Μέτρια εμφάνιση, δικαιολογημένα παράπονα...

Το Φ4 ήταν το εύκολο...

To ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ κομμάτι της σεζόν ήταν ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, η σειρά των πλει οφ με την Μακάμπι. Εκεί που βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο. Εκεί που ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΩΡΑ, θα περνάγαμε με 3-0. Βάλαμε δύσκολα εμείς στον εαυτό μας. Και το παραδέχτηκε προς τιμήν του και ο Αταμάν. Μακρυά από δικαιολογίες. 

Ξεκινήσαμε με ήττα εντός έδρας... Κερδίσαμε το επόμενο, χάσαμε με τραγική εμφάνιση στο τρίτο. Και φτάνεις στο σημείο ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Εκεί αλλάζει ο διακόπτης. Κερδίζουμε με 95 πόντους (όσους βάλαμε σήμερα) στον τέταρτο αγώνα. Το πρώτο DO OR DIΕ της σεζόν. Ο πέμπτος αγώνας είναι διαφορετικός. Παίζουμε ε-πι-τέ-λους ΑΜΥΝΑ στη σειρά και αφήνουμε την Μακάμπι στους 72 πόντους!!!

Ο Παναθηναϊκός πλέον σε σειρά νοκ-άουτ, σε αγώνες που καίνε, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ. Μπορεί να παίξει και άμυνα όταν χρειάζεται, αλλά και επίθεση. Αυτό έκανε στο Φ4. Στον ημιτελικό δεν έπαιξε επίθεση, αλλά άμυνα. Κράτησε την Φενέρ στους 57 (ναι στους 57) πόντους. Και έβαλε 73.

Στον τελικό ήρθε η Ρεάλ. Όσο καλή άμυνα και να παίξεις με την Ρεάλ, 80 πόντους θα τους «φας». Το θέμα είναι ... πόσους θα βάλεις. Ο γαύρος που οτι επιθετικό όπλο είχε το πέταξε φέτος (Σλούκα - Βεζένκοφ), έφαγε 87 αλλά ... έβαλε 76. Εμέις «φάγαμε» 80, αλλά ... βάλαμε σχεδόν 100!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ. ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕ ΑΜΥΝΑ (φάγαμε 86) αλλά βάλαμε 97. Η φωτιά κάποιες φορές, σβήνει με μεγαλύτερη φωτιά. Αρκέι να ξέρεις πως και που να την βάλεις.

Τα πανηγύρια τελειώνουν σήμερα, από αύριο προετοιμασία για το πρωτάθλημα και για το 8ο. Αυτό ειναι το DNA μας, αυτό ξέρουμε να κάνουμε.

Σχόλια

  1. Επικός coach Σλούκας σε συνέντευξη στα αποδυτήρια είπε πως πρέπει να παίξεις τη Ρεάλ για να νικήσεις. Α ρε Σλούκα Κασπάροβ.
    ΕΡΤ Open και Ant1 δείξανε κόσμο που πανηγυρίζει σε όλη την Ελλάδα μέχρι και η Nova έβγαλε ελεύθερα στο YouTube την εκπομπή playmakers. Τα "άλλα" κανάλια βούβα εντελώς. Τόσο πολύ τους πείραξε που βγήκε όλλη η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελος καλο, ολα καλα. Εδω εδειξε μεχρι και το Μεγκα. Ολα πλην του .... Σκαι.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου