Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Και αν μας αντέξει το σχοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα...

To μπάσκετ εδώ και 3 δεκαετίες, κλήθηκε να γίνει η ναυαρχίδα λόγω ανυπαρξίας του ποδοσφαίρου. Η τεράστια αυτή αποστολή, δημιούργησε ένα υπέρογκο φορτίο που δεν φαινόταν, όσο το διαχειριζόταν ένας σωστά δομημένος οργανισμός.


Αν ο οργανισμός για κάποιο λόγο είχε ... ρήγματα, τότε υπήρχε πιθανότητα το μεγάλο βάρος να συνθλίψει λίγα, πολλά η τα πάντα. Είναι θέμα ... σχεδιασμού, υλικών, αρχιτέκτονα κ πολιτικών μηχανικών. 

Το οτι δεν βλέπαμε τέτοια «ρήγματα» παλιότερα, είναι το αποτέλεσμα της ομαλής λειτουργίας όλων των παραπάνω, όλου του οικοδομήματος. Ενός οργανισμού με το τρίπτυχο «διοίκηση, ομάδα, κόσμος, μία γροθιά». 

Το τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, το γνωρίζουμε όλοι πλέον. Ας ευχηθούμε να αντέξουμε. Οι ευθύνες για τις αποτυχίες πάντα, κατανέμονται ιεραρχικά. Όπως και για τις επιτυχίες.

Σχόλια

  1. δεν πιστευω οτι εχουμε πια τοσο μεγαλες αντοχες, ειδικα οταν απομακρυνονται ανθρωποι σαν τον ΔΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 13/04/2008 - 13/04/2022

    Τότε βενζίνη 1,19 όπως παρατήρησαν κάποιοι σε φωτο από το συλλαλητήριο, τώρα 2 ευρώ.

    Τότε λαϊκή απαίτηση για Παναθηναϊκό 1ο και απαλλαγμένο από τους καρκινογιάννηδες
    -------------------------------------------------------------------
    Τώρα "ΝΑΙ" στην εκτόξευση μπακογιάννη-αλαφούζου-μαλακατέ
    Τώρα τράκης να διαλύει το μπάσκετ, νέστορας κ σδνα αναμεσά μας στις κερκίδες


    Η αποχαύνωση, ο συμβιβασμός και η αδιαφορία μας σε όλα τα επίπεδα θα μας στοιχειώνουν μέχρι τον ψόφο όταν θα βλέπουμε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 160 μπάζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 14 χρονια που αλλαξαν πολλα στην ψυχοσυνθεση του Παναθηναϊκου οπαδου. Φροντισαν να ειναι τοσο απελπισμενος που να αρπαζει την πρωτη λυση-επιλογη που βρισκει, χωρις να ζητα την καλυτερη η να την διεκδικει. Καποτε φωναζαμε που ΔΕΝ ημασταν πρωτοι και η 2η θεση ηταν ... ατιμωση. Τωρα βγαινουμε 4-5-6οι κ δεν μιλαει κανενας, γιατι εχουν συνηθισει. Συνηθισαν με την 2η θεση, που εγινε 3η, μετα 4η κ παει λεγοντας. Φαντασου οτι αν βγουμε απλα ευρωπη φετος, παιζει καποιοι να πανε και Ομονοια.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου