Με ένα απλό google search...

Ευρω-ψέματα από τους μετρ του είδους.

Καποια πραγματα ΔΕΝ θα αλλαξουν ΠΟΤΕ..Η ευρωξεφτιλα, ειστε και θα παραμεινετε σεις, με 7αρα απο Γιουβεντους και με τα περισσοτερα γκολ παθητικο σε ομιλο (17) το 2002-03. Τωρα αυτες τις εξυπνάδες οτι σε 61 αγώνες ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, το τρυλο εχει περισσοτερες νικες και εχει παιξει με ομαδαρες και οχι με καφενεια, να τις πουλατε στην τρουμπα και οχι παραεξω.

Για καθε εξωφυλλο με τις αηδιες που γραφετε, υπαρχει ενα αντιστοιχο απο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ και αποκλεισμους ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Η ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ (11 γκολ σε 4 αγωνες ΦΑΓΑΤΕ!!!), η ΜΑΚΑΜΠΙ, Η ΜΟΛΝΤΕ, Η ΧΕΡΕΦΕΙΝ, Η ΛΙΛ, Η 7ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕ, ΟΙ 4ΑΡΕΣ ΑΠΟ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ, ΒΑΛΕΝΘΙΑ, ΜΑΝΤΣΤΕΣΤΕΡ, ΛΥΟΝ,ΡΕΑΛ,ΠΑΡΙ, ΑΤΛΕΤΙΚΟ,ΜΠΑΓΕΡΝ,ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ -  3ΑΡΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΑΜΠΙ,ΛΙΛ, ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ, ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ, ΛΕΒΑΝΤΕ, ΑΜΟΡΘΩΣΗ, ΤΣΕΛΣΙ, ΑΡΣΕΝΑΛ - ΗΤΤΕΣ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΜΑΚΑΜΠΙ-ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ-ΜΠΟΡΝΤΟ-ΛΕΒΑΝΤΕ-ΝΤΙΠΡΟ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ



ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ 2 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ. Του Champions League (ενωμενο με το ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ) και του Europa League (ενωμενο με το παλιο ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ απο το 1971).


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ (οπως θα δειτε στους πινακες της Ουεφα) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ 2 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ (και πρωταθλητριων) ΤΟ ΤΡΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΤΡΥΛΟ ΘΕΛΕΙ 22 ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΙ.

Οποτε οτι γραφετε στα πρωτοσελιδα ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Κομματια επιλεγμενα, μιση αληθεια που ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΜΑ. Τι διαβαζουμε λοιπον στους 2 πινακες..

ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ (αν και το τριφυλλι εχει αγωνιστει 28 φορες στην διοργανωση και η τρουμπα 30!!)  ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ο γαυρος να μας περασει του χρονου αφου καθε χρονο με τα κλεμμενα δινει συνεχεια 6 μινιμουμ αγωνες.
ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (ηδη ειχε 30 φετος αν προσθεσουμε την φετινη φτανει στις 31 -  με το τριφύλλι να έχει 28) ενω εχει διπλασιες συμμετοχες απο τον Παναθηναικο τα τελευταια 10 χρονια!!!



Φυσικα στο ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΟΠΟΥ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ, η διαφορα ειναι ΜΕΓΑΛΗ και δεν θα καλυφθει στα επομενα καθως το τρυλο θελει 22 αγώνες για να φτασει το τριφύλλι!!!



ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ, οταν το τριφυλλι μεσουρανουσε (και δεν μπορειτε ακομα να το φτασετε) ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ, ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΜΙΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ (4η) της αγγλιας αρσεναλ, η με δευτεραθλητριες και τριτες ομαδες χωρας.

Αν μετραμε οποτε και οπως μας βολευει, τοτε να μετρησουμε την περιοδο 1999-00 μεχρι 2009-10 οπου το τριφυλλι εδωσε 112 αγώνες με 48 νίκες - 24 ισοπαλίες - 40 ήττες, ενω το τρυλο τοτε εδωσε 78 αγώνες με 27 νίκες - 14 ισοπαλίες και 37 ήττες!!! (δλδ ειχαμε σχεδον ιδιες ηττες με 34 αγωνες παραπανω για τον Παναθηναικο και σχεδον διπλασιες νικες ο Παναθηναικός και σχεδον ολοι οι αγωνες να ειναι στο Τσαμπιονς Λιγκ)












Η μια ομαδα μαζεψε 168 βαθμούς και η αλλη μόλις 95!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΡΥΛΟ.

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΜΝΗΣΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ. ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΑΕΡΑΣ (χαχαχαχα) ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ (μονο γαυρο-προβατα θα μπορουσα να διαβασουν κατι τετοιο και να το πιστεψουν!!!)















Σχόλια

  1. Πιο βλάκες και ψεύτες από σας δε παίζουν λέμε.Ch.l και πρωταθλητριών ίδιες διοργανώσεις από πότε ρε κουτορνίθια;Έχετε πάρει χαμπάρι οτι ΠΑΟ ως σύλλογος δεν υπάρχετε ;Διαλυθήκατε ρε ζώα!!!!Κρατήστε τον Γιαννάκη τον αρχιγαυρο να μαζεύουμε τις κούπες εμείς και να μας λέτε οτι τρώμε και σανό.Λάθος κάνετε εμείς δίνουμε το σανό στο παιδεραστή και εσείς το τρώτε αμάσητο χούλιγκαν του τοίχου και του πληκτρολογίου.Ψέματα λέει ο ύμνο σας ψεύτικα τα χρώματα της φανέλα σας ψεύτικοι και οι οπαδοί σας που με τη πρώτη στραβή δεν είσασταν ούτε 3000 στο ΟΑΚΑ βλάκες λεβαδειακοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω οτι πρεπει να παραπονεθεις στην UEFA, που μαλλον δεν γνωριζει την αληθεια. Σε ευχαριστουμε που μας διαφωτισες. Θα υπενθυμισουμε επισης στην Ουεφα οτι αλλη διοργανωση του Κυπελλο Ουεφα και αλλη το Europa League γιατι οι ανθρωποι τοσα χρονια δινουν λαθος λιστες. Στειλτους και ενα βιογραφικο να σε προσλαβουν.

      Τα λεφτα απο την λουκουμοσκονη που εχετε και κλεβετε τον κοσμο να τα χαιρεστε. Οσο για τον υμνο φυσικα και λεει την αληθεια καθως οι τιτλοι του συλλογου ειναι πανω απο 1500 ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ. Εν αντιθεσει με σας που καθε απογονος μετραει οτι να ναι, οπως τον βολευει. Οπως οι προβατοφυλλαδες σας. Γιαυτο και λετε για αμετρητες κουπες.Γιατι κανεις σας δεν ξερει ποσες ειναι. Ολοι διαφωνειτε στον αριθμο, γιατι φυσικα οτι γραφετε ειναι ψεματα.

      Τα χρωματα της φανελας μας ηταν ασπρο-μαυρο και μετα πρασινο-ασπρο με ντοκουμεντα.

      Το ποιος γεμιζε το ΟΑΚΑ ΜΕ 31.000 διαρκειας το ξερουμε ολοι ψευτρακο.Εσυ πιστευε οτι κοβετε σε καθε αγωνα 30.000 στην τρουμπα ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΔΕΙΟ..Αλλα μην πιστευεις οτι βλεπεις, πιστευε τον πρω-κ-ταθλητη που διαβαζεις και σου λεει οτι κανετε sold-out και περιμενουν και αλλοι 5.000 απεξω.

      Μπεεεεεεεεεεεεε-ρ σεβα.

      Διαγραφή
  2. ΠΡΑΣΙΝΟΤΟΜΑΡΕ ΣΕ ΞΑΝΑΠΡΟΚΑΛΩ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.......ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΟΣΟ ΤΕΝΕΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!......ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΕ...... ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ....Κ Ο Τ Α.... ΓΡΑΦΩ!........ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣΑΙ!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουραζεις πλεον..Βαλε τον αφανα να δεις στην τηλεοραση να φτιαχτεις.

      Διαγραφή
    2. ΚΟΥΡΑΖΩ ΕΓΩ...........ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΕΣΥ!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Αυτα που γραφεις τα διαβαζεις και λες τωρα οτι επιχειρηματολογεις και φωναζεις και καναν αλλον αγραμματο γαυρο να λετε ..ουαου, κοιτα τι γραψαμε... ΡΕ βαλε αφανα να μορφωθεις.Αφου δεν εισαι αγραμματος οπως λες..ΜΟρφωσου με μπαρμπη (ξερεις αυτον που εδινε πλακετες στον ασλανιδη) και με αφανα.

      Διαγραφή
    2. ρε τραβα δες αφανα και μπαρμπη (που εδινε πλακετες στον ασλανα) να μορφωθεις. Αφου δεν εισαι αγραμματος εσυ. Και αμα βρεις κανα επιχειρημα για τους πινακες το συζηταμε.

      Διαγραφή
    3. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ...Κ Ο Υ Ρ Α Δ Α Σ !ΧΑΧΑ!

      Διαγραφή
    4. ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΛΟΓΟΤΕΝΙΑΣ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ ΛΟΓΟΥ.ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΙΟΛΑΣ.

      Διαγραφή
    5. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ.... ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΛΩΣΣΑ!!!! ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!!!

      Διαγραφή
    6. ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΣΤΟΛΟ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΟΧΗ..ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?

      Διαγραφή
    7. ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ (ΠΟΥ ΠΗΔΟΥΣΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ)...ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΣ ΕΣ .....ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΩΝ ΝΑΖΙ...........Η' ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΑ 'ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ' ΧΑΧΑ ! ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ!!!!!

      Διαγραφή
    8. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ..ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ..ΑΝΤΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΩΝ 7 ΗΠΕΙΡΩΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΙΑΣΕΙΣ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου