Απαραίτητη και η τύχη σήμερα.

Προφητης ο φαφουτης (ο γεωργιου). Δοκαρι και μεσα, παιχταρας, δοκαρι και εξω @@@λακας ειχε πει καποτε.Πόσο δικιο ειχε. Τα δοκαρια τα 3 τελευταια χρονια εχουν πληγωσει τον Παναθηναικο. Και ειναι κριμα γιατι 2 απο τα 6 δοκαρια αν εμπαιναν, θα ειχε αλλαξει κυριολεκτικα η ιστορια του τμηματος.


To καλοκαίρι του 2014 ενα χρονο μετα την απαγορευση των ευρωπαικων υποχρεωσεων του τριφυλλιου, το τριφυλλι για τα προκριματικα του Τσαμπιονς Λιγκ βρισκει απεναντι του την Στανταρ Λιεγης. Πρωτος αγωνας στο Βελγιο όπου το 0-0 ειναι αδικο για το τριφύλλι καθως εχει δοκαρι με τον Σιντεφλεντ στο 64, που πιθανοτατα θα εκρινε και τον νικητη. Το 0-0 ομως αφησε ανοιχτη την ρεβανς και οι Βελγοι με πειστικη εμφανιση κερδισαν 1-2 στην Λεωφορο.

Το επόμενο καλοκαίρι η Μπρυζ θα βρεθει αντιμετωπη με το τριφύλλι. Στην Λεωφόρο το τριφύλλι θα κερδίσει 2-1 παρόλο που θα αγωνισθεί με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Σαντσεθ σε μια φαση που ο διαιτητης εδειξε αρχικα κιτρινη και 1 λεπτο αργοτερα αλλαξε γνωμη. Το τριφυλλι εχασε και πεναλτυ όπου αν ευστοχουσε και πηγαινε με το 3-1 στο Βελγιο ισως να ειχαμε αλλη εξελιξη στην ρεβανς.
Μια εβδομαδα αργοτερα το τριφυλλι παιζει πολυ καλα μεχρι το 50, εχει ευκαιριες, ο διαιτητης αρνειται πεναλτυ και αποβολη στον Μπεργκ στο 48 (με το σκορ στο 0-0), ενω στο 61 ο Καρελης (με το σκορ 2-0) ειχε δοκαρι που αν εμπαινε και γινοταν το 2-1, θα βλεπαμε παλι αλλον αγωνα.

Η επομενη κληρωση ειναι η Καμπαλα. Μονοτερμα στο εκτος εδρας με δοκαρι στο 16 με τον Πετριτς. Το τελικο 0-0 ομως αφηνει ανοιχτους λογαριασμους. Οι Αζεροι ερχονται στην Λεωφορο και στο 4 ο Νινης σημαδευει το αριστερο δοκαρι της Καμπαλα, ενω στην επομενη επιθεση της φιλοξενουμενης ο Παναθηναικος δεχεται τερμα και αντι για το 1-0, γραφεται το 0-1. Ο Παναθηναικος θα εχει και δευτερο δοκαρι με τον Ταυλαριδη στο 45 με το σκορ στο 1-1, που προφανως αν εμπαινε και αυτο θα αλλαζε η ροη του αγωνα.

Το 2017 με αντίπαλο ξανά την Καμπάλα, ο Παναθηναικός στην Λεωφόρο θα κερδίσει με 1-0 αλλα δύο φορές τα δοκάρια (στο 10 και στο 75 σε προσπαθειες του Λουντ) στερησαν από το τριφυλλι ενα καθαρο σκορ προκρισης.

Συμπερασματικα ο Παναθηναικος απο 6 δοκάρια (και ενα χαμενο πεναλτυ) θα γνωρίσει 3 αποκλεισμούς. Απο τα περιεργα των αναμετρησεων. Την επόμενη πέμπτη θα πρεπει να ειμαστε ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ καθως δοκαρι και μεσα=παιχταρας και προκριση, δοκαρι και εξω=αποκλεισμος και αποτυχια.

Σχόλια