Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Διαμαρτυρία μια βδομάδα μετά!!!!

ΤΩΡΑ σκεφτομαστε (Πεμπτη 14/9) να στειλουμε επιστολη διαμαρτυριας στην ΚΕΔ? ΤΩΡΑ? Σοβαρα? Η μονη διαμαρτυρια την μερα του αγωνα (10/9) ηταν απο το τουιτερ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ..ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ..ΠΟΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΡΕ? ΠΟΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ? ΙΔΙΑ φαση με την Μπαγερν εγινε προχτες και ηταν πεντακαθαρη κοκκινη, απλα ο Λεβαντοφσκι κρατηθηκε ενα βημα παραπανω και πηρε ΚΑΙ το πεναλτυ.




Αποφασισμενοι να ανεβασουν τους τονους!!! Αφου καναμε την παπια 3 αγωνιστικες με χαρισμενες κοκκινες, φασεις οφσαιτ εναντιον μας, πεναλτυ που δεν μας δοθηκαν θα ανεβασουμε τους τονους. ΠΩΣ? ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ..

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ «ΒΑΡΙΑ» ΕΠΙΣΤΟΛΗ. Θα την διαβασουν στην ΚΕΔ και θα παραδεχτουν τα λαθη, θα δακρυσουν και δεν θα τρωνε για 5 μερες απο τις τυψεις τους. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ.



Μας βαζει ο γαυρος πρωτη μουρη επειδη ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.. Το να σε «χρησιμοποιει» ο γαβαθιωτης που τον πολεμαμε χρονια και αντι να δαγκωνεσαι που συμβαινει αυτο, να μενεις απαθης και να μην αντιδρας καν, δεν ειναι δειγμα ουτε ψυχραιμιας, ουτε ανωτεροτητας. Μαλλον κατι αλλο δειχνουν.

ΑΥΤΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΑΝΔΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ..ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ..ΕΜΕΙΣ που δεν μιλαγαμε καν και ακομα ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ να μιλησουμε φανταζομαι τι εχουμε να τραβηξουμε ολη τη χρονια.



Σε ενα υγιες αθλητικο περιβαλλον, τετοια αρθρα θα ηταν η επιτομη του ποδοσφαιρικου πολιτισμου. Η απολυτη συνεργασια και αρμονικη συνυπαρξη αιωνιων εχθρων, που νοιαζονται πραγματικα για το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου, επιθυμουν να το δουν να κανει βηματα μπροστα.

Οταν ομως μιλαμε για την ντροπη του ελληνικου αθλητισμου, με προεδρους υποδικους η φυλακισμενους, οταν μιλαμε για εναν συλλογο που εχει βιασει τον ελληνικο αθλητισμο σε οσα αθληματα εχει συμμετοχη, που μεχρι περυσι τον κυνηγαγαμε στα δικαστηρια, στο «παραγκα και οραμα», γενικα υπηρχε κοντρα, το να βλεπεις ξαφνικα τετοια συμπνοια μονο να ησυχασεις δεν γινεται.



Με αυτο το σωματειο που δεν μοιραζομαστε ουτε τον πυρετο μας, ειναι ντροπη να συμφωνουμε και να μας εχουν πρωτοσελιδο για παραδειγμα!!! Δεν υπαρχει και ΔΕΝ ΘΑ υπαρξει ΠΟΤΕ κατι κοινο. Ιδεολογικα, αθλητικα, πολιτιστικα, οπαδικα, γενικως δεν θα υπαρξει ΠΟΤΕ ταυτιση αποψεων.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ?  ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΔΛΔ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ Ο ΓΑΥΡΟΣ? ΝΑ ΒΑΖΕΙ «ΦΥΤΙΛΙΕΣ» Ο ΤΑΡΑΝΔΟΣ ΜΕ «ΕΞΥΠΝΕΣ» ΔΗΛΩΣΕΙΣ?


ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ. 7/9 ΕΙΧΕ Ο ΤΡΕΛΟΓΕΡΜΑΝΟΣ Ο ΜΙΝΧ.

Σχόλια