Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Σύγκρουση τιτάνων επί 22 χρόνια, με ξεκάθαρο θριαμβευτή!!!

Στην άτυπη κόντρα των 2 ισχυρών ανδρών στον προεδρικό θώκο του Παναθηναϊκού, ο Τζίγκερ πλέον βλέπει την «πλάτη» του Αλαφούζου. Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τρίτο (3ο) τρόπαιο στην 12ετία του Αλαφούζου και αφήνει στην τελευταία θέση τον Τζίγκερ με 2 τρόπαια (1 πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο) σε 10 χρόνια. Μια συγκλονιστική μονομαχία που ήταν σε ισορροπία για 22 χρόνια, βρήκε τελικά νικητή!

Πλέον ο Παναθηναϊκός φιγουράρει στην τέταρτη (4η) θέση σε συγκομιδή τίτλων από το 1996 και έπειτα, πίσω από τον γαύρο (31 τίτλοι), την κούλα (8 τίτλοι) και τον μπαογκ (8 τίτλοι). Πλέον από τους 6 τίτλους, φτάσαμε στους επτά (7).

ΥΓ. Μην φωνάζετε όμως, μην διαδηλώνετε γιατί μπορεί από 4οι να βρεθούμε πέμπτοι!!!😂

ΥΓ2. 21 χαμένα πρωταθλήματα...

Σχόλια

  1. Άντε να δεχτώ την εμπαθή σου συγγριη ότι το καραφλό Γιαννάκη είναι καλύτερος από τον ΙΒΒ. Στην Ευρώπη πως συγκρίνεται? Και που είσαι, μην το παίξεις πονηρός και διαφωνήσεις με την πρώτη πρόταση/εισαγωγή μου. Πες κάτι για την συχνότητα που ο ΙΒΒ έκανε πορείες στα χρόνια του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πορειες. Μια στους 8 το 2002 κ μια στους 8 το 2003. Αυτα σε 10 χρονια, τα μισα με απιστευτα μπατζετ λογω τηλεοπτικων κ τσου λου. Θα ειχε λογικη το επιχειρημα σου, αν κ τις επομενες σεζον καναμε κατι καλο. Αλλα δεν καναμε, ουτε το 04, ουτε το 05, ουτε το 06, ουτε το 07, ουτε το 08, ουτε το 11, ουτε το 12. Στους 8 πηγε 2 φορες σερι πλεον κ ο μπαοκ. Στον τελικο εφτασε ο γαυρος πλεον. Με το ιδιο σκεπτικο πηραμε ενα πρωταθλημα σε 10 χρονια με τζιγκερ, κανενα με φουζο, αρα ο τζιγκερ ειναι απο τους επιτυχημενους. ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ!!! Φοβερη συχνοτητα. Και επειδη καλομαθαμε στο ενα, θεωρουμε ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ. ΑΠΟΤΥΧΙΑ ειναι να μαθαινεις να σκεφτεσαι ετσι. Τι ωραια με ενα πρωταθλημα και 2 πορειες, ειδικα οταν ο γαυρος ειχε 0 πορειες. Ε σιγα σιγα, αρχισε να περναει κ ο γαυρος στους 16 κ μεις χωρις πρωταθλημα αρχισαμε τα Γουροπα. Γιατι απο τα προκριματικα δεν περναγαμε. Μιλαμε για την μεγαλυτερη κ δυνατοτερη οικογενεια στη χωρα κ θεωρεις επιτυχια το 1 πρωταθλημα και 2 φορες στους 8. Αναλογικα αυτα που εχει πετυχει ο φουζος, ειναι κατορθωμα. ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, 4 ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ 2 ΠΟΡΕΙΕΣ. 5 κουπες δλδ, οταν η κουλα κ ο παοκ εχουν ΟΧΤΩ. 8. ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΕΙμαστε 4οι απο το 1996 κ επειτα. Και εσυ ψαχνεις τον καλυτερο, αντι να δεις οτι ειναι ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2!

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι που απάντησες, αλλά: Μιάμιση πρόταση στην αρχή για την ερώτηση μου και όλος ο υπόλοιπος συλλογισμός σου είναι ότι και οι δυο δεν κατάφεραν να πάρουν περισσότερα πρωταθλήματα/«κατσαρόλια». ΕΣΥ καταλαβαίνεις τι σε έχουν κάνει να μετράς με σταθμά λιμανίσια γιατί δεν μπορείς (και η οικογένεια δεν ήθελε) να κλέψεις αυτό που οι άλλοι σου έχουν κλέψει. Και με αυτήν την λογική αφού σου έκλεψαν τόσα νομίζεις δεν είσαι τίποτα και εσύ επιμένεις στην δίκη τους λογική για να βγεις από πάνω. ΞΕΚΟΛΑ!!

      Η ομάδα μετράει μόνο με το τι κάνει στην Ευρώπη και η οικογένεια την ανέβασε επίπεδο (είτε το θέλεις είτε όχι) έτσι για την κ@Υλα της και όχι γιατί είχε οποιαδήποτε οικονομική ωφέλεια η ακόμα επαγγελματική/business αλλά και με ζημιά στο ευρύτερο κοινωνικό της πρόσωπο.

      Και θα σου υπενθυμίσω το «άλλο κομμάτι μας» που παίζει σήμερα για το 7/8 ευρωπαϊκό τρόπαιο. Όταν μας κατηγορούσαν ότι χάνουμε «κατσαρόλια στο χωριό μας» τους λέγαμε κοίταξε τι κάνουμε στην Ευρώπη, αυτά δεν τα αξίζαμε η μήπως τα κλεψαμε? Και δεν μπορούσαν να πουν τίποτα!

      Για να μην με παρεξηγείς ότι εγώ είμαι συμπαθής προς την οικογένεια. Απλά λέω ότι ο πήχης για το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πρέπει να είναι ΜΟΝΟ η Ευρώπη και οι τακτές πορείες από μια χώρα με 8.5 Έλληνες (?) παίζοντας ένα τοπικό πρωτάθλημα με μαφιόζους, λαθρέμπορες και κάθε ειδών πράκτορες. ΑΥΤΟ σου έδωσε η οικογένεια. Αυτός είναι ο πήχης σου που πρέπει να αναμετρηθείς. Δεν ξέρω αν το καραφλό Γιαννάκη θα τα καταφέρει αλλά η επόμενη ημέρα (όποτε έλθει) εκεί θα πρέπει να είναι ο στόχος σου. Απόδειξη? Οι βόθρολιμανίσιοι εκεί θέλουν να σε χτυπήσουν και το έχουν βάλει στο πρόγραμμα.
      ΕΣΥ? Ααααα ξέχασα….και ΛΑ ΛΑ ΛΑ

      Διαγραφή
    3. Ρε φίλε, καταλαβαίνεις ότι αφήνοντας οι Βαρδηνογιάννηδες τους βόθρους να μας κλέβουν στην Ελλάδα , ουσιαστικά υπονόμευαν και το μέλλον μας στην Ευρώπη ; Κάποια στιγμή σταμάτησες να κληρώνεσαι με τον πρώτο ή το δεύτερο της Τσεχίας ή της Πολωνίας και άρχισες να κληρώνεσαι με τον τρίτο και τον τέταρτο της Ισπανίας. Αντίθετα ο Θρήνος, ως πρωταθλητής , είχε απευθείας συμμετοχές σε ομίλους , περισσότερους και έξτρα βαθμούς , και συνεπώς πιο ευνοϊκές κληρώσεις. Έτσι τώρα έχει καταφέρει να παίζει τελικό Μίλκο Καπ και εμείς έχουμε να παίξουμε σε ομίλους του τσουλου 13 χρόνια. Η αναιμική και χλιαρή στάση των Βαρδηνογιανναίων μας οδηγούσε σταδιακά στο ευρωπαϊκό αφανισμό μας. Ο Φούζος με την υπόθεση Βέμερ μας τελείωσε.

      Διαγραφή
    4. Γράφεις «οι Βαρδηνογιάννηδες,…………………..……, ουσιαστικά υπονόμευαν και το μέλλον μας στην Ευρώπη».

      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ?? ΕΣΥ, ΕΣΥ, ναι ΕΣΥ και οι υπόλοιποι δεν απαιτούσατε «τα κατσαρόλια» του χωριού σου γιατί η δεύτερη θέση είναι για τα λογιστικά βιβλία??…. Αυτό σε έκαναν ΕΣΕΝΑ ναι ΕΣΕΝΑ οι μούλοι να μετράς.. ΕΜΕΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΕΙΚΟΣΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Και όσο και να σε ενοχλεί η οικογένεια το κατάφερε. Απόδειξη…όλοι τώρα σου την πέφτουν ΕΣΕΝΑ (όχι εμένα) και τους ομοίους σου ότι το το τριτοκλασάτο ευρωπαϊκό κατσαρόλι
      μετρά περισσότερο από τις επιτυχίες της ομάδες ΜΟΥ! Το πρόβλημα είναι ΠΑΝΤΑ με εσένα και τους συν αυτώ.

      Διαγραφή
  2. Δώστε την ΠΑΕ σε άνθρωπο που θα έχει πράσινο αίμα μέσα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δωστε τον παο στο δομαζο βαρδινογιανη και αλαφουζο γιατι εισθαι για κλαματα και δυο σας κριμα τα λεπτα που εχεται χωρις αυτα εισθαι. Μηδενικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου