Είναι φίνα τα κορίτσια και η κούπα θα κριθεί το Σάββατο.

Το «δια ταύτα» των 2 ανακοινώσεων της Θ-13

Σε διάστημα 45 ημερών η Θύρα-13 εξέδωσε 2 ανακοινώσεις που αφορούν το ποδοσφαιρκό τμήμα. Και ακριβώς επειδή μιλάμε για την 13 και οχι για την Λ-7 η τις μπουγατσες, οφειλουμε να ειμαστε οσο πιο αντικειμενικοί γίνεται απεναντι της




Η πρωτη ανακοινωση ήταν στις 15 Ιουλίου με αφορμή την συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου στις 31 Μαίου και βασιζεται στους εξης αξονες.


1) Στηριξη, αλλα εφερες 1 κυπελλο
2) Πιστεψαμε το οραμα για καταπολεμηση διαφθορας, αλλα τους προστατευεις απροσμενα
3) Προστατευεις αυτον που σε βριζει απο τις φυλλαδες και θελει να καταστρεψει τον Παναθηναικο
4) Η ΠΑΕ περιστοιχιζεται απο ανικανους και αχρηστους
5) Συμμαχιες με νεους χαλιφηδες (σαββιδης-μελλισανιδης)
6) Πιστεψαμε για νεα Λεωφορο αλλα τπτ
6+1) Αγορασαμε προπονητικο, αλλα ακουγεται για Παιανια
8) Βαζεις λεφτα, αλλα τα χρεη παραμενουν -  παιχτες και στελεχη απληρωτοι
9) Ο Παναθηναικος ειναι ιδεα

Και τελειώνει λέγοντας «Μπορεις να προσφερεις? Αναρωτιομαστε και αμφιβαλουμε για το μελλον του συλλογου. Οσο δεν Δειχνεις διαθΕση να μαθεις απο τα λαθη σου, τοσο θα υπαρχει απογοητευμενος κοσμος που θα εντεινει τις φωνες για να αποχωρησεις.»

Η δευτερη ανακοινωση δημοσιευτηκε στις  29 Αυγουστου και εχει 6+1 κυριους αξονες και βγηκε με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ για διατησια και πολιτικη σκοπιμοτητα την Κυριακή 27 Αυγούστου.


1) Σε στηριξαμε οσο λιγοι
2) Συμμαχησες με τον εχθρο
3) Αντιπολιτευση στην κυβερνηση, κανεις δεν κανει πολιτικα παιχνιδια με τον Πανθηναικο
4) Αχρηστοι-κολαουζοι αυτοι που εβγαλαν την ανακοινωση
5) Ο Παναθηναικος ειναι ιδεα
6) Οφειλεις να μιλησεις στον κοσμο για την οικονομικη κατασταση - ξεκαθαρισμα προθεσεων
6+1) Οι Παναθηναικαρες να βοηθησουν

Και τελειώνει λέγοντας «Η Θ-13 δεν διαθετει-διαχειριζεται καμμια σελιδα σε ΜΚΔ, παρά μόνο την επίσημη σελίδα στο διαδίκτυο»

Εμμέσως πλην σαφώς, δλδ διαχωρισμος απο αλλες ανακοινωσεις συνδεσμων που προτρεπουν παραιτηση του προεδρου.

Η δεύτερη ανακοίνωση έχει αρκετά σκέλη ίδια (στηριξη-οραμα καταπολεμησης διαφθορας, συμμαχιες με χαλίφηδες, προστασια σε αιωνιο εχθρο, στελεχη αχρηστο-ανικανα, ξεκαθαρισμα οικονομικων στοιχειων) και οτι ο Παναθηναικος ειναι Ιδεα.
.
Δεν αναφερει ΤΠΤ για προπονητικο-Παιανια, τπτ για Λεωφορο και προθεσεις. Εντυπωση προκαλει το γεγονος οτι στην πρωτη ανακοινωση υπαρχει η «σποντα» οτι ο κοσμος φωναζει για παραιτηση, ενω στην δευτερη ανακοινωση υπαρχει η απαιτηση να βγει να ξεκαθαρισει τις προθεσεις του και προτρεπει τους Παναθηναικους που μπορουν, να βοηθησουν κατι που δεν υπηρχε ως προταση στην πρωτη ανακοινωση.

Οι οποιες ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ φυσικα ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ!!! (και δεν εχουν αλλαξει μεχρι σημερα 31/8.


1) Δεν ασχολειται με τον συλλογο, παρα μονο οικονομικα
2) Απετυχε σαν προεδρος στο να πρωταγωνιστησει ο Παναθηναικος
3) Θα ειναι πιο πισω και θα ασχολειται με την καταπολεμηση της διαφθορας
4) Επιθεση αμεση και εμμεση στον Σαββιδη.

ΑΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ? Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ )ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ) ΕΙΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ (ΘΕΤΙΚΑ Η ΑΡΝΗΤΙΚΑ).

Θα μπορουσε να μιλησει ΜΟΝΟ με οικονομικα στοιχεια

1) Ποια χρεη παρελαβε και σε τι σταδιο ειμαστε οικονομικα (μικρυναν, μεγαλωσαν)
2) Γηπεδικο - Γουδη - Βοτανικος, τι γινεται
3) Λεωφορος, που ειναι τα λεφτα απο πολιτεια και απο τηλεμαραθωνιο
4) Προπονητικο Καλαφατης, τι γινεται σε ποιον ανηκει, γιατι ακουγεται για Παιανια
5) Αν ψαχνει και αν εχει βρει επενδυτες για να παραδωσει την σκυταλη

Προφανως ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (πωλησεις παιχτων τσαμπε-ολε, αδιαφορια για ΕΠΟ, κοινος υποψηφιος με γαυρο στις εκλογες της ΕΠΟ, ανακοινωσεις για πολιτικες σκοπιμοτητες) ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ, αλλοιως ο γαρρης θα γυριζε στο ματι-γαριδα, η μπαλωμενου σε κανα δικαστηριο, ο παναγοπουλος στον σκαι, ο κωνσταντινου σε κανα 5 Χ 5.

Η Θυρα 13 εκτιμώντας οτι ειναι οριακη η κατασταση και οτι η παραιτηση ισως οδηγησει το καραβι στα βραχια, ΔΕΝ προτεινει κατι συγκεκριμενο οπως θα φανταζονταν αρκετοι. Δλδ την παραιτηση. Ριχνει το μπαλακι στον τωρινο προεδρο, καλωντας τον να παρει θεση. Την οποια φυσικα εχει ηδη παρει!

ΥΓ..Ο μικρος θεουλης που ανακαλυψε (30/8) οτι ο Αλαφουζος πηγε στο κορωπι την προηγουμενη Τεταρτη (24/8) ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΛΜΠΑΟ και το θεμα εμφανιστηκε ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Θ-13 (29/8), ΔΛΔ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, πρεπει να προσληφθει αμεσα ως δευτερο ματι-γαριδα..Με ενα μονο ματι, δεν γινεται δουλεια.




YΓ2. To διο ισχυει και για αυτους που ανακαλυψαν θεμα με Κινεζους τον Σεπτέμβριο, ενω η ολη διαδισκασια εγινε ....τον Μαιο.

Η φετινη χρονια θα χρειαστεί «γερο στομαχι» καθως

1) Ο Παναθηναικος στο ποδοσφαιρο ειναι ηδη εκτος ευρωπης
2) Ο Παναθηναικος στο ποδοσφαιρο σε 3 αγων εχει 0 βαθμους (-7 απο κορυφη)

Ενω στον Ερασιτεχνη (οπου δεν διαβασαμε καποια ανακοινωση αντιστοιχη) εχουμε

1) Το βολλευ ανδρων ΔΕΝ εχει παρει αδειοδοτηση
2) Το βολλευ γυναικων ΔΕΝ θα κατεβει
3) Το πολο θα αγωνιστει στην Α2
4) Το μπασκετ γυναικων θα κατεβει με νεανιδες (ως επι το πλειστον) 
5) Το πινγκ πονγκ (γυν) αγωνιζεται στην Β εθνικη

Περαν της ανακοινωσης της Θ-13 για τα δρωμενα στο ποδοσφαιρικο τμημα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ, ΠΛΟΥΣΙΟΙ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΦΤΩΧΟΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ..

ΝΑΙ, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΣΑΦΩΣ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Σχόλια

  1. ζούμε μαύρα χρόνια δυστυχώς και δεν βλέπω σωτηρία από πουθενά. κάθε μέρα ξυπνάω και κοιμάμαι με ένα βάρος στην καρδιά και η αιτία είναι η κατάσταση του συλλόγου. τι να πω δε ξέρω. πόσες και πόσες φορές εχω πει "να'μουνα μεγιστάνας να'παιρνα τον παναθηναϊκό να τον κάνω ξανά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ". αλλά δεν είμαι και ξυπνάω απ'το όνειρο μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου