στο 3ο λεπτό ο Πέλκας κάνει σκληρό φοαυλ στον Πούγγουρα. Η κόκκινη κάρτα (έστω κιτρινη) δεν δίνεται ποτέ.


Εικονίδιο



Στο 6ο λεπτό ο Πέλκας κλωτσάει τα χέρια του Διούδη και ενώ θα έπρεπε να αποβληθεί συνεχίζει κανονικά.



Στο 23ο λεπτό χρεώνεται με κίτρινη ο Πούγγουρας γιατί .... ακούμπησε τον Βιερίνια και όπως φαίνεται από τα ριπλει της συνδρομητικής, επαφή στα πόδια δεν υπάρχει αλλά μόνο στο σώμα με την φόρα που έχει ο Πούγγουρας ( ο οποίος μάλιστα προετείνει τα χέρια του για να αποφύγει η να περιορίσει την «σύγκρουση»). Άρα είναι ξεκάθαρα «απρόσεκτο παιχνίδι». Φυσικά είναι φάουλ, αλλά όχι κίτρινη κάρτα αφού δεν υπάρχει μαρκάρισμα, η ενδεχόμενος κίνδυνος τραυματισμού αντιπάλου.



Στο 32ο λεπτό, ο Μπουζούκης χάνει από παρέμβαση του αντίπαλου μέσου (με το χέρι) την μπάλα και απο εκεί ξεκινάει η φάση του ανύπαρκτου πέναλτυ.


Στην συνέχεια της φάσης ο Ινσούα διώχνει την μπάλα πατώντας το αριστερό πόδι στο έδαφος και εν συνεχεία ο Πέλκας βρίσκει το πόδι του Ινσούα (το οποίο ακόμα είναι καθηλωμένο στο έδαφος).


Οι φάσεις αυτές ήταν κομβικές στην εξέλιξη του αγώνα. Όπως και το χέρι του Βιερίνια στο τέλος του αγώνα που έγινε ... γαργάρα.

Σχόλια