Κάτι αδιάφορα βράδια ...

Μανιάτης: «Δεν ηταν πέναλτυ στην Ξανθη, εχω κανει χειροτερα»

ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ, γιατι δεν δοθηκε πεναλτυ σε χερι του Λισγαρα ενος περιοχης. Φυσικα αν το εδινε θα ειχαν 3 πεναλτυ σε 3 αγώνες και θα χαιρομασταν ολοι γιατι το ρητο «ντοσει το τρυλο μπεναλτυ» θα ηταν πραγματικοτητα. Για να σκεφτουμε καλυτερα..Μηπως τελικα ο αμυντικος ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ οτι θελει στην περιοχη αρκει να φοραει την..καταλληλη φανελα? Ας θυμηθουμε μονο 2-3 σεζον που μας δινουν αρκετο υλικο.




Κατα αρχην το πεναλτυ του γαυρου, ειναι πεντακαθαρο. Ο αμυντικος δεν εχει δικαιωμα να κανει «ζεμπεκιες» στην μεγαλη περιοχη με τα χερια ανοιχτα..


Ομως εφοσον κλαιγονται γιαυτη την φαση, ας δουμε τι οργια γινονταν τα παλιοτερα χρονια. Χερια απο κοντινη αποσταση, χερια απο μακρυνη, χερια σε σουτ, χερια σε κεφαλιες, απ ολα εχει η παραγκα

To 2008-09 o γ-αβρααμ στην ξανθη (0-1 νικη τρυλο) εκοψε σεντρα της ξανθης με...το χερι. Φυσικα και θεωρηθηκε ακουσιο..


Την ιδια σεζον στο οακα ο ρεγκεριο του αρη, σταματει με το χερι την μπαλα ενω πηγαινε στα διχτυα. Φυσικα δεν δοθηκε τπτ.


Την ιδια σεζον στην κρητη (ηττα 1-0 απο εργοτελη), ο Σιμαο σουταρει και ο μπετο μπλοκαρει, αλλα πεναλτυ και κιτρινη δεν υπαρχει!!!


Στο καυτατζογλειο με διαιτητη τον κακο (0-0), ο παπαζαχαριας γυριζει την μπαλα με τα 2 χερια!!!! στον τερματοφυλακα. Φυσικα ΔΕΝ δινεται η παραβαση.



Την ιδια σεζον με τον πανθρακικο, χερουκλα του αμυντικου σε κεφαλια του Σαλπιγγιδη..Τπτ.


Το 2009-10 νεος τερματοφυλακας οριζεται ο Μελμπεργκ καθως σε κεφαλια του επιθετικου της αεκ μετα απο κορνερ σηκωνει το χερι και ενω η μπαλα παει προς το τερμα, την πεταει κορνερ..Φυσικα και δεν δοθηκε πεναλτυ και κιτρινη.


Την ιδια χρονια ο γκολκιπερ μελμπεργκ μπλοκαρει σου του Τοαμα  στην Λαρισα. Φυσικα ουτε πεναλτυ ουτε καρτα.


Την επομενη σεζον (2010-11) η σειρα του μπαογκ να φωναξει καθως στην ηττα με 3-0 σε εκτελεση φαουλ η μπαλα βρισκει σε χερι παιχτη στο τειχος.


Ο ξυπνα-βασιλη κανει και αυτος τον τερματοφυλακα καθως στη νικη με 0-1 επι των σερρων μπλοκαρει την μπαλα σε σεντρα.


Στην κερκυρα ο Ζιλμπερτο σουταρει, ο αμυντικος μπλοκαρει,(τι? ειναι ιδια φαση με του γαυρου?). Φυσικα δεν δινεται τπτ. Ο διαιτητης διπλα φυσικα


Στο ΟΑΚΑ με τον ατρομητο (1-1) , ο ναστος κανει διπλο!!! χερι, αλλα κανεις δεν συγκινειται.


Λίγο αργοτερα σε κεφαλια του Κατσουρανη που παει πορος το τερμα ο αμυντικος κανει τον κεντρικο στο βολλευ, αλλα καμμια παραβαση δεν σφυριζεται.


Την ιδια σεζον στην λαρσα, εχουμε αλλον εναν κεντρικο του βολλευ να κοβει την κεφαλια απο τον Σαριεγκι.


Την ιδια σεζον αμυντικος μπλοκαρει με τα 2!!! χερια σουτ του Λαζαρου


Για να μην μακρυγορουμε και βαλουμε ολες τις φασεις που παιζουν βολλευ οι γαυροι, η αυτες που αδικηθηκε ο Παναθηναικος, αφηνουμε το ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΟΛΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ.

2 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ «ΒΛΕΠΟΥΝ». ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΒΟΛΗ, ΕΓΙΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ!!!


ΥΠΗΡΞΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (2010-11) , ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, Η ΜΠΑΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΙΜΑΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ (ορισμος του ακουσιου).


Σχόλια