Μια νύχτα απ' τη δική μου, ολόκληρη η δική σου...

Σοβαρά τώρα?

Ολες οι τρυλικες νικες, σε μια φωτογραφια. Ολες οι τρυλικες ηττες ομως? Θα εφτανε μια χωρο-γραφια για αυτες? Ομαδα με μισο δις εσοδα απο ευρωπαικους αγωνες συνολικα (και αναλογικα παντα) για μια 20ετια, με 4 προκρισεις σε 19 συμμετοχες!!!

Αλλα ξερετε εσεις.Οτι πει ο τσομπανης..Ειμαστε ευχαριστημενοι (που φαγαμε 3 και οχι 6 δλδ, γιατι ειχαν 3 δοκαρια οι αλλοι), παμε για 58ο εμεις και 40 οι υπολοιποι, να φτιαξετε ομαδα, το τρυλο παιζει καθε χρονο ευρωπη, καναμε το καλυτερο 5λεπτο ελληνικης ομαδας (88ο-93ο) κλπ κλπ.

Με τα εσοδα και την παραγκα που εχετε θα μπορουσατε οντως να ησαστε η Πορτο των Βαλκανιων με 1 ισως ευρωπαικο (Γιουροπα) βασει εσοδων, μεχρι τωρα. Αλλα οταν καταλαβετε που πανε τα λεφτα εδω και 20 χρονια και τι ζημια εχετε κανει καταστρεφοντας ολες τις αλλες ομαδες για να κερδιζετε με το «ετσι θελω» τους τιτλους, θα ειναι πολυ αργα.

Το περιφημο κουραδοκαστρο εχει πλεον 16 ηττες σε 60 αγωνες (ποσοστο 26,6%), σχεδον οσο εχει και ο Παναθηναικος με 10 ηττες σε 37 αγωνες (27%) και η αεκ με 3 ηττες σε 12 αγωνες (25%).Τοσα χρονια, μια τρυπα στο νερο..Και το κανατε και χωρογραφια!!!

Σχόλια

  1. ...Νομιζετε θα βάλουν μυαλό οι ανθρωποι...η ομαδα...που εκπροσωπειται απο κυρ-κυρ Σαββα και Καραπαππα?...ποτέ...!!ειναι τυχαιο που 4 προεδροι της πιο μισητης ομαδας τής Ελλάδας,μπηκαν φυλακή ή ειναι υπόδικοι?...ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...!!...Γλύφουν και χαιδευουν τα αυτια τών Τσουκαλάδων με το "ο ομοναδικα υπέροχος κόσμος του ολυμπιακου"..κι αυτοι κορδονονται...
    ...Οταν δεν υπαρχει Κρατος να τους στειλει εκει που στειλανε Γιουβεντους,Ταπί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου