Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Είσαι σε καλό δρόμο, πρόσεξε το «ταβάνι» σου μόνο...

Αδιάφορη η νίκη στο χτεσινό φιλικό. Αν και μόνο εμείς καλπάζουμε στο πρωτάθλημα των φιλικών καθώς η μπουγάτσα έχασε πάλι, ενώ η κούλα μαζεύει 6αρες και 4άρες. Στο πρώτο φιλικό εντός έδρας όμως, ας σταθούμε στον νέο προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο. Συμπαθής ως προσωπικότητα. Και όπως φαίνεται, έχει και κοινά σημεία με τον Ιβάν. Απίστευτο!!!

Το πρώτο είναι οτι αργούν να επιλέξουν παίχτες. Το δεύτερο είναι οτι δεν είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν τον πακτωλό των εκατομμυρίων του πράσινου μπάτζετ. Το τρίτο, είναι οτι και οι δύο αναφέρονται σε άλλους -  νέους παίχτες που ακόμα τους ... περιμένουν. Και το τέταρτο, δεν βγάζουν «κιχ» όπως και ο Τερίμ, αν αργούν οι μεταγραφές ή αν τα λεφτόδεντρα που ακούνε (5εκ για Σάρι, 6 εκ για Αντούνα, 4εκ για Παβόν, 3εκ για Σακίρι, προσέγγιση σε Πελίστρι με χρηματιστηριακή αξία τα 8εκ, προσέγγιση σε Αλόνσο με κασέ τα 6εκ, πλουσιοπάροχο συμβόλαιο σε Αλεξ Σάντρο, τέλος ο Γιαννούλης - νέα πρόταση στον Γιαννούλη, 10 εκ για 3 παιχταράδες τον Γενάρη) έχουν ξεραθεί από τον καύσωνα! Τι σύμπτωση και αυτή...

ΥΓ. Και οι 2 προπονητές αναφέρονται ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ παίχτες, που θα ενσωματωθούν και ΟΧΙ σε νέες προσθήκες. Eίναι ξεκάθαρες οι δηλώσεις «ο στόχος είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βλέπουμε παίκτες - αυτό μου δίνει κάποια ηρεμία και περιμένουμε να δούμε κάποιους ποδοσφαιριστές και να μπορέσουμε να δέσουμε». Πιο ξεκάθαρες, δεν γίνεται!!!

Δε βαριέσαι όμως...


Σχόλια