Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Ανέτοιμος και αδιάβαστος...

Μία ομάδα με σταθερό προπονητή, κορμό για χρόνια, αυτοματισμούς και συστήματα δουλεμένα με τους ίδιους παίχτες, είναι προφανές οτι θα είναι φαβορί απέναντι σε μία νέα ομάδα, με αρκετά καλούς παίχτες, με πολύ καλό προπονητή. Το ζήσαμε σε όλη την δεκαετία του 2000, το ζούμε την τελευταία 3 ετία του 2020. Το σημερινό πρωτοσέλιδο, θα ήταν άνετα αυτό του 2005, αλλά αντίστροφα. Σημεία των καιρών. Οι 2 ομάδες προφανώς και δεν θα είναι «ίδιες» στη διάρκεια και κυρίως στο τέλος της σεζόν. Υπομονή και πολύ δουλειά. Πολύ όμως, γιατί μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.



Σχόλια

  1. Τι ακριβώς προσπαθείς να δικαιολογήσεις; Όσο ανέτοιμος και αν είσαι δεν χάνεις με τόση διαφορά.Να χάναμε με 5 η 10 πόντους να πω εντάξει το παλέψαμε και θα στρώσουμε στο μέλλον.Μας είχαν πάρει παρτουζα από τα πρώτα λεπτά και οι μαλακές οι δικοί μας καμία αντίδραση.ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.
    ΥΓ:Αντετοκούμπο έχει αρχιδια με περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα τους ΓΑΜΑΕΙ σαν τον Γιάννη.
    ΥΓ2:Για Αταμάν θα γράψω Παρασκευή. Το έχει ξανακάνει να μένει απαθής και να την τρώει και μετά να τους διδάσκει "οθωμανικό δίκαιο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τιποτα δεν δικαιολογω. Ουτε το 2016 που φαγαμε παλι 25 δικαιολογησα, με νεο προπονητη κ πολλους νεους παιχτες, αλλα τον Ιουνιο καναμε νταμπλ με 15αρα εκει μεσα. Υπομονη συνιστω μονο.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου