Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Περί Ιωαννίδη το ανάγνωσμα...

Χωρίς Ιωαννίδη στα 2 πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Φώτης έχει κάκωση στον ώμο από τις 8 Ιουνίου στον φιλικό αγώνα της Εθνικής με την Γερμανία. Φυσικά το μεγάλο θέμα των ημερών είναι ΑΝ και ΠΟΣΟ θα πωληθεί ο Φώτης. Ο Φώτης δεν είχε μόνο φέτος προτάσεις. 

Το αξιοπερίεργο είναι οτι ΔΕΝ έφυγε όταν ήταν το τρίτο φορ πίσω από Μακέντα και Καρλίτος και μας έδιναν 2,5εκ τον Φεβρουάριο του 2022 από το MLS, σε μία σεζόν που ΔΕΝ αγωνιζόμασταν στην Ευρώπη.

Ο Φώτης ήταν στην 2η σεζόν τότε στην ομάδα και σε 56 αγώνες σε πρωτάθλημα και κυπελλο είχε πετύχει μόλις ... 10 γκολ (8 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο). Και ποιός δεν θα έδινε το 3ο φορ στα 22 του, με 2 μέτριες χρονιές για να πάρει κάτι πολύ καλύτερο με 2,5εκ ευρώ; E, βρέθηκε αυτός ο κάποιος και τον κράτησε στην ομάδα. Από τα 2,5 πήγαμε στα 12εκ πέρυσι (ούτε τότε έφυγε καθώς πάλι επέμενε κάποιος να μείνει) και φέτος αισίως, η αξία του παίχτη εκτοξεύτηκε. 

Αν θα παραμείνει σε μας, ή αν θα φύγει  θα είναι απόφαση του προπονητή (ξέρετε του Ουρουγουανού που δεν σηκώνει μύγα ως Λατίνος, αλλά από την άλλη και αυτός αργεί να κάνει μεταγραφές και αρνείται να ξοδέψει τα πράσινα λεφτόδεντρα), ή της διοίκησης (αυτής που φταίει για την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος, αλλά όχι του προπέρσυνου). 

Πιθανόν και του τεχνικού διευθυντή που φέτος πέτυχε  να φέρει τον Ίνγκασον με 3,5εκ στην Μίντιλαντ και 4ετές συμβόλαιο με σχεδόν 5εκ στον παίχτη, αλλά δεν φταίει πέρυσι στο 4ετές του Βιλένα με τις ίδιες απολαβές και τα 3εκ στην Εσπανιόλ.

Σχόλια