Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Τέλος τα «ψέματα»...

Τελευταίο φιλικό προχτές (νίκη 1-0 επί της Μακάμπι Νετάνια) και πλέον, τέλος τα «ψέματα». Σε μία εβδομάδα, θα θερίσουμε οτι σπείραμε. Η Μπότεφ Μπλόβντιβ (7η στο περσυνό πρωτάθλημα με 31 βαθμούς διαφορά από την 1η Λουντογκόρετς και στην 308η θέση της Ουέφα) είναι το πρώτο εμπόδιο. 

Θα έχει ενδιαφέρον φυσικά πως θα αντιμετωπιστεί  και χαρακτηριστεί ο προπονητής, ο οποίος την μία μέρα είναι σοβαρός, σύγχρονος και «καπάτσος» που έφερε παιχταρά στα στόπερ και την άλλη  «μέτριος» που φοβάται και κλείνει φιλικά με αδύναμες ομάδες για να μην διασυρθούμε, άβουλος που δεν κάνουμε μεταγραφές και έφερε 3ο δεξιοπόδαρο στόπερ (ενώ έχουμε έναν αριστερό) δίνοντας 3,5εκ σε μία ομάδα που πέρυσι τον απέκτησε με 4εκ και φέτος δεν της κάνει. 

Τα ίδια ισχύουν και για το ρόστερ. Το ρόστερ της ομάδας προφανώς και είναι επαρκές για μία τέτοια αντίπαλο, καθώς η Μπότεφ βρίσκεται στην ... 308η θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης και είμαστε επιτέλους «ισχυροί» σε σχέση με αυτή (225η θέση το τριφύλλι). Αν αποκλειστούμε φυσικά, θα ξαναγίνουν τα γνωστά «παρτάλια».

Εξάλλου το ίδιο ρόστερ πέρυσι (τα «παρτάλια» δηλαδή αν αποκλειστούν), τα κατάφερε μία χαρά σε όλους τους προκριματικούς γύρους με αντιπάλους πάντα ισχυρότερους αντιπάλους (από την 141η θέση που ήταν η Ντνίπρο-1, την 43η που ήταν η Μαρσέιγ και την 40η που ήταν η Μπράγκα). 

Ένας σοβαρός Παναθηναϊκός σκέφτεται από τώρα την επόμενη σειρά προκριματικών, καθώς η (κάθε) Μπότεφ θα έπρεπε να είναι σάκος του μποξ για εμάς. Αλλα στο Παναθηναϊκό σύμπαν, η δυστοπία εμφανίζεται αρκετά συχνά. Σε 5 μέρες (αναλόγως αποτελέσματος φυσικά) θα ξέρουμε τι χαρακτηρισμούς και σχόλια θα διαβάσουμε.

Σχόλια