Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Velkominn Ingi...

Επιτέλους ... μεταγραφή!!! Ο Αλόνσο διάβασε στο φέισμπουκ όσες σελίδες και χρήστες ασκούσαν κριτική, μετάνοιωσε (αν και έτσι έκανε 5 χρόνια στο Μεξικό) και επιτέλους αποφάσισε να ξοδέψει μέρος του πράσινου μπάτζετ. Εκλεκτός ο Ίνγκασον, ο οποίος αφού πήρε το «ΟΚ» του Σένγκεφελντ για να γίνει παρτενέρ του (στην άμυνα), έβαλε την υπογραφή του φαρδιά - πλατιά σε 4ετές συμβόλαιο. Πλέον είναι ο ακριβότερος αμυντικός που είχαμε στο ρόστερ.

Για να φέρεις καλούς παίχτες, θα δώσεις λεφτά. Για να τους «δελεάσεις» θα δώσεις και 3ετές και 4ετές, μέχρι να φτιάξεις πάλι το ευρωπαϊκό όνομα που κατέστρεψες τα τελευταία 12 χρόνια. Ευτυχώς κάποιοι το εμπέδωσαν το 2024. Πάλι καλά. Το ΑΝ θα «πιάσουν», αν θα αποδώσουν οι παίχτες αυτοί, είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Καλορίζικος και γεμάτος υγεία.

Στο δια ταύτα. 15 Ίνγκασον να φέρουμε, ένας Νταμπάνοβιτς τους κάνει μιά χαψιά. Αν δεν εξασφαλίσουμε το ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ (κάτι που δεν έχουμε καταφέρει από το 1979 πλην μεμονομένων ετών), δεν θα αλλάξει το παραμικρό. Απλά αντί να «καταριούνται» τον κάθε Πέρεθ, στο τέλος της φετινής χρονιάς θα «καταριούνται» τον κάθε Ίνγκασον. 

Και μετά θα πάρει σειρά ο Αλόνσο, που έφαγε «κράξιμο» όσο δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε την Πάφο και την Άιντραχτ (Μπράουνσβάιγκ - όχι Φρανκφούρτης), αλλά μόλις ρίξαμε 3 στην ... ΑΕΚ (Λάρνακας - όχι Κωνσταντινουπόλεως) έγινε ... μοντέρνος και σύγχρονος. Το οτι επέστρεψαν παίχτες όπως ο «ξενερωμένος» Μπακασέτας και έλειπαν άλλοι 8 βασικοί, δεν αποτελούσε πριν άλλοθι. 

Το ότι ήρθε ο Ίνγκασον είναι «επιτυχία» του προπονητή, αλλά οτι ένα μήνα δεν ήρθε κανένας και θα παίξουμε με 1 αριστερό μπακ και με 4 στόπερ εκ των οποίων οι 3 τραυματίζονται τακτικά (και οι 2 δεν έχουν συνέλθει ακόμα) στα προκριματικά, είναι αποτυχία της διοίκησης.

Δεν βαρίεσαι... Κανονίστε να έρθει το πρωτάθλημα, το οποίο πέρυσι και πρόπερσυ χάθηκε ΕΚΤΟΣ των αγωνιστικών γραμμών.  

Σχόλια