Μπαμπάς (για πολλούς)

Μητσάρα μητσάρα ....

Σπάνια γράφω κατι σαν αφιέρωμα (μονο σε Ομπραντοβιτς - Διαμαντιδη και Φωτση) καθώς θεωρώ περιττό να παρουσιάζουμε φωτορεπορτάζ και πολλά μπλα μπλα χωρίς ουσία. Αφιερώματα αξίζουν ελαχιστοι και φυσικα και αυτο ειναι υποκειμενικό.


Αν εισαι γεννημενος γυρω στο 1970 τοτε ξερεις τι εστι ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ..ΑΝ εισαι και γαυρος, το ξερεις ακομα καλυτερα. Αν εισαι αρκετα μεγαλυτερος τοτε ξερεις και τον πατερα Σαραβακο, αν εισαι γεννημένος μετά το 1980 τοτε εχεις γνωρισει τον Σαραβακο μονο απο το youtube. ΚΡΙΜΑ. Πραγματικα


Ημουν απο τους τυχερους γιατι εβλεπα τον Σαραβακο ζωντανα και με την φανελα του νιονιου και με τριφυλλιού. Ο πατερας του Νεοσμυρνωτης, αλλα συχναζε πολυ στο Νεο Κοσμο και ετσι πηγαιναμε και βλεπαμε τον Μητσαρα με τον νιονιο με τον Μαυρικη,  τον Λιμα, τον Εμβολιαδη και τους αλλους. Τοτε ειχε παει ο Μαυρος στην αεκ και ο αναστοπεφτοπουλος στην τρουμπα. Ολοι περιμεναμε τον Μητσαρα στο τριφύλλι.


Ηρθε το καλοκαιρι του 84 (23 χρονών τότε), κατευθειαν η ομαδα στο ΟΑΚΑ μαζι με Ζαετς. Ονειρικες χρονιες. Ζαετς Ροτσα Σαραβακος.Τριδυμο φωτια οταν επαιζαν και οι 3. Τι να πρωτοθυμηθεις. Γκολαρες με γαυρο, μαγικα στην ευρωπη, 10 χρονια αναμνησεις και συγκινησεις . Του εχουμε συγχωρεσει (μαλλον) και οτι ειχε «κλεισει» στον γαυρο καθως φημολογειται οτι ο ιδιος ο καπετανιος του ειχε πει οτι θα ειναι κουτος αν αρνηθει την προσφορα.


Τον γαυρο τον ειχε πελατη. Ο μιχος ακομα τραβαει την φανελα του Μητσαρα στον τελικο της 4αρας το 86, ο αποστολάκης ακομα τον ψαχνει στον τελικο του 88. Γκολαρες και στο κυπελλο, γκολαρες παντου.Οπου τους πετυχαινε, τους ξεσκιζε. Το γνωστο συνθημα «Μητσαρα, μητσαρα, σκιστους την ....» είχε εφαρμογη 10 χρόνια όσο έπαιζε ο Σαραβάκος στα πράσινα.



23 τερματα στην ευρωπη (8 στο πρωταθλητριων - 6 στο κυπελλουχων - 9 στο ουεφα), 55 στο κυπελλο, 128 στο πρωταθλημα ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ. Απεκλεισε μονος του 2 φορες την Γκετεμποργκ (5 γκολ,σε 4 αγωνες), την Γιουβεντους (2 γκολ) και την Χονβεντ (3 γκολ). Μιλαγε ολη η ευρωπη για αυτον. Τον κοστολογουσαν με απιστευτα ποσα για την εποχη.






Ο Μητσάρας έγινε ινδλαμα, αφισα στα παιδικα δωματια, εφιαλτης των γαυρων που ειχαν αφισες νταιφα και ρεξονα. Ηταν σταθερη αξια, σημειο αναφορας. Κανεις δεν μπορουσε να αμφισβητησει την αξια του. Τον παραδεχονταν οι γαυροι, οι αεκτζηδες, ολοι ανεξαιρετως. 


Αγωνίστηκε και στην μικτή κόσμου το 1992, ύψιστη διάκριση για ποδοσφαιριστή.


Στην ελλαδα εβαλε 15 γκολ στον γαυρο (7 πρωταθλημα - 8 στο κυπελλο), 7 στην αεκ και 10 στον παοκ. Δεν φοβηθηκε ποτε τα ντερμπυ . Καθαριζε πολλες φορες σε αυτα. Και αν μετραγαν την σωστη αποσταση στα φαουλ που κερδιζε (την αποσταση του τειχους) θα ειχε καμμια 20αρια περισσοτερα.



4 γκολ εριξε στην μπουγατσα (Παο-παοκ 5-1 31/5/92), 3αρες σε Καλαμαρια,Παναχαικη, Πανιωνιο, Απολλων, Κορινθο, Πιερικο και Λαρισα. Με 7 χατ-τρικ στο τριφύλλι είναι δέυτερος πισω απο τον Αντωνιαδη με 13 χατ-τρικ και μαζι με τον Βαζεχα (7 και αυτος). Χατ-τρικ και στο κυπελλο με Γιαννινα (2 φορες) και γαυρο στο αξεχαστο 3-3 του 1990.


Αρχες του 90 τριβαμε τα ματια μας καθως ΦΟΡΑΓΕ ΤΟ 7 Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 9 Ο ΒΑΖΕΧΑ. ΜΑΖΙ..ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ 11ΑΔΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..177 ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ 2 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ (69 Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ 106 Ο ΚΡΙΣΤΟΦ)


Ησυχος χαρακτηρας, ηρεμος στην προσωπικη του ζωη, ουδεποτε εδωσε δικαιωματα για σχολιασμο. Παντα με το χαμογελο, παντα ευγενικος.


ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!

Γκολ απεναντι στον γαυρο


Αφιερωμα στον Σαραβακο


Αφιερωμα στον Σαραβακο νο2


Η 4αρα του 1986


Σχόλια

  1. ΜΗΤΣΑΡΑ ΜΗΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΜΕ 600 ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!

    ΓΛΕΝΤΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωτα τον μιχο για γλεντια, που ακομα τον ψαχνει. ΠΟΙΑ 600? ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ ΛΕΣ? ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΡΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ?

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΙΧΟΣ-ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 7-6 ΟΙ ΝΚΕΣ !!ΑΣΧΕΤΕ!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ.......ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ Ο..ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΕΤΡΟ?!!

      Διαγραφή
    3. 1) Kλεπταποδοχοι ηταν οι κατωθι..ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΝΤΑ..
      Αγκιρε-Χαντζιδης-Δρακοπουλος-Φουνες-Κριεζης-Μπανιωτης-Νεντιδης-Πλιτσης-
      Μουστακιδης-Τσαλουχιδης-Ταληκριαδης-Τσιαντακης (στο ποδοσφαιρο)
      Και οι Γκουσταφσον Αμαργιανακης και Μυστακιδης στο βολευ (σαν δωρα αν θυμαμαι καλα)
      Και φυσικα ΟΛΟΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ.
      Νομιζω ειχε κανει δωρο και τον Παπαδακο στο μπασκετ.

      2) Μιχος-ΜΗΤΣΑΡΑΣ..
      Μιχος μεχρι το 1988 στην τρουμπα.
      ΜΗΤΣΑΡΑΣ απο 1984 μεχρι 1994 στο τριφυλλι
      Αρα οι κοινοι τους αγωνες απο την σεζον 1984-85 μεχρι και την σεζον 1987-88

      ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
      1984-85 ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 0-0
      ................ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 1-1 (ΓΕΡΟΘΟΔΩΡΟΣ)
      1985-86 ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 1-2 (ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ)
      ................ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 2-1 (ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ 2)
      1986-87 ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 1-1 (ΜΠΑΤΣΙΝΙΛΑΣ)
      ................ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 1-2 (ΖΑΕΤΣ)
      1987-88 ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 1-1 (ΡΟΤΣΑ)
      ................ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 4-1 (ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ 2)

      ΑΡΑ
      8 ΑΓΩΝΕΣ--> 4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ - 2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟ - 2 ΝΙΚΕΣ ΤΡΟΥΜΠΑ

      ΚΥΠΕΛΛΟ
      1984-85 ΠΑΟ - ΤΡΟΥΜΠΑ 1-0
      ...............ΠΑΟ - ΤΡΟΥΜΠΑ 2-1

      1986......ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 4-0

      1988......ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 4-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ (2-2 Ο ΑΓΩΝΑΣ)

      4 ΑΓΩΝΕΣ 4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Η 3 ΚΑΙ 1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ)

      ΣΥΝΟΛΟ

      12 ΑΓΩΝΕΣ
      6 ΝΙΚΕΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ - 4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ - 2 ΗΤΤΕΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ
      (Η ΑΝ ΜΕΤΡΑΣ ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 88)
      5 ΝΙΚΕΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ - 5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ - 2 ΗΤΤΕΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ

      αν ξεχασα κανενα αλλο ρεζιλικι του μιχου απο τον Σαραβακο, υποθετω οτι δεν κρατας κακια ετσι δεν ειναι?

      Διαγραφή
    4. ΕΙΣΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟ ΜΑΛΑΑΑΑΑΚΑΑΑΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΕΕΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 21-9-86 ΣΤΟ 1-1 Ο ΜΙΧΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ....ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΠΙΠΩΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ !!!!!!!!!

      ΚΥΡ 21/9/1986 (ΟΑΚΑ) ΠΑΟ - ΟΣΦΠ = 1 - 1 (ΠΡ)
      [81'ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ --- (26'(κ)ΜΠΑΤΣΙΝΙΛΑΣ).]
      ΟΣΦΠ-ΣΚΟΥΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Π.ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΟΓΙΑΣ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ(74'ΒΑΊ΄ΤΣΗΣ) ΜΠΑΡΙΟΣ ΜΠΟΝΟΒΑΣ(27'ΣΕΣΤΙΤΣ) ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΙΚΟΣ.
      ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.
      ΠΑΟ-ΜΗΝΟΥ ΒΟΝΟΡΤΑΣ ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ ΖΑΕΤΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
      ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ(62'ΧΡ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΠΑΤΣΙΝΙΛΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ΡΟΤΣΑ.
      ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
      ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ.
      ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-73.525
      ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 100 ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ.
      ΚΙΤΡΙΝΕΣ-ΚΩΣΤΙΚΟΣ.

      ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ...........ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΟΜΩΣ? ? ? ΤΕΝΕΚΕ!!!!!!

      Διαγραφή
    5. ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
      ΕΣΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ 13 ΑΓΩΝΕΣ (7-6 ΥΠΕΡ ΜΙΧΟΥ) ΕΓΡΑΨΕΣ, ΕΝΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ 11.
      ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙΣ..ΣΕ ΠΗΔΑΓΕ Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ.
      ΑΡΑ ΣΑΝ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΓΑΥΡΟΣ , ΕΔΩΣΕΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
      ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΕΣ ΟΙ ΦΟΥΤΣΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ.
      6 ΝΙΚΕΣ - 4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ - 2 ΗΤΤΕΣ

      ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΗΤΤΕΣ..ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΙΚΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.

      ΑΝΤΕ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ.

      ΘΕΛΩ ΤΙΣ 7 ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ.

      Διαγραφή
    6. ΜΩΡΗ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ....Ο ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΙΣ 21-9-86 ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ 6 ΝΙΚΕΣ 4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ 2 ΗΤΤΕΣ!!! ΧΑΧΑ!

      ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΝΑΖΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!

      ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ!!!!!

      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΙΧΝΩ!

      Διαγραφή
  2. ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ ΕΤΣΙ? ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΠΩΝΩ? ΔΛΔ.ΠΟΤΕ!!....ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΡΑΑΔΕΡΦΗ!....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ Το καλοκαίρι του 1988 ο Γιώργος Κοσκωτάς τον θέλει στον Ολυμπιακό και δεν διστάζει να προσφέρει ένα υπέρογκο ποσό για να τον πάρει: 600 εκατομμύρια δραχμές! Το πακέτο των μπόνους που του πρόσφερε ο μεγαλομέτοχος της πειραιώτικης ομάδας προκαλούσε ίλιγγο: Ένα εκατομμύριοδραχμές ετήσιο μισθό, ειδικά πριμ συμμετοχών, τερμάτων και τίτλων, σπίτι και επαγγελματική αποκατάσταση των συγγενών σε εκδοτικό όμιλο του Κοσκωτά και στην Τράπεζα Κρήτης». Ο Σαραβάκος φτάνει μια… ανάσα από τους «ερυθρόλευκους», αλλά είναι η εποχή που αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα διοικητικά προβλήματα. Η μεταγραφή τελικά ναυαγεί. Είναι αξιοσημείωτο, μάλιστα, ότι μαζί με τον Κριστόφ Βαζέχα και τον Γιώργο Σιδέρη είναι πρώτος σκόρερ μαζί με τους στην ιστορία των «αιώνιων» ντέρμπι με επτά γκολ.

    ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΤΣΙ?....

    Ε? ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΗ?????





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρισκόμαστε πάντα στο Σεπτέμβριο του 1988. Ο Κοσκωτάς έψαχνε την ευκαιρία να "ξεμοναχιάσει" το Σαραβάκο χωρίς να γίνει αντιληπτός για να τον "κόψει". Και βρήκε την ευκαιρία, σε μια εκδήλωση του ΠΣΑΠ, όπου επρόκειτο μεταξύ άλλων να τιμηθεί και ο Σαραβάκος. Ο στόχος εντοπίστηκε, ο Σαραβάκος συνομιλούσε με κάποιους, όταν άκουσε μια φωνή απο πίσω του να λέει : "Θα κάνω δώρο το Σαραβάκο στα γεννέθλια του γιού μου". Ο Σαραβάκος σάστισε και γύρισε να δεί ποιός ήταν και η σαστιμάρα του μεγάλωσε ακόμα περισσότερο όταν είδε μπροστά του τον πελώριο όγκο του Κοσκωτά. Ο Κοσκωτάς έσφιξε το χέρι του Σαραβάκου κοιτάζοντας τον κατάματα και του είπε τέσσερις λέξεις όλες κι όλες : "Εμείς θα τα πούμε".

      Ο Σαραβάκος θεώρησε ως κίνηση εντυπωσιασμού την κίνηση του Κοσκωτά και δεν έδωσε σημασία. Όταν όμως χτύπησε το τηλέφωνο του και άκουσε τον Κοσκωτά στην άλλη γραμμή να του λέει πως υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να συζητήσουν, χωρίς να υπάρχει καμμία δέσμευση από πλευράς του, ο Σαραβάκος βραχυκύκλωσε. Η περιέργεια μπορεί να σκότωσε τη γάτα, αλλά ο Σαραβάκος - αν και κατα βάθος ήξερε - ήταν περίεργος να ακούσει τι ήταν αυτό το σημαντικό δια στόματος Κοσκωτά. Η συνάντηση έγινε και ο Κοσκωτάς έριξε τις βόμβες στο Σαραβάκο : "Δεσμεύομαι οτι θα φύγεις χωρίς καμμία υποχρέωση. Μόνο να με ακούσεις. Μπορώ να κάνω τα πάντα για σένα, γιατί το αξίζεις. Ξέρεις, λήγει το συμβόλαιο σου και πρέπει να σκεφτείς το αύριο. Τώρα μπορεί να μην έχεις υποχρεώσεις, αλλά αύριο μεθαύριο οι ανάγκες σου θα είναι μεγαλύτερες. Θα σου λύσω το πρόβλημα όλης σου της ζωής και μια μέρα θα μ'ευγνωμονείς γι'αυτό". Ο Σαραβάκος είχε μείνει "κάγκελο". Ο Κοσκωτάς είδε τη σαστιμάρα του Σαραβάκου και συνέχισε : "Θα μιλάει για εμάς όλη η Ευρώπη. Θα φέρω τον Κλίνσμαν κι άλλους που δε μπορώ τώρα να σου πώ. Φαντάζεσαι τον εαυτό σου δίπλα στον Κλίνσμαν;". Ο Σαραβάκος προσπάθησε να μιλήσει, αλλά οι λέξεις δεν έβγαιναν απ'το στόμα του. Ο Κοσκωτάς έδειξε κατανόηση : "Σε καταλαβαίνω, έχεις ενδοιασμούς. Σκέφτεσαι το παρελθόν σου, τον κόσμο...". Ο Σαραβάκος έγνεψε καταφατικά. Ο Κοσκωτάς τον επανέφερε όμως στη... γραμμή πυρός : "Σκέψου όμως το μέλλον σου. Επαγγελματίας είσαι. Εδώ υπουργοί αλλάζουν κόμματα". Κάπου εκεί η συνάντηση των δύο έλαβε τέλος. Ο επίλογος της συνάντησης ήταν η δέσμευση που απαίτησε ο Κοσκωτάς : "Σκέψου το καλά και απάντησε μου. Πρέπει να ξέρω, δικαιούμαι να ξέρω"...

      Διαγραφή
    2. Ο Σαραβάκος δε μπόρεσε να κλείσει μάτι μετά τη συνάντηση, ενώ όλα αυτά είχαν επίδραση και στην απόδοση του εντός αγωνιστικών χώρων. Ο Σαραβάκος είχε δεσμευτεί οτι θα απαντήσει. Στο μυαλό του γύριζαν δεκάδες σκέψεις, η αποθέωση απ'τους Παναθηναϊκούς, τα γαμωσταυρίδια των Ολυμπιακών για τα πέτσινα πέναλτι και φάουλ που έπαιρνε κατά συρροήν, αλλά και η ενδεχόμενη πρόταση του Κοσκωτά που σίγουρα θα απείχε έτη φωτός απ'τις αποδοχές του στον Παναθηναϊκό. Ο Σαραβάκος κανόνισε άλλη μια συνάντηση με τον Κοσκωτά, που όμως ήταν απασχολημένος και έστειλε τον αδελφό του, Σταύρο. Ο ανήσυχος Σαραβάκος κομπιάζει και ο μικρός Κοσκωτάς αναλαμβάνει να τον... ξεμπλοκάρει : "Μην ανησυχείς, ο πρόεδρος είπε "Ότι θες", οπότε δε μας εμποδίζει τίποτα, θα τα βρούμε αρκεί να θέλεις". Ο Σαραβάκος αποδέχεται να κάνει χρήση της πενταετίας του και να πάει στον Ολυμπιακό, αρκεί να πάρει το ποσό των 600.000.000 δραχμών. Το θέλετε σε ευρώ; 1.760.822 ευρώ. Όσο δηλαδή μια καλή μεταγραφή εν έτει 2008, 20 χρόνια αργότερα δηλαδή. Αρκεί να σκεφτεί κανείς οτι τόσα χρήματα έχει λαμβάνειν στο περίπου ο προερχόμενος απ'τη Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ Μπράβο, απ'τον Ολυμπιακό για τη σεζόν 2007-2008!

      Ο Σαραβάκος περίμενε οτι μετά τη βόμβα... 600 μεγατόνων που έριξε, ο μικρός Κοσκωτάς θα κόμπιαζε και θα επικοινωνούσε με το "μεγάλο". Αμ δε. "Εντάξει, εξακόσια!" κάνει ο Σταύρος Κοσκωτάς. Ο Σαραβάκος είχε μείνει αποσβολωμένος και λίγο έλειψε να τον μαζέψουν οι κύριοι με τα άσπρα όταν άκουσε το πακέτο των υπόλοιπων παροχών : "1.000.000 δραχμές ετήσιο μισθό, ειδικά πριμ συμμετοχών, τερμάτων και τίτλων, σπίτι και επαγγελματική αποκατάσταση των συγγενών στη Γραμμή ΑΕ (εκδοτικός όμιλος του Κοσκωτά) και την Τράπεζα Κρήτης". Ο Σταύρος Κοσκωτάς έφυγε ευτυχής απ'το ραντεβού αφού είχε φέρει εις πέρας την αποστολή που του ανέθεσε ο αδελφός του Γιώργος, ενώ ο Σαραβάκος έφυγε με το ποσό των 600.000.000 να στριφογυρίζει συνεχώς στο μυαλό του.

      Λίγες ημέρες αργότερα, στις 01.00 μετά τα μεσάνυχτα, έγινε το "κινηματογραφικό" ραντεβού στο άλσος της Νέας Σμύρνης. Ο Σαραβάκος ειδοποιήθηκε να πάει να συναντήσει το Σταύρο Κοσκωτά για να εισπράξει την προκαταβολή του, όπως του είπαν. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έμεινε κάγκελο μόλις είδε τι τον περίμενε : Δύο βαλίτσες της Τράπεζας Κρήτης με 50.000.000 μετρητά η κάθε μία (100.000.000 δραχμές μετρητά, δηλαδή) και ένα κλειδί θυρίδας της Τράπεζας, στην οποία υπήρχαν τα συμβόλαια που θα υπέγραφαν οι δύο πλευρές με το πέρας της πενταετίας και μια επιταγή 500.000.000 δραχμών. Για τη θυρίδα 202Α έγινε ειδική διευκρίνιση : "Υπάρχουν δύο κλειδιά. Ένα εσύ και ένα ο πρόεδρος". Ο Σαραβάκος έφυγε σα νεκροζώντανος απ'το ραντεβού, έχοντας 2 βαλίτσες που είχαν συνολικά 100 εκατομμύρια δραχμές, ζεστά ζεστά. Τα χρήματα τα πήγε στο σπίτι του και τα έκρυψε εκεί. Δε διακινδύνευε να πάει να καταθέσει τόσα χρήματα σε καμμία τράπεζα.

      Μόλις έχει μπεί ο Οκτώβριος και οι φήμες κυκλοφόρησαν σχεδόν αμέσως, με τους Παναθηναϊκούς να αρνούνται να το πιστέψουν και τους Ολυμπιακούς να σκαρώνουν σύνθημα : "Στη θυρίδα 202, είναι του Μήτσου το δελτίο"... Ο Σαραβάκος δε μπορούσε να το κρατήσει μυστικό. Συναντήθηκε με το Γιώργο Βαρδινογιάννη και του είπε τα καθέκαστα. Ο Βαρδινογιάννης κάθιδρος απ'τα ποσά και τις παροχές που δεν πρόκειται να έδινε ποτέ στο Σαραβάκο - όχι επειδή δε τα'χε - αρκέστηκε να πεί "κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα".

      Διαγραφή
    3. ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

      ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ !

      ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΕ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. 1) Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΙΧΟΥ-ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 7 ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΙΝΕΙΣ...
      ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

      2) ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΓΑΥΡΕ? ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΥΡΙΚΟ ΣΑΙΤ? ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΤΗΝ ΖΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΑΥΡΕ, ΗΛΙΘΙΕ ΗΛΙΘΙΕ ΒΛΑΚΑ, ΠΗΓΕ ΣΕ ΣΑΣ Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ? ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ? ΕΙΣΑΙ ΝΤΙΠ ΒΛΑΚΑΣ? ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ? ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ 5 ΔΙΣ ΔΡΧ.

      ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ.

      ΠΟΛΥ ΓΛΑΦΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΑΝ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ..ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΓΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΓΕ,ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΑΤΙ Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ? ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ.

      ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΠΟΥ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 1988-89 ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΣΕ (5/10/88) ΜΕ 2-1, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
      ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ!!

      ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΝΙΛΣΕΝ-ΣΑΜΑΡΑ-ΣΑΡΑΒΑΚΟ-Χ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΕΒΑΛΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 45 ΓΚΟΛ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 (ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ 8, ΣΑΜΑΡΑΣ 7, ΝΙΛΣΕΝ 6, ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ 5). ΑΡΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕ.

      ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ..ΤΑ 100ΕΚ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΞΕΡΕΙΣ? ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΠΙΤΙ? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ.

      ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΟΝΟ 2 ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΤΡΙΤΟΣ!! ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΑΕΚ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟ 88? ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΡΓΚΑΝΗ ΤΟΤΕ, ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΤΙ? ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο 12ος ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ?

      ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΧΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΒΑΚΟ.

      Διαγραφή
    5. ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      ΕΔΩ ΕΣΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ ΕΠΙ ΛΑΘΩΝ!

      ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ........ΑΝΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

      ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ?

      ΤΟΛΜΑΣ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
      ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ..............ΛΟΙΠΟΝ..ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΕΣΥ..ΟΤΙ Ο ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ....ΦΡΑΓΚΑ!

      ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΘΕΟΛΟΓΗ ....ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ??

      ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑ ΜΙΧΟ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ....ΔΕΝ Ε Π Α Ι Ζ Ε Ο ΜΙΧΟΣ..ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ?

      Διαγραφή
    6. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ 6 ΝΙΚΕΣ 4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 2 ΗΤΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΕΤΡΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΙΧΟ!

      ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΙΝΟ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙΣ

      ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΙ!!

      ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!

      ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ!

      Διαγραφή
    7. ΠΟΤΕ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.....Ο.....ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ........ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΕΤΡΟ ................ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!

      Διαγραφή
    8. Ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο αγαπημένος των οπαδών του Παναθηναϊκού, αποδέχθηκε τη μυθική προσφορά του Γιώργου Κοσκωτά και με 600 εκ. δραχμές συμφώνησε να φορέσει τη φανέλλα του Ολυμπιακού. Η... αισχρή προδοσία της «σημαίας» του τριφυλλιού. Το πράμα κρατιέται κρυφό, είναι ακόμα ενωρίς να βγει στον αέρα, ύστερα και ο χαρακτήρας του ποδοσφαιριστή δεν μπορεί αμέσως να αντέξει το βάρος μιας τέτοιας συνταρακτικής μεταγραφής. Τη δημοσιοποίηση, δηλαδή, της μεταπήδησής του στο στρατόπεδο του μισητού εχθρού.

      Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, σα σήμερα, το 1989, γήπεδο Λεωφόρου, παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η δουλειά πια έχει βρωμίσει, αν και όλοι όσοι βρίζουν στην εξέδρα δεν θέλουν να πιστέψουν ότι ο Σαραβάκος «το σκάει» για τον Ολυμπιακό. Ένα γήπεδο στο πόδι φωνάζει ρυθμικά «Έξω οι τσάτσοι του Κοσκωτά». Στο 64 ο Σουηδός προπονητής Μπένγκστον κάνει αλλαγή τον Σαραβάκο, «τον τσάτσο του απατεώνα Κοσκωτά».

      Τελικά, ο «μικρός» φυγαδεύτηκε από το γήπεδο με κινηματογραφικό τρόπο. Γλύτωσε τα χειρώτερα, το νοσοκομείο τουλάχιστον. Με τη βοήθεια της αστυνομίας μέσα σ' ένα «ανύποπτο» μικρό Ι.Χ. ο Σαραβάκος πήρε στην κόντρα το μονόδρομο της οδού Τσόχα και εξαφανίστηκε ρισκάροντας τη σωματική του ακεραιότητα.

      Τι έγινε στη συνέχεια και χάλασε η μεταγραφή αφού ο Σαραβάκος είχε ήδη εισπράξει 100 εκ. δρχ. από τον μεγαλομέτοχο της τράπεζας Κρήτης; Και πώς, τελικά, επέστρεψε στον Παναθηναϊκό;

      Μια βραδυά στα μπουζούκια, στο κέντρο επί της Φιλελλήνων που τραγουδούσε ο Διονυσίου και κάθε βράδυ με γυναικεία παρέα ήταν παρών ο μακαρίτης Θόδωρος Βαρδινογιάννης. Οι γνωστοί παρατρεχάμενοι έχουν ήδη φτιάξει το κλίμα της επιστροφής. Ο Σαραβάκος είναι με την αεροσυνοδό Βίκυ Γεροθόδωρου, μετέπειτα σύζυγό του. Ειπώθηκαν τα απαραίτητα και κάποια στιγμή η μνηστή του ποδοσφαιριστή ρωτάει τον Θόδωρο Βαρδινογιάννη.

      -Με τα μαρούλια τι θα γίνει;
      Ο Βαρδινογιάννης δεν κατάλαβε. Η δεσποινίς Γεροθόδωρου είναι εκείνη που έκανε γνωστή στην ποδοσφαιρική πιάτσα την έννοια της λέξεως «μαρούλι», σημαίνει πακέτο, χρήμα, στα ελληνικά money.

      Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αδελφός του Θόδωρου, Γιώργος ήταν αντίθετος στην επιστροφή Σαραβάκου. Την απόφαση πήρε ο μεγάλος αδελφός Βαρδής, αφού συμφωνήθηκε να επιστρέψει ο παίκτης τα 100 εκ. στην τράπεζα Κρήτης.

      ΓΑΥΡΙΚΑ SITE ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ?

      ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΤΣΙ?

      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΩΡΗ! ΑΙΝΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ!!!

      Διαγραφή
    9. www.redsagainsthemachine.gr/articles/150226/sti-thyrida-202-einai-toy-mitsoy-deltio

      ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ........Ο ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ?

      ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!!!

      Διαγραφή
    10. ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΑΙ.

      Μιχος-ΜΗΤΣΑΡΑΣ..
      Μιχος μεχρι το 1988 στην τρουμπα.
      ΜΗΤΣΑΡΑΣ απο 1984 μεχρι 1994 στο τριφυλλι
      Αρα οι κοινοι τους αγωνες απο την σεζον 1984-85 μεχρι και την σεζον 1987-88

      ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
      1984-85 ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 0-0
      ................ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 1-1 (ΓΕΡΟΘΟΔΩΡΟΣ)
      1985-86 ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 1-2 (ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ)
      ................ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 2-1 (ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ 2)
      1986-87 ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 1-1 (ΜΠΑΤΣΙΝΙΛΑΣ)
      ................ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 1-2 (ΖΑΕΤΣ)
      1987-88 ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 1-1 (ΡΟΤΣΑ)
      ................ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 4-1 (ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ 2)

      ΑΡΑ
      8 ΑΓΩΝΕΣ--> 4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ - 2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟ - 2 ΝΙΚΕΣ ΤΡΟΥΜΠΑ

      ΚΥΠΕΛΛΟ
      1984-85 ΠΑΟ - ΤΡΟΥΜΠΑ 1-0
      ...............ΠΑΟ - ΤΡΟΥΜΠΑ 2-1

      1986......ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 4-0

      1988......ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ 4-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ (2-2 Ο ΑΓΩΝΑΣ)

      4 ΑΓΩΝΕΣ 4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Η 3 ΚΑΙ 1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ)

      ΣΥΝΟΛΟ

      12 ΑΓΩΝΕΣ
      6 ΝΙΚΕΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ - 4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ - 2 ΗΤΤΕΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ
      (Η ΑΝ ΜΕΤΡΑΣ ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 88)
      5 ΝΙΚΕΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ - 5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ - 2 ΗΤΤΕΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ

      αν ξεχασα κανενα αλλο ρεζιλικι του μιχου απο τον Σαραβακο, υποθετω οτι δεν κρατας κακια ετσι δεν ειναι?

      ΒΑΛΕ ΤΙΣ 7 ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ..ΑΝΤΕ ΝΤΕ..ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ..

      Διαγραφή
    11. Για να καταλάβεις πόσο βλάκας είσαι, γράφεις ότι ο Κοσκωτάς ξεμοναχιασε τον Σαραβάκο αλλά από την άλλη ξέρεις ακριβώς τι ειπώθηκε με λεπτομέρειες.
      Μπροστά ήσουν ή στα είπε ο Τσουκαλάς;

      Διαγραφή
  3. ΡΕ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.............ΕΠΑΙΖΕ Ο ΜΙΧΟΣ ΣΤΙΣ 21-9-86 ????????????????

    ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ Ε??????

    ΘΑ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ ΝΑΖΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ι WILL WRITE AGAIN IN YOUR NATIVE LANGUAGE.

      PLEASE POST THE 7 WINS THAT U SAY THAT MIHOS HAS.
      NOT 1, OR 2,OR 3.
      7.
      I'M WAITING. I POSTED 6 WINS OF SARAVAKOS.
      YOU MUST POST 7 WINS OF MIHOS AS YOU SAID.

      YOU SAY ABOUT A GAME THAT ENDED 1-1 AND MIHOS DIDNT PLAY. OK. BUT THIS GAME DOESNT CHANGE THE TOTAL NUMBER. IT WAS A DRAW IDIOT APOGONE PANYBLAKA ILITHIE AMERIKANE...IT WAS A DRAW KATHYSTERHMENE.

      PLEASE POST THE 7 WINS OF MIHOS.

      AND GOOD NEWS 4 U. AMERICAN FLEET WILL VISIT PORT OF TROUBA NEXT OCTOBER. MAYBE U ARE LUCKY TO FIND YOUR FATHER. ALL GAYS ARE LUCKY, AS WE ALL KNOW.

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!! ΧΑΧΑ!!

      ΑΠΛΥΤΕ ΑΛΒΑΝΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΝΑΖΙ!!!!

      Διαγραφή
    4. PLEASE, MY AMERICAN FRIEND, WRITE THE 7 VICTORIES OF MIHOS VS SARAVAKOS, SO EVERYONE CAN READ THEM.
      IT'S SO EASY.
      THEY DO EXIST, DONT THEY?

      PLEASE WRITE THEM, WE NEED TO KNOW THE YEAR, THE GAME AND THE RESULT. DONT FORGET..7 WINS..7

      YOU REMEBER 7? REMEMBER? DELE ALPI? JUVENTUS?
      7

      7 WINS. COME ON, YOU CAN READ, DONT U?

      EVEREYONE EXPECTING TO READ THE TRUTH.

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΑΧΑ!

    ΑΠΛΥΤΕ ΑΛΒΑΝΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΝΑΖΙ!

    ΚΑΝΑΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ!!!!! ΑΠΛΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ι WILL WRITE AGAIN IN YOUR NATIVE LANGUAGE.

      PLEASE POST THE 7 WINS THAT U SAY THAT MIHOS HAS.
      NOT 1, OR 2,OR 3.
      7.
      I'M WAITING. I POSTED 6 WINS OF SARAVAKOS.
      YOU MUST POST 7 WINS OF MIHOS AS YOU SAID.

      YOU SAY ABOUT A GAME THAT ENDED 1-1 AND MIHOS DIDNT PLAY. OK. BUT THIS GAME DOESNT CHANGE THE TOTAL NUMBER. IT WAS A DRAW IDIOT APOGONE PANYBLAKA ILITHIE AMERIKANE...IT WAS A DRAW KATHYSTERHMENE.

      PLEASE POST THE 7 WINS OF MIHOS.

      AND GOOD NEWS 4 U. AMERICAN FLEET WILL VISIT PORT OF TROUBA NEXT OCTOBER. MAYBE U ARE LUCKY TO FIND YOUR FATHER. ALL GAYS ARE LUCKY, AS WE ALL KNOW

      ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΒΛΑΚΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ Ο ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΦΕΡΑΥΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ 2 ΕΚ ΕΥΡΩ ΤΟΥ 97 ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΑΞΙΑ ΑΠΟ 2ΕΚ ΕΥΡΩ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΑΜΟΡΦΩΤΕ..ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΥΚΟΛΕΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ..ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.

      www.onsports.gr/afieromata/story/573988/h-xrimatistiriaki-axia-ton-megalyteron-podosfairiston-stis-meres-mas

      ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΣΑΝ 500.000 ΕΚ ΔΡΧ ΤΟΝ ΣΑΡΑΒΑΚΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΒΛΑΚΑ ΓΑΥΡΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΓΙΑ 1,7 ΕΚ ΕΥΡΩ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ 60 ΕΚ ΕΥΡΩ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

      Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 13 ΔΙΣ ΛΙΡΕΤΕΣ ΔΛΔ 2 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟΤΕ.
      Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΞΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΕ 345 ΕΚ ΕΥΡΩ.
      Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500.000.000 ΔΡΧ
      Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΞΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ 60-60 ΕΚ ΕΥΡΩ.

      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ.

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΑΧΑ!

    ΑΠΛΥΤΕ ΑΛΒΑΝΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΝΑΖΙ!

    ΚΑΝΑΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ!!!!! ΑΠΛΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε γίδι,λοβοτομή σου έχουν κάνει;Ο άλλος σου λέει να γράψεις τις 7 νίκες του Μίχου και εσύ χωρίς να απαντήσεις λες ότι απάντησες και ότι τον γάμησες κίολας;Όλο με τον κώλο γαμάς και σου έγινε πηγάδι.

      Διαγραφή
  6. Ρε kg εκτός από κομπλεξικος είσαι και εντελώς βλάκας.
    Ακόμα ψυχοφαρμαρκα παίρνετε εξαιτίας του Σαραβάκου. Σου αρέσει δεν σου αρέσει η ιστορία έγραψε ότι ο Σαραβάκος δεν πήγε ποτέ στους μουλους, αντίθετα με τους Δεληκάρη, Κυράστα, Γαλάκο, Σαργκάνη,Βαμβακουλα, Αποστολάκη.
    Πόσο πονάει φαίνεται από τις ασυναρτησίες που γράφεις.
    Τελικά πόσο είναι το σκορ Σαραβάκος- Μίχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου