Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Φέτος δεν υπάρχουν πέναλτυ!!!!

Τώρα δεν μετράνε τα πέναλτυ, ούτε διαβάζουμε άρθρα για το πλήθος τους, ούτε μας νοιάζει αν ήταν ή όχι. Τώρα έχει 4 ο γαύρος, 2 η χάρτινη και από 1 ο μπαοκ και ο Παναθηναϊκός μετά από 6 αγωνιστικές. Πέρυσι μετά από 36 αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός είχε 11 πέναλτυ, η χάρτινη 10, ο γαύρος 9 και ο μπαοκ 8. Πέρυσι γινόταν χαμός για τα πέναλτυ. ΓΙΑΤΙ; MA ΓIATI ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Τώρα που δεν είναι, έχουν πιεί όλοι το αμίλητο νερό.



Φυσικά, αν περάσει στην 1η θέση ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθούν όλοι ξανά με αυτά. Την σεζόν 2019-20 ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει 15 πέναλτυ, ο γαύρος 13 και η χάρτινη 9, αλλά όσο ο Παναθηναϊκός βολόδερνε σε ακίνδυνες θέσεις (4ος με 20β διαφορά στην κανονική διάρκεια και πάλι 4ος με 33β διαφορά από τον 1ο γαύρο) όλα ήταν ρόδινα.

Σχόλια

  1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ......ΠΩΣ ΣΕ Γ Α Μ Α Ε Ι Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ?? ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ 2!! ΠΕΝΑΛΤΥ!!!!!!!!! ΚΛΕΙΣΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ??????? ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΤΡΩΣ??!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι εδώ εισαι ρε πουτανας γιε γαμω το μουνι της μάνας σου τράβα ρε προς τρουμπα να σε γαμησουν τσουλαρα. Κάτι ακόμα με Τον αρη πήρες πέναλτι, με την Κηφισιά 2. με πανσερραικο πήρες πέναλτι και κόκκινη στο 3 μην μιλας

      Διαγραφή
    2. σου γαμω τον πουστη πατερα σου.........

      Διαγραφή
    3. Σου γαμαω όλη την οικογένεια και εσένα μαζί πουτανακι μου απόγονε τρουμπας λαγε

      Διαγραφή
  2. σου γαμω τον πουστη πατερα σου.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου γαμαω όλη την οικογένεια και εσένα μαζί πουτανακι λαγε

      Διαγραφή
    2. Σου γαμαω όλη την οικογένεια και εσένα μαζί λαγε τρουμπας

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου