Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Το ψεμα εχει κοντα (και κιτρινα) ποδαρια

Ο συμπαθης συντακτης του αρθρου ειναι προφανες οτι εχει απωλεια μνημης. Δεν πειραζει, συμβαινει οταν περιπλανιεσαι με τα τρακτερ στην Β εθνικη. Εμεις ομως μπορουμε να υπενθυμισουμε τα γεγονοτα ΟΠΩΣ εγιναν και οχι οπως τα φανταζεται ο συντακτης. «Δεινον το γηρας, ου γαρ ερχεται μονον».



1) Κατα αρχην ξεχασες τι εγραφες ΕΣΥ, μεσα στην βδομαδα «ματς που του ταιριαζει», «φαβορι» κλπ κλπ. Ρουφα τωρα το 2-0 (και μαζι με το 1-1 στο κοτετσι σας) και σκεψου γιατι εχασες.


2) Κλαίγεσαι για πεναλτυ? Που το είδες? Αν ειχε βρει ο επιθετικος την μπαλα, θα ειχε πορεια οπως το βελακι. Ομως η μπαλα μενει εκει και μαλιστα κυλαει με την φορα που εχει το ποδι του αμυντικου. Γιατι αραγε?




3) Μιλας ΕΣΥ για ανυπαρκτο πεναλτυ στον Μπουζουκη στον πρωτο γυρο? Μιλας για την φαση που ο σιώπης ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ? Ε?


4) Μιλάς για ανύπαρκτο πέναλτυ? Για αυτο εδω δλδ? Που ο Μπουζουκης ειναι κατοχος της μπαλας και πεφτει με τακλιν να τον εμποδισει ο σιωπης?
                         

5) Για αυτο το πεναλτυ στο 5ο λεπτο, θυμασαι κατι? Ο Ινσουα παταει το χορταρι και καποιος με κοκκ-, σορρυ με κιτρινη φανελα βουταει.


6) Μηπως θυμασαι για αυτο το πεναλτυ στο 14  κατι? Που ο μηρος, βαφτιστηκε χερι?
                               

6+1) Μηπως θυμασαι το οφσαιτ στο 7ο λεπτο στο τετ α τετ του Μακεντα?

                      

8) Μηπως θυμασαι τις κιτρινες σε εκεινον τον αγωνα? Να στις θυμισουμε εμεις.

Ανυπαρκτη κιτρινη στο κεντρο στο 18 στον Μακεντα. Απλό φαουλ στη σεντρα.


Στο 63 φαουλ και κίτρινη για τράβηγμα, γαργάρα φυσικά.


Διπλη κιτρινη στον Ματιγια στο 85, χαριζεται. Δινεται απο μια σε Κουρμπελη (σωστα) και Ματιγια (λαθος, κανει 2 παραβασεις)


Ο λογος υπαρξης σας με την Β εθνικη ειναι για να ειστε το pet του χοντρου και να σας χρησιμοποιουμε για να τσαντιζονται ο μπαοκτζηδες (φταστε τον αρη κλπ κλπ). Εχετε καποια αλλη χρησιμοτητα?

Σχόλια